Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140140 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
ova liga je koristna za sve ali sam,da se ne igra sa Hrvatima
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 3310
ova liga je koristna za sve ali sam,da se ne igra sa Hrvatima

мислим да би још једном требао да нагласиш своје мишљење... верујем да до сада није примећено више пута  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Padrino pregovara se na nivou saveza, dakle logicno je da inicijativu vodi savez...

Dakle ja sticem utisak da smo mi ti koji su preuzeli inicijativu da se organizuje to... Dakle da mi budemo neki centralni faktor oko kojeg ce da se skupe savezi i koji ce da skupi saveze u grupu... Ponavljam ovo je licni utisak, moguce je da skroz gresim(napisacu u nastavku nesto za sta mislim da ne gresim, imace *)...

Ali mislim da je to mnogo bolje nego da cekamo da l ce nas neko drugi pozvati...

Npr. na tu foru, hrvati su zeleli da sa austrijancima organizuju tu ligu, u kojoj ce igrati Hrvati, Madjari, Austrijanci, Slovenci, i eventualno BiH, mada nisam siguran dal su njih zvali...

I zamisli tu pricu, organizuje se taj kup, i mi ne igramo u njemu...  Dobro realno, gubitak bi tu mozda predstavljao samo madjarski savez, eventualno slovenci, ali opet...

*Dakle poenta je da je dobro sto se nasi cimaju oko toga i gledaju to da se organizuje sa nama u toj grupi, dobro je sto Tole pregovara sa raznim savezima oko te ideje i raznim ljudima... Dobro je sto nismo pasivni posmatraci i sto mislim stvaramo cvrste veze sto se te price tice, da bi u buducnosti taj kup bio sa nama u njemu...

ok,to je to...

moje misljenje je da bi bilo pametnije da se pitaju klubovi a ne savez...malo je glupo da Tole pregovara da li ce Zvezda da igra Balkansku ligu...
Ali ako se Tole postavlja kao stozer toga i ako se okupe sponzori i ostali savezi,onda ok,to moze da bude dobar proekat...

Ali nesto bas i nisam cuo da se ovde kod nas prica(na zvanicnom nivou) bilo sta vezano za tu ligu...
Da je bilo ko zvanicno istupio da pregovara i da se o tome razgovara,vise je to po novinama i u nekim neformalnim razgovorima,nisam video nista konkretno...Zato sam te i pitao ko pregovara i na koji to nacin deluje i na koji smo to nacin mi postali predvodnici toga,kad nema zvanicnih sastanaka na tu temu sa bilo kim iz regiona...Pa sam mislio da mozda znas i imas te informacije ko tu sa kim mulja,ko predstavlja nas u celoj prici i da li postoje neki konkretniji dokazi i cinjenice da smo mi ti koji preuzimamo inicijativu,posto nisam bas stekao takav utisak
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Мени само није јасно зашто се под овом лигом подразумева практично лига бивше Југе.

Ако се већ укрупњује, онда треба заобићи неке, свидело им се то или не, а ако ти Хрвати сметају запушиш нос и кажеш себи: "Интерес пре свега".

Стварно не видим шта би одређени могли понудити, као што ми је смешно и убрајање Румуна или Грка. Па они су за три класе испред нас. Што би нам дизали квалитет?

Реално је да, ако већ постоје планови за будућу лигу (значи не куп или неко мешано такмичење, што већ може укључити целу околину), она би требала укључивати нас и Хрвате, који би се без обзира на разна бусања и понос брзо договорили и Мађаре и Бугаре, за које верујем да би имали интереса приступити том такмичењу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Gledao sam sad za vikend utakmice Grckog prvenstva,pa sam pod utiskom i atmosfere i nacina organizacije pa reko da osvezim temu... Smile

Pre svega gledajuci grcko prvenstvo namece se cinjenica da Grcima pored ovakve njihove veoma profesionalne i kvalitetne lige ne treba ulazak u bilo kakvu regionalnu sem naravno kontinentalnih liga(kupova).Svako njihovo kolo stadioni su puni,imaju dosta derbija(Olimpijakos,PAO,AEK,Aris,Paok) i sve je na visokom nivou...

Druga stvar je model organizacije po kojem bi ta "nasa" regionalna liga mogla da funkcionise,a to je kao kod grka : nema gostujucih navijaca,nema organizovanih odlazaka navijackih grupa,i nema karata koje "gost mora da dobije",time bi stadioni domacina bili uvek prepuni,puni naboja,a incidenata vecih razmera ne bi bilo(nema sanse)jer ne bi bilo gostujucih navijaca...

Takodje stvar koja se neverovatno namece jeste to da ta regionalna liga mora da obuhvata bivse republike Jugoslavije,zbog atraktivnosti,zbog takmicarskog duha,i zbog secanja na neka vremena kada su bili puni stadioni(citaj dosli bi i oni stariji na stadione)...Mislim da bi liga sa Rumunima,ne daj boze Bugarima ili Madjarima bila fijasko u odnosu na Ligu sa pre svih Hrvatima,pa i Bosancima...Dakle nesto sto bi licilo na Jadransku ligu u basketu...

A secate se prve sezone Jadrenske lige u basketu:Zvezda gostovala Ciboni,Delije htele da idu,nije im dato,u Zagrebu prepuna hala,navijanje protiv srba,naboj,Zvezda dobija,dolazi u Beograd,a ispred Marakane je cekaju navijaci i prave bakljadu  Smile

Takodje jos kada bi ta liga dobila od UEFE(sto je jako tesko) licencu da na primer sampion ide direktno u Ligu Sampiona,drugi u kvalifikacije,a treci i cetvrti u Ligu Evrope,to bi jos vise poboljsalo takmicenje...Svaka republika neka ima svoju ligu,a sampioni istih neka se kolju za ulazak u elitu...

Mislim,sve je ovo imaginacija,cisto eto caskamo,da ne kazem lupetamo,ali mislim da bi to bilo nesto lepo i dobro za pre svega nas,pa i fudbal u regionu...mada kazem,niko o tome ni ne prica,sem sto Jaksa tvrdi da "nasi preuzimaju inicijativu" koju za sada niko nije video,ali ajde...

Eto taman pitanje za njega,jel su uradili nesto konkretno po tom pitanju u ovom preriodu u kojem nismo pisali na ovu temu?Jel su opet "nasi preuzeli neku inicijatu" koju samo Jaksa zna  Smile 

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Чекај теби је боље да гледаш Жељезничар, Будућност или Работнички, од најјачих тимова Мађарске или Бугарске?

Јебала вас бре Југославија више и комплески ваши!

Једном недељно на стадион да се издерем како треба поклати ове и оне и ништа ми више не треба.

Јебо квалитет, који ће остати исти као у овом нашем срању од лиге, јебо сву здраву логику, битно је само да се урла.

Ништа без гомиле ретардираних клинаца, који ће ти певати четничке песме, иако немају појма о четничком покрету, који ће клицати краљу, мада не знају три српска владара да наведу и бити ортодокс брадерзи са неким, без обзира на то што им је врхунац духовности читање Амфилохијевог интервјуа Куриру, ујуту на клоњи.

А маторце ћеш тек одвући на утакмице. Па ионако само причају о томе како није безбедно отићи на стаидион, кад на њему нема ни две хиљаде људи, а ти мислиш да ће отићи кад је публике десет пута више.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 20:49:33 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Ja mislim da treba da napravimo "regionalnu" ligu sa Brazilcima, Japanom, Afganistanom, Kubom i naravno Engleskom i Spanijom!!!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@DuKiM57
Ima istine,ali slazemo se da su Grci i donekle Rumuni daleko ispred nas i da im nikakva Liga sa nama ne treba...to si napisao i ti,a i ja u svojim potovima...
Dakle od njih -nista....

A sad zamisli ovo Zvezda-Debrecin ili Zvezda-Dinamo?Glupo je da o tome pricamo hipoteticki jer sam ja tu i kad dodje i Dinamo iz Pambukovice i Mancester Junajted,nadam se da si i ti iz te price...Ali za fudbal u globalu,ok prve sezone ce da bude cetnikovanja glupavih klinaca,ali kasnije Liga ce biti nesto sto je lepo,ozbiljno i podignuto na visi nivo...
Moze i Bugari u tu pricu,ili Madjari,ne kazem,sve je bolje od ovoga sada...Ali ja sam ipak za tu tenziju koja privlaci ljude da dodju na tekmu...
Bilo bi dobro da Liga bude i sa bivsom jugom,a i sa Bugarima i Madjarima,to bi bio pun pogodak,ali o su vec bajke...Ma bajka je uopste to kao ideja,ja ne vidim da se o tome bilo gde prica...
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 20:49:48 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па ја нигде нисам изоставио Хрвате из приче. То такође можеш видети у мојим постовима, као што си приметио оно што сам рекао за Румуне и Грке (како они немају никакве потребе са нама да се замлаћују). Ево и у посту пре твог данашњег можеш видети кога сам навео.

Притом Хрвати нам не требају због набоја, због навијања или нечег трећег, већ због тога што имају некакав квалитет, односно да се лепше изразимо, спадају међу оне мање очајне у околини.

Зато кажем, ако се прави, да се зајебе прављење нове Ју-лиге на уштрб квалитета и некакве излапеле сентименталности. Шта имаш од Жељезничара, Будућности и Работничког? Ништа, ама баш ништа.

Дакле уколико икад буду постојали планови да се ово одради, треба одрадити тако да не буде штете за домаће првенство, а и да та заједничка лига има неки ниво, односно квалитет. Зато ми ту падају на памет Мађари, Бугари, Хрвати и евентуално један словеначки клуб.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 20:57:11 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Само куп! Више волим да Звезда игра у Нишу Крушевцу Чачку Смедереву Крагујевцу Суботици него у Загребу Сплиту и још ко зна где. Ако може да се одради да се у Загрбе у и Сплиту игра у оквиру купа, онда сам ЗА.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.