Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balaševića optužuju da truje omladinu  (Pročitano 7292 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
Ja znam za slučajeve imam komšije koju su čistokrvni Vojvođani,njihov pradeda je noge mzao rastvorom soli i sirćeta da ga Austrougari ne bi mobilisali,onda su krenuli kud i svi ostali Srbi iz Vojvodine i ostali u Kragujevcu.

Al ima i onih koji su bili podnarednici na Ceru i koju su zdušno ubijali iako su Srbi.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
čistokrvni Vojvođani
? pa nisu psi ili konji pa da budu cistokrvni
au brate mili
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Sukobila se dva govnara.  Smile

Ne znam koga bih podržao kad bih morao, odnosno koga se manje gadim. Možda ipak Panonskog. Ma koliki smrad on bio, ovaj Pazarski izrod je ipak bez premca.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2015, 15:37:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
čistokrvni Vojvođani
? pa nisu psi ili konji pa da budu cistokrvni
au brate mili

Nisu al su goveda vojvođanska,čistokrvna  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2015, 15:36:28 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Kada je moj rodjak Svetozar Borojevic von Bojna, Srbin po majci, ocu i opredeljenu,  poslao pismo kralju Aleksandru u kome se stavljana na raspolaganje, Aleksandar je poslusao njegovog adjutanta, Hrvata, Slavka Kvaternika i odbio ga jer je bio austrijski feld-marsal i, prema njegovim recima, nedovoljno slavenski nastrojen (bullshit), iako je upravo zbog svog porekla otisao na italijanski front i poveo svoje sunardonike, da mlate lajave Talijane...

Borojevic je umro slomljenog srca, u Becu. Poslednji austrijski car mu je podigao spomenik.

20 godina kasnije, veliki Slaven, Kvaternik... staje na stranu Pavelica i postaje ministar odbrane NDH, na celu vojske koja je sledece 4 godine progonila i klala Borojevice rodjake po Baniji, Moslavini i Kordunu.

Isto je prosao i Svetozar Pribicevic.... i pitaj boga koliko Srba s one strane Save i Dunava.

Da se ne lazemo, Karadjordjevicima je rec jednog ustase bila ispred reci jednog Srbina.  Smile

Tako da ta prica da su Srbi klali Srbe na Ceru i po Macvi treba da se uzme sa velikom, ogromnom dozom sumnje, jer je dobar deo te price posledica pranja istorije zbog Aleksandrove zelje da bude veliki kralj Ujedinitelj i da se zataska ruzna proslost njegovih najblizih saradnika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
Sve u svemu Balaševića treba vezati za drvo i pustiti mu da gleda jesen stiže dunjo moja,al bez tona,Kao muzičku potporu puštati naizmenično Marsš na drinu i Jeremija pali topa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Tako da ta prica da su Srbi klali Srbe na Ceru i po Macvi treba da se uzme sa velikom
Dobro ali činjenica da su bili deo vojske zemlje koja nas je satrla,al bukvalno,nebitno ko je gde bio,bili smo na dve neprijateljske strane,al opet kažem jebi ga bilo prošlo,šta da radimo....

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
drage su mi neke njegove pjesme....a on manje vise...ma moze se rec da je vise ok...nego da nije....
al' u svakom slucaju...drazi mi  je od ovih hodza govnara  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Tako da ta prica da su Srbi klali Srbe na Ceru i po Macvi treba da se uzme sa velikom
Dobro ali činjenica da su bili deo vojske zemlje koja nas je satrla,al bukvalno,nebitno ko je gde bio,bili smo na dve neprijateljske strane,al opet kažem jebi ga bilo prošlo,šta da radimo....

Koliko znam austrougarski Srbi su poslati u Galiciju, na Istocni front... Mada znam, hrabri forumasi danasnji bi svi prebegli preko Dunava.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ja ne znam možda ja španski govorim...ne osudjujem nikoga,činjenice su takve,bruka svih nas,takve okolnosti bile,idemo dalje...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.