Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135472 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

i da znas da hocu Smile

Smile

pa upravo o tome je i riječ i onda sam ja primitivan, nek se vozi kajen pa makar i na plin, a kad dođe vrijeme za servis, za poprevku nečega... onda ide na pijacu a i šta ribe (glupače) znaju jel to dizel, plin ili benzin, njima je bitno da ima Porscheov znak i da je onaj ko ga vozi dovoljno glup!

Samo jedan mali detalj - lijevi retrovizor za kajena je 1000 Evra ! Pa ti stavljaj plin koliko hoćeš al znaj da nema pomoći, ipak je to Porsche, ako gledaš ekonomiju kupi sebi dizela BMW-a ili- Merca oni su puno jeftiniji i za održavanje i manje troše.

Ja sam vec rekao da to nije prvi izbor, ali sam htio da se raspitam , da vidim da li se tako nesto isplati . A te seljacke fore da svi koji voze dobra auta moraju da su glupi izbacite iz upotrebe. Najbolje bi bilo da pocnu da hapse sve sa dobrim autima , kao prije 5 godina , ako se neko i dalje sjeca toga. Vidis , sad razmisljam , mozda bi cinjenicu da auto ide na plin uzeli kao olaksavajucu okolnost  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ćud je ženska smiješna rabota"-P.P.Njegoš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Ако си љубоморан кад ти кресне најбољу рибу у улици ти му сломи оба ретровизора.  Smile

i da znas da hocu Smile

Smile

pa upravo o tome je i riječ i onda sam ja primitivan, nek se vozi kajen pa makar i na plin, a kad dođe vrijeme za servis, za poprevku nečega... onda ide na pijacu a i šta ribe (glupače) znaju jel to dizel, plin ili benzin, njima je bitno da ima Porscheov znak i da je onaj ko ga vozi dovoljno glup!

Samo jedan mali detalj - lijevi retrovizor za kajena je 1000 Evra ! Pa ti stavljaj plin koliko hoćeš al znaj da nema pomoći, ipak je to Porsche, ako gledaš ekonomiju kupi sebi dizela BMW-a ili- Merca oni su puno jeftiniji i za održavanje i manje troše.

Ja sam vec rekao da to nije prvi izbor, ali sam htio da se raspitam , da vidim da li se tako nesto isplati . A te seljacke fore da svi koji voze dobra auta moraju da su glupi izbacite iz upotrebe. Najbolje bi bilo da pocnu da hapse sve sa dobrim autima , kao prije 5 godina , ako se neko i dalje sjeca toga. Vidis , sad razmisljam , mozda bi cinjenicu da auto ide na plin uzeli kao olaksavajucu okolnost  Smile Smile

Ма нису глупи нити је неко љубоморан али за мене је стварно апсурд стављати плин у кајена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ако си љубоморан кад ти кресне најбољу рибу у улици ти му сломи оба ретровизора.  Smile

i da znas da hocu Smile

Smile

Ja sam vec rekao da to nije prvi izbor, ali sam htio da se raspitam , da vidim da li se tako nesto isplati . A te seljacke fore da svi koji voze dobra auta moraju da su glupi izbacite iz upotrebe. Najbolje bi bilo da pocnu da hapse sve sa dobrim autima , kao prije 5 godina , ako se neko i dalje sjeca toga. Vidis , sad razmisljam , mozda bi cinjenicu da auto ide na plin uzeli kao olaksavajucu okolnost Smile Smile

Ма нису глупи нити је неко љубоморан али за мене је стварно апсурд стављати плин у кајена.

Mislim da nisi u pravu , ako je opravdano staviti ga , onda ce to bas biti u auto sa velikom potrosnjom. Za sta inace sluzi plin???
Ali,cayenne onda otpada, mnogo je bolje kupiti novu hondu cr-v...
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 11:04:01 od DPhI »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Па друже ти би колико видим и у ферари углавио плин због велике потрошње.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
ne ne  Smile, treba im ubaciti 1.1 motor i još staviti plin!

@ DPhl - Odrasti

ja ne kažem da su svi koji voze dobra auta glupi već da sponuoruše traže takve  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 11:38:20 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

pa nije bas da su cayenne i ferari isto. Ti u stvari pojma nemas o autima ako poredis ovo dvoje. Kad budes vozio porsche-a vidjeces da tu nema mnogo , sem imena ,pocev od onih neudobnih 911-ica , pa do cayenna ... mogu ti nabrojati 10 suv-a cayennovim ili pribliznim performansama. Ako uporedjujes auto od 500 000 i ono od 25 000 onda si ti u velikoj zabludi. To ti je kao da uporedjujes spejs-satl i komarca.   Smile
ne ne Smile, treba im ubaciti 1.1 motor i još staviti plin!

@ DPhl - Odrasti

ja ne kažem da su svi koji voze dobra auta glupi već da sponuoruše traže takve Smile

A ti si promasio temu , ili podforum ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu

pa nije bas da su cayenne i ferari isto. Ti u stvari pojma nemas o autima ako poredis ovo dvoje. Kad budes vozio porsche-a vidjeces da tu nema mnogo , sem imena ,pocev od onih neudobnih 911-ica , pa do cayenna ... mogu ti nabrojati 10 suv-a cayennovim ili pribliznim performansama. Ako uporedjujes auto od 500 000 i ono od 25 000 onda si ti u velikoj zabludi. To ti je kao da uporedjujes spejs-satl i komarca.   Smile
ne ne Smile, treba im ubaciti 1.1 motor i još staviti plin!

@ DPhl - Odrasti

ja ne kažem da su svi koji voze dobra auta glupi već da sponuoruše traže takve Smile

A ti si promasio temu , ili podforum ...

Добро без обзира што ја немам појма о аутомобилима мени је свакако драго и част ми је да уопште имам прилику да водим дискусију са једним врхунским стручњаком попут тебе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 576
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung C5212
Od skora sam kupio Golfa-2 1.6. benzin. Hteo sam da ubacim plinski uredjaj u mesto gde je rezervni tocak. Interesuje me kolika je boca koja staje u rupu od rezervnog tocka. I kolika bi mi bila maksimalna potrosnja, dali neko ima iskustva.?
IP sačuvana
social share
I am a lizard king
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ima od 35 do 42 litra pa minus 20 posto.... Sa 1.6 motorom bi islo od 11 do 13 litara gradske voznje.... otvoreno ispod 9 litara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 576
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung C5212
Ok hvala ti puno.
IP sačuvana
social share
I am a lizard king
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.