Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135482 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kakvih ljudi ima ovde... I koliko samo potvrdjuju da smo mi Srbi toliko glupi, da me je ponekad sramota, i da imamo stvarno neki čudan mentalni sklop i balkanski mentalitet.
Ko ovde dodje i pročita ove komentare, sramota ga je da ugradi plin u bilo koji auto kad vidi ovakvr komentare. Pa ne mogu da verujem....

A sta ako neko stvarno misli na ekologiju, kao ja npr. Ja sam uvek mogao da vozim dizela, ali sam uvekl insistirao na kombinaciji benzin+plin.

Pa sta ako neko ima pare, onda automatski znaci da je idijot? Sa J. Zasto i da ne ustedi, ako je moguće? Zasto da baca pare kroz prozor?
Sasvim mi je svejedno ako neko hoce da ugradi plin u ladu ili A8 4.2, pozdravljam ovakvu odluku, prevenstveno zbog ekologije. A da li je doticni to uradio zbog ovoga ili onoga, ne interesuje me.
Da li mu je raspored motiva bila usteda pa ekologija, ili obrnuto, sasvim je svejedno.

Stvarno ne mogu da shvatim kretenske izjave: eh, ima pare za A8, a nema za gorivo. Pa mozda zato i ima para, jer ume i hoce da ih ustedi, a ne da se razbacuje.

Zasto Jevreji imaju? Ljudi stede, na razbacuju se... Dajte molim vas...

Planiram sledece godine ako Bog da para i zdravlja, da kupim novu Astru Klasik, i vec sam se raspitao u rašiću, ima dilera koji imaju sa njima ugovor da ne gubim garanciju ako ugradim plin kod njih. Ugradnja je čini mi se bila oko 900 evra. I šta sad, mene treba da bude sramota da ako pazarim nov auto i iskeširam 13000 evra, da ga oteram da ugradim plin, jer ce komsije maloumnici da kažu :  eto, vidla žaba da se konj potkiva.... Dao tolke pare za kola, pa sad oce da ustedi... Pa na kraju krajeva, i hoću.... Sa prosečnih 25000 godišnje uštediš samo u prvoj godini ugradnju i registraciju, a svake sledeće godine registraciju i osnovno redovno održavanje.... I bole me patka što će da upiru prstom, ja znam zašto to radim...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Екологија је иначе примаран разлог за уградњу плина. А мотор је дуговечан у пизду материну, посебно ако питаш мајсторе који уграђују плин. Ма милина, уградиш му плин и има да пређе милион км без генералне, ма ни амортизери ти неће вриснути уопште нема кварова, само уградиш плин и сваки квар се регенерише у вожњи.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Kakvih ljudi ima ovde... I koliko samo potvrdjuju da smo mi Srbi toliko glupi, da me je ponekad sramota, i da imamo stvarno neki čudan mentalni sklop i balkanski mentalitet.
Ko ovde dodje i pročita ove komentare, sramota ga je da ugradi plin u bilo koji auto kad vidi ovakvr komentare. Pa ne mogu da verujem....

A sta ako neko stvarno misli na ekologiju, kao ja npr. Ja sam uvek mogao da vozim dizela, ali sam uvekl insistirao na kombinaciji benzin+plin.

Pa sta ako neko ima pare, onda automatski znaci da je idijot? Sa J. Zasto i da ne ustedi, ako je moguće? Zasto da baca pare kroz prozor?
Sasvim mi je svejedno ako neko hoce da ugradi plin u ladu ili A8 4.2, pozdravljam ovakvu odluku, prevenstveno zbog ekologije. A da li je doticni to uradio zbog ovoga ili onoga, ne interesuje me.
Da li mu je raspored motiva bila usteda pa ekologija, ili obrnuto, sasvim je svejedno.

Stvarno ne mogu da shvatim kretenske izjave: eh, ima pare za A8, a nema za gorivo. Pa mozda zato i ima para, jer ume i hoce da ih ustedi, a ne da se razbacuje.

Planiram sledece godine ako Bog da para i zdravlja, da kupim novu Astru Klasik, i vec sam se raspitao u rašiću, ima dilera koji imaju sa njima ugovor da ne gubim garanciju ako ugradim plin kod njih. Ugradnja je čini mi se bila oko 900 evra. I šta sad, mene treba da bude sramota da ako pazarim nov auto i iskeširam 13000 evra, da ga oteram da ugradim plin, jer ce komsije maloumnici da kažu :  eto, vidla žaba da se konj potkiva.... Dao tolke pare za kola, pa sad oce da ustedi... Pa na kraju krajeva, i hoću.... Sa prosečnih 25000 godišnje uštediš samo u prvoj godini ugradnju i registraciju, a svake sledeće godine registraciju i osnovno redovno održavanje.... I bole me patka što će da upiru prstom, ja znam zašto to radim...

Kad se misli na ekologiju ne kupuje se auto sa potrošnjom ko tenk. Smile
            Kad se hoće ušteda ne kupuje se porshe  Smile i to sa potrošnjom ko tenk. Smile
            Što se tiče balkanskog mentaliteta,imaš 25000 u šteku,i kupiš auto za 23000 i nemaš banku u džepu,ali komšije misle da si pun ko brod,e,to je balkanski mentalitet. Smile

Dobro kaže hopajupa,pa što onda i u ferrari  ne stave plin.
            Pa što ne staviš metan u kola kad ti je bitna ušteda, 2500 je ugradnja,pošto pare nisu bitne,ali ekoligija jeste,pa što nisi stavio CNG.

Stojim na pumpi,a lik ispred mane stoji sa X5,rekao bi,ovaj obrće milione,on izlazi i sipa evro dizel za 800 din,ejjjj,800 din u rezervoar osd sigurnih 80 lit.,ako ne i 100 lit. celih.E,to je ta priča. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Planiram sledece godine ako Bog da para i zdravlja, da kupim novu Astru Klasik, i vec sam se raspitao u rašiću, ima dilera koji imaju sa njima ugovor da ne gubim garanciju ako ugradim plin kod njih. Ugradnja je čini mi se bila oko 900 evra. I šta sad, mene treba da bude sramota da ako pazarim nov auto i iskeširam 13000 evra, da ga oteram da ugradim plin, jer ce komsije maloumnici da kažu : eto, vidla žaba da se konj potkiva.... Dao tolke pare za kola, pa sad oce da ustedi... Pa na kraju krajeva, i hoću.... Sa prosečnih 25000 godišnje uštediš samo u prvoj godini ugradnju i registraciju, a svake sledeće godine registraciju i osnovno redovno održavanje.... I bole me patka što će da upiru prstom, ja znam zašto to radim...

Kad se hoće ušteda ne kupuje se porshe Smile i to sa potrošnjom ko tenk. Smile
 Što se tiče balkanskog mentaliteta,imaš 25000 u šteku,i kupiš auto za 23000 i nemaš banku u džepu,ali komšije misle da si pun ko brod,e,to je balkanski mentalitet. Smile

Dobro kaže hopajupa,pa što onda i u ferrari ne stave plin.
 Pa što ne staviš metan u kola kad ti je bitna ušteda, 2500 je ugradnja,pošto pare nisu bitne,ali ekoligija jeste,pa što nisi stavio CNG.

Stojim na pumpi,a lik ispred mane stoji sa X5,rekao bi,ovaj obrće milione,on izlazi i sipa evro dizel za 800 din,ejjjj,800 din u rezervoar osd sigurnih 80 lit.,ako ne i 100 lit. celih.E,to je ta priča. Smile

I sta ta prica kaze sem da je tebi zao sto ti ne vozis X5 ? Sad si samo potvrdio ono sto sam pricao , klasicnu iskompleksiranost. Da li bi ti volio da neko tebi gleda koliko imas para, koliko si usuo na pumpi i na sta vozis auto ??? Ili uopste , da te neko zaustavi kad izadjes iz Yuga i da ti se smije na sred ulice , ili da te zaustavi ako izadjes iz x5 pa da te pita koliko imas kesa u novcaniku ?

I na kraju , nemoj se zakleti da taj sa pumpe ne obrce milione, ostavi se tih malogradjanskih prica i prebrojavanja tudjih para,nezrelo je...
IP sačuvana
social share
"Ćud je ženska smiješna rabota"-P.P.Njegoš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Znam ja još takvih priča,moj drug devedesetih godina ludovao ja za Suzuki vitarom i nađe on jednog koji će da mu je da na rate,cenio je 17000 maraka,ovaj proda tada svoga kadeta suzu za 4000 i da mu to kao prvi deo i uzme Vitaru,vozio je mesec i po dana,kad je trebalo da da ostatak para prodao je vitaru za 15000 platio dug,a njemu ostalo 2000.Kakva kombinacija. Smile

Takvih je pun grad. Smile Sve šmeker do šmekera,a u džepu promaja. Smile

A moj rezervoar prima 55 lit.,i nikad mi nije problem da sipam gorivo,a za iste pare sam tada mogao da uzmem mercedesa e 60 amg karavan,razlika u ceni je bila 700-800 evra,ali,nije mi palo na pamet,a zašto,jer sam realan oko svog budžeta i ne zanosim se tripovima. Smile  Veći problem od izdvajanja para za auto je imati pare da održavaš taj auto,a to mnogo zaboravljaju.

I jebe mi se za X5,druže,bolje je uvek da imam neku lovu u džepu,nego da mi pauk isplete mrežu u rezervoaru. Smile

Održavanje cayenna za 100.000 km.,sigurno izlazi 10.000 evra,sitnica. Smile Ako ti ovo nije problem,što te onda potrošnja brine. Smile

Kasko za novog cayenna mesečno izlazi više od 500 evra. Smile

« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 23:20:25 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Ма што се ти нервираш? Нек узме кајена и нек му угради плин, има се може се можда ухвати и неку рибу.  Smile

Planiram sledece godine ako Bog da para i zdravlja, da kupim novu Astru Klasik, i vec sam se raspitao u rašiću, ima dilera koji imaju sa njima ugovor da ne gubim garanciju ako ugradim plin kod njih. Ugradnja je čini mi se bila oko 900 evra. I šta sad, mene treba da bude sramota da ako pazarim nov auto i iskeširam 13000 evra, da ga oteram da ugradim plin, jer ce komsije maloumnici da kažu : eto, vidla žaba da se konj potkiva.... Dao tolke pare za kola, pa sad oce da ustedi... Pa na kraju krajeva, i hoću.... Sa prosečnih 25000 godišnje uštediš samo u prvoj godini ugradnju i registraciju, a svake sledeće godine registraciju i osnovno redovno održavanje.... I bole me patka što će da upiru prstom, ja znam zašto to radim...

I sta ta prica kaze sem da je tebi zao sto ti ne vozis X5 ? Sad si samo potvrdio ono sto sam pricao , klasicnu iskompleksiranost. Da li bi ti volio da neko tebi gleda koliko imas para, koliko si usuo na pumpi i na sta vozis auto ??? Ili uopste , da te neko zaustavi kad izadjes iz Yuga i da ti se smije na sred ulice , ili da te zaustavi ako izadjes iz x5 pa da te pita koliko imas kesa u novcaniku ?

I na kraju , nemoj se zakleti da taj sa pumpe ne obrce milione, ostavi se tih malogradjanskih prica i prebrojavanja tudjih para,nezrelo je...

Није то пребројавање туђих пара него је то смејање. И мени је то смешно па ко ће да ми забрани да се смејем? Смешан си ми и ти са идејом да уградиш плин у кајена па? Супер  ти купи кајена угради му плин мени ће и даље да буде смешно а ти ћеш да мислиш да ти ја завидим и? Боли те баш уво бићеш главни баја у крају ко зна можда ћеш и да креснеш најбољу рибу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung s3
Ma nije to nista cudno. U Nisu ima Hummer H2 extra dzip, svi pricaju kakko lik ima extra para, pa ga vozi na plin! nije lud da kupuje u proseku 30-35 litra na 100 km, i da ima milione. A druga prica je da sam i ja vido na pumpi pezo 207 samo sto se pojavio i lik sa devojkom sipa verovali ili ne 300 din. gorivo  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 02:54:52 od Sale_S »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile  Smile  Smile

Da, da, ja šta znam, znam, i to vam je....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ма што се ти нервираш? Нек узме кајена и нек му угради плин, има се може се можда ухвати и неку рибу. Smile

Није то пребројавање туђих пара него је то смејање. И мени је то смешно па ко ће да ми забрани да се смејем? Смешан си ми и ти са идејом да уградиш плин у кајена па? Супер ти купи кајена угради му плин мени ће и даље да буде смешно а ти ћеш да мислиш да ти ја завидим и? Боли те баш уво бићеш главни баја у крају ко зна можда ћеш и да креснеш најбољу рибу. Smile

i da znas da hocu  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Ćud je ženska smiješna rabota"-P.P.Njegoš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)

i da znas da hocu  Smile

Smile

pa upravo o tome je i riječ i onda sam ja primitivan, nek se vozi kajen pa makar i na plin, a kad dođe vrijeme za servis, za poprevku nečega... onda ide na pijacu a i šta ribe (glupače) znaju jel to dizel, plin ili benzin, njima je bitno da ima Porscheov znak i da je onaj ko ga vozi dovoljno glup!

Samo jedan mali detalj - lijevi retrovizor za kajena je 1000 Evra ! Pa ti stavljaj plin koliko hoćeš al znaj da nema pomoći, ipak je to Porsche, ako gledaš ekonomiju kupi sebi dizela BMW-a ili- Merca oni su puno jeftiniji i za održavanje i manje troše.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 10:30:17 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.