Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135025 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson K - 700i
Zavisi od sistema ubrizgavanja. karburator i single point imaju osetan pad snage na visokim obrtajima (bar kod mene, po gradu nema razlike, al kad hocesšda razvučeš.... kao da ima blokadu motora...) dok sistemi sa multipoint imaju nove moderne sisteme ubrizgavanja plina (citaj: skuplje) gde svaki cilindar ima svoju diznu, gubitak snage je zanemarljin, 2-3 posto, a potrošnja je ista kao kod benzina, nije povecana kao na karburatoru i singlpoint-u (kod njih ako je trosio 10 benzina, plina ce trositi 11 do 12, zavisi kako podesiš, ali sve se to kompenzuje na cenu, benzin 70 a plin 33, pa puta 20 posto vise, opet je 40 din za isti put za koji benzin platis 70... a možesši da ga štrojiš...) ... E za ovo multipoint sam samo citao, na žalost nisam imao mogucnost da probam, nemam ni savremen auto ni savremenu instalaciju...

E to sam i ja primetio  Smile ide lepo do 60 a onda zakuca i polako izvlaci ka gore do cetvrtog stepena se vec normalizuje ali izmedju 60 i 80 kao da je vezan za nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fensi and Gibson guitars

Zodijak
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 
Da li je dobro ugradjivati plin u Golf 2, posto sam cuo neke price da ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
koji motor,godiste,broj motora....?!?!mislim da su to lokalne price koje kruze po brijacnicama i price od priucenih mesara koji ugradjuju plin,jer nemaju dovoljno znanja da odrade adekvatno.
licno imam i ja golfa II 1.6 na kom cu valjda uskoro urgaditi plin.cijena za moj tip motora,znaci karborator-metalni usis je oko 300 e.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Tattoo
Samo stavljaj i nemoj da brineš,nemoj samo da štediš pri ugradnji,tj.ugradi kvalitetan uređaj i neko stručan da ti to odradi.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson K - 700i

Ko ti je to reko imam ja plin na GOlfu 2 1.3 CL odlicno ide!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nemoj da stedis na uredjaju .Uzmi lovato uredjaj ali gledaj da uzmes i kvalitetnu bocu ,stako ili NZGA belorusku ali izvanrednu.Inace na golfa 2 plin se ugradjuje bez problema i odlicno ide na plin.Kod nas na jugu cena ti je za lovato oko210e,velika je konkurencija pa su icene pale.Inace pazi d ti ne uvale nekog laznjaka,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Problem je sledeci. Nisam koristio plinski uredjaj 1mesec. Juce sam ga ukljucio bez problema presao 300km,ostavio auto u garazi jedno 6h. osle toga upalio sam ga tek iz 6puta(gasio se posle svakog paljenja). Kada je upalio,nije primao gas. Stucao je i stalno se gasio. Prebacio sam ga na benzin i na benzinu sve je OK. Danas nisam vozio auto,u cetvrtak cu ponovo i opet bi trebao da prevalim 300km,ali ne zelim na benzin. Jer mogu ja nesto da uradim ili je kvar slozen pa moram do majstora??? Pogledao sam kazaljku koja pokazuje kolicinu plina u rezervoaru,blizu je crvenog polja ali opet daleko od toga da se ugasi. Vozim Kadeta 1.3,sipao sam za 1200din po ceni od 42din po litru. Moguce da kazaljka ne pokazuje dobro???
90% nemas plina u autu.Nisi napisao koji je auto u pitanju .Ako je isparivac vakumski moze da se desio da si ako si nesto cackao oko auta,izvukao vakum crevo koje od usisne grane ide do isparivaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam LOVATO plinski uredjaj, ugradjen na Samari pre godinu i po dana. Pre mesec dana sam promenio filter za vazduh i svecice, i od tada su poceli moji problemi. Nikako nemogu da nastelujem ler gas. Ili je vrlo slab pa kad palim moram da povucem sauh skoro do kraja i tako da vozim cak i kad je motor zagrejan (sa manjim sauhom), ili nastelujem lepo da radi na leru ali onda u toku voznje nema nikakvo ubrzanje, kao da nema snage. Na rasprsivacu imam dva "dugmeta" za podesavanje. Jedan (donji) valjda sluzi za odnos gasa i vazduha, dok drugi (gornji) za kolicinu smese koja udje u karburator (ispravite me ako gresim). Kupio sam svecice koje imaju tri mase i jednu centralnu elektrodu (cuo sam price da su one bolje prilikom koriscenja plina). Promenio sam i filter za plin tako da sam otklonio i tu sumnju. Molim za savet ako je neko imao slican problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdrav drustvo, moram prvo da pohvalim forum burek jer je stvarno extra i moze da se nadje bas sve sto te zanima
imam jedan problem u vezi plina na autu pa ako neko moze da mi pomogne neka kaze.
kupio sam auto pre godinu i po dana, passat B4, karavan, 2.0 i sa ugradjenim plinom,115 konja........uvezao sam ga iz svajcarske i covem mi kaze da je plin fabricki ugradjen, sto i ne verujem ali to je nebitno. posto je motor 2.0 i bez karburatora onda znate kako je ubrizgavanje.da to ne objasnjavam. plin je automatski auto se pali na benzin,kada dodam gas preko 1500 obrtaja automatski prebaci na plin i kada ugasim auto opet je na benzinu. sve je to ok,i odlicno je radio, trosi oko 10l na otvorenom putu a u gradu oko 12-13 l sto je super.takodje auto ide odlicno.
e sada desava mi se dok vozim na plin ako zakocim npr na semaforu i pritisnem kvacilo auto se ugasi ili kazaljka za broj obrtaja padne na nulu,upali se lamica od ulja i akumulatora i sam osto se ne ugasi pocne da stuca i moram odmah da mu dam malo gasa da se ne ugasi.to se ranije nije desavalo i ako bih stao,prikocio i oduzeo kvacilo motor bi normalno radio!!! sada je nebitno da li vozim 5 minuta ili dva sata i koliko je motor zagrejan uvek se desava???   jel zna neko zasto se gasi??? promenio sam samo filter fazduha i otprilike posle toga je pocelo da se to desava. sauh je automatski i nista drugo nije dirano.motor i dalje odlicno radi ,sve je ok jedino to sto se gasi kada kada ukocim i odvojim kvacilo a to me nervira strasno. i onda moram bas duze da verglam nekih 10tak sekundo dok opet upalim???? jer pali na benzin pa se verovatno pomesaju benzin i plin pa nece odmah da upali il ista je vec ne znam ni sam???
je li neko imao slicna iskustva i moze li m ineko pomoci??? unapred hvala i poz svima

da dodam samo posto sam laik za ovo da je isparivac tipa BRC kao i prekidac unutar pa je verovatno i ostatak delova BRC,boca je na mestu rezervnog tocka 30 l,i nemam manometar.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 23:21:18 od zver25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Tattoo
Da li ti varira ler gas,npr.padne na 600 obrtaja pa onda skoči na 1100 ,ako ti se i to dešava onda ti je otišao regulator ler gasa,to se često dešava na vw koji imaju plinski uređaj,to se i meni desilo ali na motoru 1.6 i moja dva drugara,jedan vozi 1.4 a drugi 1.8 i obojica su imala isti problem.
Jesi li čistio isparivač,ako nisi možda bi trebao da očistiš isparivač,probaj samo na benzin da voziš,ako ti se isto dešava i kad voziš na benzin onda nije do plinskog uređaja.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 02:41:37 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.