Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135071 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Mane tečnog gasa
- smanjen prtljažni prostor
- malo sporiji auto

-чести проблеми

-губљење живаца
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Citat
Mane tečnog gasa
- smanjen prtljažni prostor
- malo sporiji auto

-чести проблеми

-губљење живаца

ne bih se složio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

zeljo 4ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 572
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia N80
j ljudi ja imam fiata palia 1.6 16v i ugradio sam mu plin...i sada me zajebaje benzin...ne vuce mi fino benzin a na plinu radi normalno...jel znate vi sta je???? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Као што рекох, проблеми, срања, смарања, ситнице које ти једу живце, наштелујеш на бензин он зајебава на гас, ти наместиш на гас он зајебава на бензин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Auto se našteluje da radi kako treba na benzin. Onda se pristupa ugradnji plina. Auto NE SME da radi razlicčto na različitim gorivima. A to samo zavisi od majstora, a i od "naših ljudi" koji UVEK hoće da uštede, pa i na stvarima na kojima ne sme da se štedi. Ja lično već 5 godina vozim na plin BEZ problema. I ne zaboravite, auto i na benzin ima kvarove, probleme, održavanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
BlackBerry znj f1
j ljudi ja imam fiata palia 1.6 16v i ugradio sam mu plin...i sada me zajebaje benzin...ne vuce mi fino benzin a na plinu radi normalno...jel znate vi sta je???? Smile Smile

tu moze da bude vise stvari, nisi rekao godiste, konjazu, broj motora, da li je karb., monopoint, injection??
kada budes rekao bukvalno sve podatke onda neko ko zna bi eventualno mogao da ti pomogne.. ovako mozemo da pricamo malo..nije ni to lose kad je dosadno..

evo ja garantujem da ti ne radi na ben. jer su rupu na usisnoj grani izbusili vise nego sto treba..
vuce ti fals vazduh na ploci koja se stavlja prilikom ugradnje plina..

otisao ti je nosac karburatora 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Као што рекох, проблеми, срања, смарања, ситнице које ти једу живце, наштелујеш на бензин он зајебава на гас, ти наместиш на гас он зајебава на бензин.
Razlog ti je plin,i budi spreman uvek na takve zajebancije.
Upravo tako.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Auto se našteluje da radi kako treba na benzin. Onda se pristupa ugradnji plina. Auto NE SME da radi razlicčto na različitim gorivima. A to samo zavisi od majstora, a i od "naših ljudi" koji UVEK hoće da uštede, pa i na stvarima na kojima ne sme da se štedi. Ja lično već 5 godina vozim na plin BEZ problema. I ne zaboravite, auto i na benzin ima kvarove, probleme, održavanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i

tu moze da bude vise stvari, nisi rekao godiste, konjazu, broj motora, da li je karb., monopoint, injection??
kada budes rekao bukvalno sve podatke onda neko ko zna bi eventualno mogao da ti pomogne.. ovako mozemo da pricamo malo..nije ni to lose kad je dosadno..

evo ja garantujem da ti ne radi na ben. jer su rupu na usisnoj grani izbusili vise nego sto treba..
vuce ti fals vazduh na ploci koja se stavlja prilikom ugradnje plina..

otisao ti je nosac karburatora 100%

Kao prvo to nije auto sa karburatorom pa da mu ode dihtung karburatora drugo da vuce fals vazduh nebi dobro radio ni na plin jer tada se menja smesa i broj obrtaja na leru bi stalno varirao. Verovatnije je problem mali precnik difuzora na mesacu za plin(to je ona plocica pre leptira na usisnoj grani )  i nemoze da prodje dovoljno vazduha( skini ga vrati crevo od filtera i probaj, naravno posle obavezno stavi opet silikon na plocicu) ili ako nisi dugo vozio na benzin ( i ako svaki put palis na benzin to nije dovoljno ) su se zaprljale dizne. Postoji i mogucnost da ako nije stavljen emulator dizni kad je ugradjivan plin da kompijuter od automobila vidi greske i pobrljavi. Naj bolje idi na dijagnostiku da se vide koji je problem.   
Citat
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 11:03:06 od the-kid »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@the-kid
ovo je ipak strucniji odgovor, ali neka covek, kao sto rece, ode u servis i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.