Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Аустрија за 20 година: Турци,Арапи,Курди,Срби и Хрвати  (Pročitano 25260 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
a to znam ... jedan rumun iz bukuresta mi se skoro pa pravdao da su cigani jedno a rumuni drugo ...

ali oni svi kazu, rumun ciganin, ali za nas kazu srbin (a ustvari je cigojner)

a nasi cigani se napiju, prave sranja po ulicama i vicu srbija, srbija ...

ne bojim se ja austrijanaca... drzimo se mi na distanci ...

Citat
а аустријанци док су живи
неће преболити да су међу осталом и од Србије попушили у два рата.

e vidis, samo iz ovog razloga oni nas i postuju ... verovao ili ne, vise nego sto postuju hrvate.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
То је уобичајена ствар да Цигане представљају као Мађаре, Србе, Румуне и др.

Тако је неки "Хрват" пре извесног времена надрогиран колима газио људе по Риму.

Италијани иначе толико мрзе "Румуне" откад су ову ушли у ЕУ и преплавили им земљу, да ови јадници направише малтене кампању Није сваки Румун Циган.

Они мрзе Румуне јер су им увели нешта што нису имали или су имали у мањем обиму.
Пљачке са ножевима по становима.Легнеш а у ноћи те пробуди 20 цм. чакијица под
гркљаном и дај паре.
Исти је случај у скандинавији са бившим совјетским Републикама а које су ушле у
ЕУ (не могу се тачно сјетити да ли се ради о литванцима или неким другима).
Углавном то је разлог нагли пораст разбојништава на улицама како су ушли у
ЕУ,а "окупирали" су плантаже по Италији по бројности колико их је дошло на
привремени рад.Слично нешта као и берачи по Србији (било је више случаја).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
a to znam ... jedan rumun iz bukuresta mi se skoro pa pravdao da su cigani jedno a rumuni drugo ...

ali oni svi kazu, rumun ciganin, ali za nas kazu srbin (a ustvari je cigojner)

ne bojim se ja austrijanaca... drzimo se mi na distanci ...

Citat
а аустријанци док су живи
неће преболити да су међу осталом и од Србије попушили у два рата.

e vidis, samo iz ovog razloga oni nas i postuju ... verovao ili ne, vise nego sto postuju hrvate.

Па хрватима су признали први државу.Чисто сумњам да је то не поштовање.
Једино ако мислиш на респект у тучи онда ОК.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
evo danas je najaktuelnija tema sigurnost austrijanaca i kako je povecati.

nisam nigde procitala na forumu: sve austrijske novine su pisale o "Srbinu" koji je ubio policajca.

i sad ga interpol trazi ... 10000eura nagrada. a austrijanci kazu da je u srbiji i da srbija nece da ga isporuci.

prosao kroz crveno, policija ga zaustavi i on pucao, ostavio auto i pobegao.

neko kaze da je bio naduvan, neko da je jos ranije bio u zatvoru, pa izbacen iz aut, pa je ilegalno ponovo dosao.

a ja cu da dodam, svi pisu srbin, ime, prezime i slika njegova. a to je ustvari ciganin.

mozda je bolje da mi mislimo o nasoj slici u svetu i sta se desava u nasem dvoristu.

Svasta, al nema veze, majku im austrijsku, ako je moglo da se nadje neka sica za Miladina moze i za ovog, jel Srbin?  Smile

Smile

То је уобичајена ствар да Цигане представљају као Мађаре, Србе, Румуне и др.

Тако је неки "Хрват" пре извесног времена надрогиран колима газио људе по Риму.

U hebote  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 00:44:09 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pamte austrijanci dobro I svetski rat, i mogu reći da imaju neku vrstu kompleksa prema Srbima i Srbiji zbog toga.

Jebiga u to vreme Austrija je bila najmoćnija država Evrope, a mi tek oslobođena mala Srbija kojoj ta Austrija vojno nije mogla ništa.

Isto tako, kod njih se primeti ta neka tuga prema tome što su nekad bili i prema tome što su danas. Najgore je imati pa nemati. Što se tiče naših cigana stavrno ume da nervira kada se cigosi izjašnjavaju kao Srbi, ali mislim da većina austrijanca bez problema vidi razliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Цигани су белци, само што имају кожну болест од које им кожа потамни. Тако се десило и Манки Џексону па видите како је све изашло на добро. Поново је био постао белац.

http://www.youtube.com/watch?v=I6VLHen0wOM
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson 
Citat
Jebiga u to vreme Austrija je bila najmoćnija država Evrope, a mi tek oslobođena mala Srbija kojoj ta Austrija vojno nije mogla ništa.
Kako ja znam, Austrija je zgazila Srbiju.Jeste da sa pomoću Bugarske, ali AU je koristila samo jednu trećinu svoje vojske na srpskom ratištu, jer su Rusi bili baš nezgodni u ono vreme, plus AU imala front i prema Italiji.
A kod Soluna i Srbija je već imala saveznike.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Koliko ja razumem dve godine posle tog ,,  gazenja ,, , koje nije izvela AU ( zalim slucaj ) , nego u prvom redu Nemacka iz pripomoc AU , nepobediva srpska vojska je dosla skoro do Beca , NE SAMO ZGAZILA , VEC I UNISTILA AU . Tesko je sad Austrijancima da se pomire da zive u onolickoj drzavici , a do rata sa Srbijom imali su pola Evrope .

Nista od Trijanonaa .  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 11:38:47 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Citat
Kako ja znam, Austrija je zgazila Srbiju.Jeste da sa pomoću Bugarske, ali AU je koristila samo jednu trećinu svoje vojske na srpskom ratištu, jer su Rusi bili baš nezgodni u ono vreme, plus AU imala front i prema Italiji.
A kod Soluna i Srbija je već imala saveznike.

Кад је то Аустрија згазила Србију. На Колубари или на Церу?
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson 
"Suočena sa Rusijom, Austro-Ugarska je mogla da odvoji samo trećinu svoje vojske u napadu na Srbiju. Nakon velikih pretrpljenih gubitaka, Austrijanci su nakratko okupirali Beograd. Međutim, srpski kontranapad ih je uspeo isterati iz zemlje do kraja 1914. Tokom prvih devet meseci 1915, Austro-Ugarska je koristila svoje vojne razerve u ratu protiv Italije. Međutim, nemačke i austro-ugarske diplomate su uspele da ubede Bugarsku da se pridruži u napadu na Srbiju.

Srbija je bila okupirana za nešto više od mesec dana. Napad je počeo 5. oktobra 1915. kada su Centralne sile pokrenule ofanzivu sa Save i Dunava; četiri dana kasnije Bugari su se pridružili napadu sa istoka. Srpska vojska, pošto se borila na dva fronta i bila suočena sa sigurnim porazom, počela je povlačenje prema obali Jadranskog mora, kroz Crnu Goru i Albaniju. Crnogorska vojska je štitila srpsko povlačenje u Mojkovačkoj bici 6. i 7. januara 1916, ali su na kraju Austrijanci zauzeli i Crnu Goru. Srpska vojska je savezničkim brodovima prebačena u Grčku i severnu Afriku.

Solunski front je osnovan krajem 1915. kada su francuske i britanske snage iskrcale kod Soluna da bi pružili pomoć i izvršili pritisak na grčku vladu da objavi rat. Na nesreću Saveznika, pro-nemački kralj Grčke Konstantin I je raspustio vladu pro-savezničkog premijera Elefteriosa Venizelosa, pre nego što su savezničke snage mogle stići.

Posle osvajanja, Srbija je bila podeljena između Austro-Ugarske i Bugarske. Bugari su u svojoj okupacionoj zoni započeli bugarizaciju srpskog stanovništva, zabranivši srpsku ćirilicu i Srpsku pravoslavnu crkvu. Nakon prisilne mobilizacije srpskog stanovništva u bugarsku vojsku 1917, izbio je Toplički ustanak. Srpski ustanici su za kratko vreme oslobodili teritoriju između Kopaonika i Južne Morave. Ustanak je ugušen zajedničkim naporima bugarskih i austrijskih snaga krajem marta 1917.

Solunski front se veći deo vremena pokazao statičnim. Srpske snage su oslobodile deo svoje teritorije osloobodivši Bitolj 19. novembra 1916."

Citat
nepobediva srpska vojska je dosla skoro do Beca , NE SAMO ZGAZILA , VEC I UNISTILA AU .
O tome još nisam čuo...daj nešto detaljnije.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.