2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2009  (Pročitano 33604 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Janković: Očekujem teške mečeve u nastavku turnira

Prva teniserka sveta Jelena Janković rekla je danas da je odigrala težak meč drugog kola Otvorenog prvenstva Australije i dodala da očekuje da će u narednim mečevima njene protivnice pružati najbolje partije.

Jankovićeva je u drugom kolu pobedila Belgijanku, 110. igračicu sa WTA liste Kirsten Flipkens sa 2:0 po setovima (6:4, 7:5). Srpska teniserka će u drugom kolu igrati protiv japanske teniserke Ai Sugijame, koja je danas savladala Francuskinju Natali Deši sa 2:1.
"Ovo je bio težak meč. Ona nije imala šta da izgubi, pa je slobodno izašla na teren i igrala svoj meč. Igrala je dobro, a ja sam morala da se nekako snađem i dobijem meč", rekla je Jankovićeva novinarima posle meča, a objavljeno je na zvaničnom sajtu turnira.
Jankovićeva je dodala da se navikava na činjenicu da ostale teniserke protiv nje pružaju dobre partije, zbog čega će morati oprezno da ulazi u svaki meč.

"To je normalno, takve stvari dolaze kada ste uspešni. Ako želite da budete prva teniserka sveta morate da se suočite sa tim - ne mogu da se žalim. Volim što sam ovde i što sam prva igracica sveta. Takođe, osećam da nemam šta da izgubim", dodala je ona.
Najbolja svetska teniserka istakla je da uživa u igri i da pokušava da napreduje.
"Ostaće zapisano u biografiji da sam bila prva igračica sveta i to niko neće moći da mi oduzme. Uživam u igri, pokušavam da napredujem i postanem bolja igračica", rekla je.

Jankovićeva i 26. teniserka sveta Sugijama do sada su odigrale dva meča i to prošle godine, a prvi nosilac na turniru oba puta je bila uspešnija - na turniru u Dohi 6:1, 6:2 i u Indijan Velsu 6:1, 6:1.
Prva teniserka sveta očekuje dobru igru Sugijame u meču trećeg kola, u petak.
"Nijedna teniserka nema šta da izgubi kada igra protiv mene. U svakom meču očekujem da protivnice daju sve od sebe i da igraju opušteno, bez pritiska", dodala je Jankovićeva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Đoković: Igram bolje i napredujem

Treći teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan svojom igrom u drugom kolu i da dodao da oseća napredak.

"Igram mnogo bolje i to je veoma ohrabrujuće. Mnogo mi je značila ubedljiva pobeda u prvom kolu od 3:0. Mislim da iz meča u meč igram sve bolje", rekao je Đoković novinarima posle meča.
Na pitanje novinara da li može da uporedi svoju igru sa prošlogodišnjom na Australijan openu, kada je osvojio svoj prvi Grend slem u karijeri, Đoković je rekao da je sada drugačija situacija.
"Mislim da ne mogu da uporedim, jer su to dve potpuno različite situacije. Branim titulu i psihički se bolje osećam, mislim da sada igram mudrije. Ali ima još mečeva na turniru. Lošije sam počeo sezonu jer sam promenio reket, ali i razmišljam o nekim drugim stvarima", istakao je.
Treći teniser sveta rekao je da ne prati mečeve glavnih konkurenata, već da se koncentriše samo na svoju igru.
"Lepo je kada vas svrstavaju u krug najužih kandidata za titule, međutim, tada su očekivanja velika i pritisak postaje veći. Razmišljam samo o svojoj igri i narednim mečevima. Mislim da igram sve bolje i planiram da ostvarim dobar rezultat na turniru", rekao je.
Treći nosilac turnira ne misli da je Britanac Endi Mari treći favorit za osvajanje turnira.
"Poštujem Endija, volim ga kao osobu i kao tenisera. Ostvario je sjajne rezultate u poslednjih nekoliko meseci i vrlo je talentovan. Očekujem da će u budućnosti osvojiti nekoliko Grend slem titula. Ali nije među favoritima na turniru pored Rodžera Federera, Rafaela Nadala i mene", smatra Đoković.
Đoković će u trećem kolu igrati protiv tenisera SAD Amera Delića, 127. na ATP listi, koji je u neizvesnom meču posle pet setova bio bolji od Francuza Pol Anri Matjea.
Dva tenisera sastala su se samo jednom, 2007. godine na Vimbldonu, kada je Đoković bio bolji u četiri seta 6:3, 3:6, 6:3, 7:6.
"Nema lakog protivnika na ovom turniru. Nikoga ne želim da potcenim. Delić je sigurno zaslužio plasman u treće kolo. Kvalitetan je igrač, odlično servira. Igrali smo 'tesan' meč na Vimbldonu, a takav meč očekujem i u narednoj rundi", rekao je Đoković.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Verbalni sukobi srpskih i bosanskih navijača u Melburnu /video/

Bučni srpski i bosanski navijači uzvikivali su etničke parole na meču drugog kola Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu između tenisera SAD bosanskog porekla Amera Delića i Francuza Pola Anrija Matjua.

Delić je posle pet setova uspeo da pobedi 28. nosioca 1:6, 3:6, 6:3, 7:6, 9:7.
Teniser SAD Delić rekao je da shvata da se našao u, kako je rekao "cirkusu", ali da nije imao kontrolu nad gledaocima, čija je buka uticala na koncentraciju tenisera u poslednja dva seta.
"Nisam mogao da kontrolišem situaciju, iako sam pokušavao. Žao mi je Pola i posle meča sam mu se zbog toga izvinio", rekao je Delić, čiji su se roditelji odselili u Ameriku kada je imao 14 godina.
Matje je rekao da su gledaoci bili bučni kao navijači na fudbalskim utakmicama i dodao da nisu poštovali tenisere. Takođe, na bosanske navijače žalio se i Delićev protivnik iz prvog kola Tejlor Dent. Dentov otac Fil optužio je navijače da su se podsmevali i uznemiravali njegovog sina.

Međutim, na meču navijači su se međusobno vređali, a Delić je odbio da prevede parole koje su gledaoci upućivali jedni drugima.
Mediji su naveli da su srpski navijači po završetku meča između Novaka Đokovića i Žeremija Šardija ušli na teren broj 13, gde je svoj meč igrao Delić.
Na Otvorenom prvenstvu Australije 2007. godine srpski i hrvatski navijači potukli su se u Melburn Parku, a više od 150 ljudi je izbačeno sa tribina zbog tuče, gađanja flašama i zastavama.
Delić je istakao da je svestan "moguće katastrofe" među navijačima, jer u trećem kolu igra protiv srpskog tenisera i branioca titule Novaka Đokovića.
"Nadam se da meč sa Novakom neće da se pretvori u treći svetski rat. Pokušaću da razgovaram sa navijačima i objasnim im da ne smemo da se osramotimo pred celim svetom. Nadam se da će i Novak učiniti isto. Moramo da ostavimo politiku, to nije ni moja ni njegova krivica. Ovde smo zbog tenisa", zaključio je Delić.

Delić je dodao da je preko veb sajta u kontaktu sa svojim navijačima iz Australije i da će razgovarati sa članovima bosanske zajednice u Melburnu.
"Volim te navijače, pomažu mi tokom mečeva, ali danas su stvari bile loše", rekao je.
Organizatori Australijan opena još nisu komentarisali ponašanje navijača.
Policija, koja je zadužena za obezbeđenje turnira, upozorila je gledaoce da će zbog nepristojnih i uvredljivih parola biti kažnjeni. Navijači će se suočiti sa zatvorskim i novčanim kaznama, izbacivanjem sa meča kao i zabranom ulaska na terene Melburn Parka.

« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 15:26:02 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Verbalni sukobi srpskih i bosanskih navijača u Melburnu /video/

Ovaj video je "sukob" hrvata i srba...

Gastarbajterska posla...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 16:50:12 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Па показали су још једном колико су навијачки "образовани"...  Smile Сад ће свет због групе гастоша да има погоршано мишљење о Србима, навијачима....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Сад ће свет због групе гастоша да има погоршано мишљење о Србима, навијачима....  Smile

A ovako svet ima pozitivno misljenje...  Smile Ma, nije u tome stvar...

Sto lepo ti ortaci, ako vec hoce da se sibaju, ne urade to negde van terena i nevezano za sportska takmicenja?!  Smile
Dogovore se neki dan i udri...  Smile Naravno da se to nikad nece desiti jer je ipak veliki "ulog" u igri, posao, viza ili slicno...  Smile

Ovako je lakse, malo se dernjaju na tenisu i svi zadovoljni... Sutra ce vec svi zajedno da piju pice negde...

A i lepo se vidi koliko je i Janku i Cilicu bilo neprijatno...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 17:24:00 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Srbi u Melburnu: Večeras kreću dublovi

Noć između srede i četvrtka rezervisana je za mečeve srpskih tenisera u konkurenciji parova. U ranim jutarnjim časovima po prvi put će na teren najbolji dubl sveta Nenad Zimonjić/Danijel Nestor, kao i Dušan Vemić u paru sa Lovrom Zovkom, dok će nešto ranije igrati Viktor Troicki i Janko Tipsarević.

Jelena, Ana i Novak su sinoć obezbedili plasmane u 3. kolo singla, a posle eliminacije Janka i Viktora, njima dvojici šansa za ostanak u Melburnu predstavlja duel 1. kola dubla protiv argentinske kombinacije Lukas Arnold Ker/Huan Monako. Ovaj meč je drugi po redu na terenu broj 21, i početak se očekuje oko 3 sata ujutru.

Na terenu broj 13 svoj premijerni meč na prvom grend slemu sezone odigraće prvi favoriti Zimonjić i Nestor protiv francuske kombinacije Žeremi Šardi/Žil Simon. Meč je zakazan za poslednji termin, pa neće početi pre 5 ujutru. Najbolji dubl sveta će morati da sačeka kraj 2. kola muškog singla između Radeka Stepaneka i Mihaela Berera.

Nešto pre toga trebalo bi da počne meč Dušana Vemića i Hrvata Lovra Zovka protiv američke kombinacije Radžev Ram/Bobi Rejnolds. Vemić i Zovko igraju na terenu broj 11.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Samo Ziki gazi dalje... Vemic, Janko i Viktor ispali...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia -.-
u kolko veceras igraju djokovic i delic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Njihov mec je drugi po redu na glavnom terenu, znaci ne pre 03h...

Posle Novaka ide Jelena...

Ana igra na drugom terenu cetvrti mec u 9:30 po nasem...

Kompletan raspored za peti dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.