2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2009  (Pročitano 33523 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Ispala ona sestra od krave, Venus, mada ionako nije bila u kosturu Ane i Jelene. Vidim da Dokic moze da padne sa Anom ako obe dobiju.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ivanovićeva hvali Federera kao dobrog savetnika

Srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je danas da joj Švajcarac Rodžer Federer ponekad daje savete i da je veoma dobar u tome.

"Ponekad mi daje veoma dobre savete. To je odlično, jer je on ostvario mnogo u karijeri. Volela bih da češće imam priliku za duže razgovore sa njim. Mogu mnogo toga da naučim od njega i iz njegovih iskustava", izjavila je Ivanovićeva za zvanični sajt Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.
Ivanovićeva nije mogla da se seti kada ju je Federer prvi put posavetovao.
"Čini mi se da je to bila na jednom od turnira u Njujorku. Rekao mi je da pokušam što više da uživam. Tada sam se nervirala zbog čestih putovanja, mnogo vremena sam provodila u avionu. Rekao mi je da je to stvar koju ne mogu da promenim, već je najlakše da je prihvatim", dodala je.
Srpska teniserka, koja je postavljena za petog nosioca na turniru u Melburnu, u trećem kolu igraće protiv Ruskinje Alise Klejbanove. Otvoreno prvenstvo Australije igra se za ukupni nagradni fond od 23.140.000 australijskih dolara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Nova igra na Australijan openu: Šest stepeni Serene

Američka teniserka Serena Vilijams nehotično je izazvala novu zabavnu igru na Otvorenom prvenstvu Australije - šest stepeni Serene.

Za razliku od Holivudske igre u kojoj je trebalo bilo kog glumca u šest koraka ili manje povezati s Kevinom Bejkonom, cilj nove igre je pronaći koliko je muškaraca Serena indirektno pobedila, zahvaljujući trijumfom nad Endijem Rodikom kad su bili mali.
Devetostruka osvajačica grend slem turnira i dalje je ponosna što je pobedila Rodika u trening meču od jednog seta kada je imala 11 godina.
"Moj najveći meč je bio kada sam bila mlađa i pobedila Endija Rodika. Mrzeće me što ovo govorim. Tako da sam indirektno pobedila mnoge muškarce", rekla je šaljivo Serena Vilijams pošto je u drugom kolu pobedila Žizelu Dulko sa 2:0.
Vilijamsova ima 27 godina i 11 meseci je starija od Rodika, ali je rekla da ne misli da je to imalo značaja u pobedi, čiji je rezultat i dalje predmet spora.
"Uzrast nema veze. Postoji rasprava oko rezultata. Mislim da sam ga pobedila, kao, sa 6:1. On kaže da je bilo 6:4. Stalno priča da je spreman za revanš, ali nema potrebe za revanšom", rekla je Serena uz osmeh.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Zimonjić i Nestor uspešni, ispali Troicki, Tipsarević i Vemić

Najbolji dubl sveta Nenad Zimonjić/Danijel Nestor je očekivano lako obezbedio dalji plasman u 2. kolo na Australijan openu, dok su ostali predstavnici Srbije u dublu eliminisani. Posle poraza u singlu Viktor Troicki i Janko Tipsarević završili su takmičenje i u konkurenciji parova gde su u prvom kolu pretrpeli poraz posle dva seta, dok je srpsko-hrvatski dubl Dušan Vemić/Lovro Zovko poražen posle preokreta.

Današnje takmičenje na terenu broj 13 zatvorili su prvi nosioci Nenad Zimonjić i kanadski teniser Danijel Nestor ubedljivom pobedom nad francuskim dublom Žil Simon/Žeremi Šardi - 6:3, 6:2, za tačno 60 minuta. Zimonjić i Nestor u 2. kolu dubla igraju protiv poljsko-austrijske kombinacije Lukaž Kubot/Oliver Marah, koji su lako pobedili Rajnera Šutlera i Jen Hsun Lua sa 6:2, 6:1.

Tipsarević i Troicki su ranije, posle nešto manje od 90 minuta igre izgubili od argentinske kombinacije Huan Monako/Lukas Arnold Ker rezultatom 6:3, 7:6. Tipsarević i Troicki prethodno su napustili takmičenje u singl konkurenciji gde su zajedno osvojili jedan set.
Tipsarević je izgubio od Marina Čilića sa 2:6, 3:6, 6:4, 3:6, dok je Troicki doživeo maksimalan poraz proriv Španca Tomija Robreda – 1:6, 3:6, 0:6.

Dušan Vemić i Lovro Zovko su ostali duže na terenu 12 u duelu protiv američke kombinacije Radživ Ram/Bobi Rejnolds i poraženi su posle preokreta - 4:6, 6:4, 6:2.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S5
Dokicka nema sanse da dobije Wozniacki, devojka je buduci svetski broj 1.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Dokicka konacno igra kako treba ,popravila se na psihickom planu igra pred svojom publikom , nebih bio toliko siguran u pobedu  Wozniacki ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sta kazete za mec Hantuchova D. (Svk)   - Cornet A. (Fra) ?

2.75 kvota sada na Hantukovu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Meni to ide u 3 seta, ali definitivno je Cornet bliza pobedi...
Slovakinja se mucila u oba kola, dok je francuskinja lako dobila oba meca...

U H2H vodi Hantuhova sa 2:1...

Evo link sa analizom pa proceni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Gledao sam nesto na sajtu wta... Ova danas slavila rodjendan... Privlacna mi kvota, a i Hantukova brani polufinale od prosle godine...  Smile

Videcemo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
AUS OPEN: Od Novaka do Ane

Preostali srpski teniseri na Otvorenom prvenstvu Australije u noći između četvrtka i petka nastaviće takmičenje na gren slemu u Melburnu.

Prvi će na teren aktuelni šampion u muškoj konkurenciji Novak Đoković, koji će u trećem kolu igrati sa Amerom Delićem, teniserom SAD bosanskog porekla.

Duel Đokovića i Delića, koji se smatra mečom visokog rizika zbog ranijih sukoba srpskih i navijača Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske u Melburnu, drugi je na "Rod Lejver areni" na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjo-evropskom vremenu.

Đoković i Delić, 127. teniser sveta, do sada su se sastali samo na Vimbldonu 2007. godine, kada je srpski teniser pobedio sa 3:1.

Odmah po završetku tog meča Jelena Janković će u trećem kolu ženskog singla, u kome je postavljena za prvog nosioca, igrati sa 26. teniserkom sveta, Ai Sugijama iz Japana.

Jankovićeva je do sada igrala dva meča sa japanskom predstavnicom, oba prošle godine. Najbolja teniserka sveta je oba meča dobila ubedljivo. Na susretima u Dohi i Indijan Velsu protivnici prepustila ukupno pet gemova.

To će ujedno biti i najava predstojećeg duela u FED kupu. Japanke će u februaru gostovati u Beogradu i tada će Jelena Janković i Ai Sugijama ponovo odmeriti snage.

Prošlogodišnja finalistkinja prvog gren slema sezone Ana Ivanović igraće sa 19-godišnjom Ruskinjom Alisom Klejbanovom, trenutno 31.teniserkom sveta.

Meč trećeg kola Australijan opena, inače i prvi susret Ivanovićeve i Klejbanove, trebalo bi da počne oko 9.30, pošto će otvoriti večernji program na "Hajsens areni".

Prvi nosioci u muškom dublu Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor u drugom kolu igraće sa Poljakom Lukašom Kubotom i Oliverom Marahom iz Austrije. Taj meč je treći na šestom terenu na kome takmičenje, takođe, počinje u jedan sat posle ponoći.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.