Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:59:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atomski Zdesna (2014)  (Pročitano 7193 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
[quote author=zoranjurkovic5@gmail.com link=topic=622155.msg11468864#msg11468864

Razumeće ko može da razume ono što sam napisao, ono, ko ne može da razume ja ne mogu pomoći. Sve što sam napisao je reakcija na intervju koji sam okačio u ovoj temi.
Citat

Eto, iz tvog izlaganja se razume kako eto tebi smeta sto je tip pokupio lovu u Holivudu za nista, mislim, dali su mu kintu, nit je ukro, nit oteo, nit prevara nego mu dali na lepe oci i to je to. A sad, eto, meni ne smeta kad neko dobije kintu tako, nit mi je krivo niti ima veze ta kinta sa ovim zadnjim filmom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
[quote author=zoranjurkovic5@gmail.com link=topic=622155.msg11468864#msg11468864

Razumeće ko može da razume ono što sam napisao, ono, ko ne može da razume ja ne mogu pomoći. Sve što sam napisao je reakcija na intervju koji sam okačio u ovoj temi.
Citat

Eto, iz tvog izlaganja se razume kako eto tebi smeta sto je tip pokupio lovu u Holivudu za nista, mislim, dali su mu kintu, nit je ukro, nit oteo, nit prevara nego mu dali na lepe oci i to je to. A sad, eto, meni ne smeta kad neko dobije kintu tako, nit mi je krivo niti ima veze ta kinta sa ovim zadnjim filmom  Smile

Ja iz ovog ne vidim baš ništa  Smile
  A sad ozbiljno. Ono što vidim je nesposobnost da se povežu moje dve rečenice (ne smem da pomislim koji bi to umni napor bio za više od dve) koje dajui smisao onom šta sam hteo da kažem. Ali ima vremena, vežba čini čuda. Kao što će se vežbanjem savladati pravilno citiranje.
  Nije sve ipak tako crno, ovo  Smile ti savršeno ide.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mislim da kod tebe govori neka frustracija i nesposobnost kako eto ti nisi dobio neku kintu od Holivuda  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mislim da kod tebe govori neka frustracija i nesposobnost kako eto ti nisi dobio neku kintu od Holivuda  Smile

Psihologija je na drugom delu foruma  Smile
  Za tvoju informaciju film mi je hobi a ne profesija. Smile
  Ova tema je otvorena zbog novog filma a ne zbog spamovanja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 06. Apr 2014, 20:28:14

E, konacno i ti da zakljucis sta je tema, film a ne milione koje je reziser dobio od Holivuda  Smile

Rekoh ja, i bih u pravu  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Sta ce biti jos ako neko pogleda film  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa ovi sto pricaju ce da skinu film, da se nasmeju provalama, da se razonode sat dva, pa ce onda opet o parama, politici, moralu, pljuvanju i tako  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sta ce biti jos ako neko pogleda film  Smile

Biće isto kao i ovde kad je gospodin maradic pisao i zablistao u punom sjaju.  http://forum.burek.com/sveti-georgije-ubiva-azdahu-t291070.html

E, konacno i ti da zakljucis sta je tema, film a ne milione koje je reziser dobio od Holivuda  Smile

[b]Psihologija je na drugom delu foruma [/b] Smile

Rekoh ja, i bih u pravu  Smile

Za razliku od mnoguih ja ne samo da se držim da se držim teme već i ne izmišljam i ne kradem tuđe zaključke.
  Pošto vidim oz priloženog da imam posla sa osobom koja ne može da sastavi dve rečenice rešio sam malo da pomognem za početak. Boldovao sam pola u gore navedenom citatu i to je ujedno i pitanje gde sam to ovde spomenuo milione ?
  Napisao sam već da je psihologija na drugom delu foruma, sigurno postoji tamo nešto što se zove projekcija, fascinacija i fiksacija.
  Čestitam na napretku, nema više balona.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Napisao sam već da je psihologija na drugom delu foruma, sigurno postoji tamo nešto što se zove projekcija, fascinacija i fiksacija.

Pa rekoh da sam potrefio u sred srede, kompleksi su cudo  Smile

Citat
Boldovao sam pola u gore navedenom citatu i to je ujedno i pitanje gde sam to ovde spomenuo milione ?

Spomenuo si kako se doticni hvalio da je dobio kintu od Holivuda  Smile

Citat
Pošto vidim oz priloženog da imam posla sa osobom koja ne može da sastavi dve rečenice rešio sam malo da pomognem za početak.

Nema potrebe za sklapanjem i rasklapanjem kad ti pocnes na temi o filmu o stvarima koje su se dogolie koju deceniju ranije, dobro da nisi iskopo kako se svercuje busom ili parkira na mestima za invalide  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat

Citat
Boldovao sam pola u gore navedenom citatu i to je ujedno i pitanje gde sam to ovde spomenuo milione ?

Citat
Pošto vidim oz priloženog da imam posla sa osobom koja ne može da sastavi dve rečenice rešio sam malo da pomognem za početak.

Nema potrebe za sklapanjem i rasklapanjem kad ti pocnes na temi o filmu o stvarima koje su se dogolie koju deceniju ranije, dobro da nisi iskopo kako se svercuje busom ili parkira na mestima za invalide  Smile

Idemo redom.
  Kompleksi su čudo, živela projekcija.  Smile
  Spomenuo sam pare a ne milione, to je dakle laž.

E, konacno i ti da zakljucis sta je tema, film a ne milione koje je reziser dobio od Holivuda  Smile

Rekoh ja, i bih u pravu  Smile

Narodna poslovoca kaže da ko laže taj i krade  Smile

Citat

Citat

Citat

Mene su učili u školi da postoji uvod, razrada i zaključak u svemu što se piše. Smile
  Ovde gore si samo donekle u pravu i tu se već nazire namera. Stvarno nema potrebe pisati za ljude koji nisu sposobni da povežu dve rečenice ali oni su srećom u manjini i to ne radim zbog njih.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:59:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.