Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ati x800xl pci-e  (Pročitano 2365 puta)
19. Nov 2007, 00:45:11
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj problem je u sledecem , pvi problem je nastao kad sam igrao Pes2008 odjednom ceo ekran je poceo da igleda ko sastavljen od velikih kocki , kao mozaik. Izadjem nekako iz igre windows ok , filmovi ok , sve ok. Restartujem pokrenem pes on opet isto. Probam crysys prodjem meni dodjem do pocetka igre(ucitam save ) i odjednom iste kocke. Skinem novi drajver , instaliram ga (ne brisuci stari nego preko njega) i ista stvar. Izbrisem stari(uninstaliram) instaliram novi pokrenem igru i zablokira mi ceo komp. Restartujem komp i odjednom hiroglifi na Pc-iju ck se i ono prvo crno vidi kao hiroglifi , znak windowsa pri ucitvanju isto hiroglif. Iskljucim komp , izvadim karticu malo produvam od prasine pci-e slot , vratim karticu sve povezem i kad palim pc , nema nista tacnije pojavljuje se pravugaonik u kome pise: Hz ? . Ugasim komp izvucem karticu pa opet sve vratim ali isto. Inace imam instaliran Xp media centar , napajanje cheftec 450w i asus A8N-E plocu. Moj prva ideja je da je crkla grafika ali pre tacno godinu dana na istoj konfiguraciji crkla mi je i x600 koja se bila zapalila. Da ima amd 3200+ 64 , 512 mb kingston , 120 gb maxtor hdd. Molim za pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95-2 & 5800
Nemozes nikako da pokrenes Win? Jer si klokovao graficku? Proveri koliko se greje? Probaj je na nekom drugom kompu?  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam klokovao i ne greje se previse. Ne windows nisam mogao da podgnem javljao mi se nki pravugaonik sa HZ? tako je pisalo.
Posto imam dva kompa na masinu (koja je problemticna) nakacio sam drugi monitor i to je radilo , ok dok nisam pokrenuo igru , a onda sve isto , stim sto sam sada mogao da odem u safe mod , koji sam video ali slova su bila hiroglifska.

Grafiku nemam gde da probam posto je pci-e a sve koje znam a da su blizu mene imaju agp slot , ja na drugom kompu imam agp.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 01:54:53 od dacanaldo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95-2 & 5800
Neznam...Sto neprobas sad da kupis neku GeForce? Mozda ati nije kompaktibilna sa tom konfiguracijom...Mozda ti je napajanje otislo...Moze milion stvari da bude...Jedino sto mogu je da te posavetujem da kupis neku GeForce karticu iz serije 8...Sorry... Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 uzmi startuj dxdiag.exe ( on ti je u windows\system32)  ,pa s njim odradi testove za grafichku . vidi shta kaze ,pa napishi ovde ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Meni se desilo nesto slicno i na kraju je ispalo da je riknulo napajanje. Posto imas dva kompa skini napajanje sa ispravnog i stavi na ovaj sumnjivi pa vidi sta se desava. Ne bi bilo lose i da poiskljucujes sve potrosace (ostavi samo system hard, procesor, RAM i graficku sve ostalo skini) prilikom testa sa drugim napajanjem. Ako nije napajanje onda su najverovatnije dve stvari, graficka kao verovatnija ili ploca. Da li ti komp pisti?
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@bf_109_g_6
Kad sam pokrenuo taj program iz safe moda 20 minua je skupljao podatke i naravno stao na pola pa nije ni zavrsio.

@Harmon26
Probao sam stavio sam drugo napajanje i isto se ponasa.

DA li je moguce da se windows zablentavio , iako mi je cudno jer se simptomi pojavljuju pri samom startovanju pc, pre dizanja win , ali sam procitao na nekom forumu da drajveri na njemu nesto sjebu i daje neki cuda refresh rate pa drnda monitor i ne radi , slicno je i kod mene bilo , kako su objasnili na tom forumu.
Problem sa windowsom cu brzo da resim , na cist hdd cu da instaliram novi OS , mada opet kazem mislim da to nije.

Da se ja spremim za najgore koju grafiku mi preporucujete do 10000 , naravno pci-e. A ako je ploca , za to fala bogu imam garanciju.
da nisam rekao grafika je all in wonder x800 , ta koja zeza.

Da li neko zna sta znaci taj pravugaonik "Hz ?"  tao mi seta po po minitoru , samsung 795mb. To mi se pojavi na originalnoj masini , na msaini na kojoj se desio kvar , to i i linije preko celog ekrana kako kad.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 09:56:16 od dacanaldo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6630
uzmi tu grafiku i probaj je na drugom compu..vidi kako ce da se ponasa..a posle ostalo..
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da probacu i grafiku i plocu . Kad sam stavio pci karticu (ne pci-e) komp je rado bez hiroglifa , ali to ne znaci da je ploca u redu. Stavljao sam i nov hdd , cist , tacnije nov i opet hiroglifi sto znaci da nije windows. KAd sam skinuo drajvere mogu da podignem hiroglifikovan xp mislim vidi se tu ali cim stavim drajver izadje posle restarta plavi ekran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Palo mi je nesto na pamet. Kazes da si koristio safe mod. Da nisi ti mozda nasvirao rezoluciju ili refresh rate na cifru koju taj  monitor ne moze da podrzi, npr. 1024x768 na 120 Hz.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.