Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ateisti protestuju zbog unošenja pravoslavnih običaja u VS  (Pročitano 24029 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kojeg norvezanina ti poznajes..ajde daj nam neki podatak ...da ga nadjemo u norveskoj  Smile
i da ga pitamo da li on tebe poznaje  Smile

jebo li te norvezanin....
norveska cijela je jedna jbn sekta.... Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2016, 12:04:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ja NE poznajem norvezane pa ih I NE zovem pedofilima kao kolega roki
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jasta su nego pedofili i pederi  i cudaci  Smile
i za nekih 100 godina ako ne bude nekog  veceg naseljavanja norveske
mal te ne svi ce biti u nekom krvnom srodstvu  Smile

sve manje i poprilicno izolovane zajednice..do nekih 2000 stanovnika ..kakvih imas koliko hoces....
oni su u nekom krvnom srodstvu..
zene se i udaju s rodjacima iz drugog i treceg koljena... Smile

iz tih malih naseljenih mjesta....uzasno su hladni ljudi....i cudni....i povuceni u svoja 4 zida...
a sta se tu desva ...bog dragi samo zna...

veca naseljena mjesta su drugacija...

i norveska i norveski narod su medju zadnjim nacijama i zemljama s kojima srbija moze da se poredi...
srbi su 1000 x drugaciji....
nemoguce je napraviti 1 paralelu izmedju srbina i norvezanina... Smile

i koga boli kurac za norvesku i sta oni usvajaju ili ukidaju.... Smile

treba gledati sebe i svoj narod..i raditi na tome da se i drzava i obicaji i tradicija sacuva za neke sledece generacije....

ateistima niko ne brani njihovo ne vjerovanje ili vjerovanje u bilo sta..
niti ih iko cacka....
i ne vidim potrebu da oni to rade vjernicima ili onim koji postuju svoju vjeru ...i koji zele da sacuvaju svoju tradiciju i obicaje....i prenesu ih na sledeca pooljenja...

cuj sekularna drzava...
pa nastao problem sto generali tucaju jaja sa politicarima ...povodom vaskrsnjeg prijema ...da covjek crkne od smjeha  Smile

vojska je nesto sto civil tesko moze da shvati....

i pametnije im je da se malo upute u ustav...
i ako nadju nesto sto je protiv ustavno u ovom tucanju jaja... eno ...imaju ustavni sud .... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2016, 12:21:12 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Jel te jebo neki norvezanin kad si bio Mali kad znas da su pedofili?
Ako poredis srbe I norvezane, norvezani su ocigledno bolji ljudi. Drzava I'm funkcionise. Cak I'm je I naftu bog dao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
strasno je koliko si ti nevaspitan i necivilizovan covjek.... Smile
a pre svega si izrazito i neuk i  ne bas bistar decko .... Smile

je l ti bar povremeno kontaktiras sa zivim svetom ove nase planete  Smile
msm ovako u zivo...sto  bi se reklo  Smile kad si zadnji put vidio zivog covjeka sem oca i majke i zivog sveta iz te tvoje kucne atmosfere... Smile
a po tvom ponasanju ovdje moze se lako zakljuciti mnogo sto -sta i o toj atmosferi iz koje potices  Smile

meni djelujes kao neka mala bjesna balkonska dzukela... pustena sa  ogradjnog balkona  na travnjak...
.koja trci po ovom forumu i samo laje i rezi i napada ljude  Smile

uopste ne umijes da komuniciras sa ljudima ..i ne umijes da se obracas ljudima....
a da pri tome ne koristis te svoje neke seljacke i malogradjanske fore Smile

idi doktoru ...i posle toga se pridrzavaj propisane terapije... i sve ce biti u drure  Smile

i za mene je velika uvreda da mi neko pita da li me je jebao norvezanin  Smile

i nemoj da me vredjas ..lijepo ti kazem ... Smile 
ja ti nisam ni mama ni tata ...niti sam ja duzan niti bilo ko ovdje...da te trpi  Smile

svoje licne frustracije i svoja nezadovoljstva ...usmjeri negdje drugo...
niti ja niti bilo ko ovdje nije ti nista od toga  uzrokovao  Smile

pokusavam da ti nesto utuvim u tu tvoju praznu glavu..jer vidim da si potpuno nenagledan i nedozivljen covjek  Smile

sam si rekao da ne poznajes ni jednog norvezanina ...  Smile

a lupetas i pricas tu stvari o kojima nemas nikakvog pojma.... Smile

koji ti je kurac covjece  Smile

« Poslednja izmena: 18. Maj 2016, 12:44:01 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ja Sam nevaspitan a ti nazivas nepoznate ljude pederima I pedofilima. Ponovo te pitam: jel te jebo neki norvezanina kad si bio Mali kad znas da su pedofili?

PS
Samo tokom danasnjeG Dana Sam video vise ljudi (uzivo) nego ti verovatno u zadnjih 5 godina tamo u bosni
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Sa jedne strane postoje razorena, sve starija demografski evrospka drustva, bez kompasa, bez Boga, bez religije, bez dece, ljude koji zive sa mackama i kerovima, ljude koji su karijeristi i konformisti, koji su pod stalnim terorom fraza poput "sreca i vecna mladost", potrosaci, konzumenti sebicne malogradjanske kulture i nacina zivljenja, muskarce koji su sve vise feminiziraniji od zena (videti Skandinaviju i zapadnu Evorpu), jake feministicke pokrete koji, izmedju ostalih, devastiraju Evropu, ljude koji nemaju vise razloga, a ni volje da se bore za svoju naciju, religiju, zemlju, za svoje bliznje, obicne nistarije i poluidioti.

Sa druge strane, u Evropu dolaze vitalniji, mladi narodi, koji su potpuno suprotnost Evropljanima, imaju i Boga i religiju i razlog da se bore, koji ne prihvataju multikulturalizam vec zele sve i dobice sve, ako se setaci kerova i macaka ne trgnu iz ludila u kom su. Saberite 2 i 2.

Muslim Scholar Celebrates Extinction of 'Blue Eyed, Blonde Haired' Germans

German politician Gregor Gysi calls native Germans "Nazis" and their extinction "fortunate"

Kakva sizofrena i duboko bolesna drustva.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2016, 13:22:30 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ono sto se rushi treba jos I gurnuti.

Reche niche
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Samsung GT-S7580
Мени је једино болесно то што ти, Кристале, желиш другима да наметнеш како да живе.
И онда издвојиш неку групу попут педера и исфеминизраних и кажеш, ето каква је нација.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Neka njih Norvezana nek sami sebi organizuju i uredjuju drzavu kako njima odgovara. Ti Dabisha malo to posmatras priprosto. Nacionalni konsenzus sam po sebi povlaci i versku toleranciju. Eno ti Vojvodine gde su svi Srbi pravoslavci i najnormalnije sa njima zive i pripadnici drugin etnickih grupa i vera, i to je iskljucivo zasluga Srba jer su vecina. Da su vecina Madjari npr sumnjam da bi bas tako bilo.  O Hrvatima i da ne govorim. Bas taj verski konsenzus i omogucava da je deo srpske drzavne ideje sloboda za sve nacije koje zive u Srbiji. Al to je malo komplesna tema, jer ti ne razumes vezu izmedju nacina kojim se stremi ka nekom cilju i samog cilja. Znaci npr ako uspostavis socijalni konsenzus, primarni cilj drzave nije da hrani gladna usta, nego da oslobadja radnike, seljake, omogucava skolovanje i lecenje celom stanovnistvu. Zato nemas drzave bez odredjenog vida nacionalnog konsenzusa. Za Srbe je to vera(mada ne na prvom mestu), za Norvezane nesto drugo, sasvim normalno jer se narodi razlikuju medju sobom, kao i njihove  specificne potrebe koje treba drzava da zadovoljava. Meni je zanimljivo da vi "modernisti" stalno drobite o postovanju razlika i multikulturalizmu, a stalno bi da sve na svetu ukalupite u jedan kalup. A to nije nista drugo do bezidejnost. Nemam pojma kako urediti Srbiju, zato lepo aj prepisemo od Norvezana. Mada, nisi jedini sa takvim tripom. To je vrlo uvrezeno misljenje kod srpske "elite".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.