Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:42:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 42021 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Znaci na to da zena moze da bude napravljena od covekovog rebra niko nece da odgovori. To ce da ostane kao da je potpuno logicno. Ali tu sitnicu da li molekuli samo reflektuju boju uz pomoc svetlosti ili su obojeni nekom bojom cemo da raspravljamo do detalja. Bas zbog takvog ponasanja i mrzim vernike. Kolicina gluposti koju oni izgovore ne moze da se meri sa kolicinom gluposti koju izgovore evolucionisti, ali se oni ponasaju kao da oni uopste ne pricaju gluposti, a one stvari koje izgovore evolucionisti unistavaju do srzi.

Ja nisam videla da si bio aktivan na temi "Sveto pismo ili Darvin".

To je i problem, ti si umislio da sam ja umislila da znam sve pa me zato non-stop napadas. Hoces da srusis to moje tzv. ubedjenje a uopste ne obracas paznju sta pricam.

Nisam srela ateistu koji je toliko liberalan kao ti da nece ni jednu ruznu rec da kaze protiv vernika iako su nas oni proganjali kroz istoriju.

Religija jeste zlo i sluzi za ispiranje mozgova. Uopste ne mogu da zamislim da neki ateista ne misli tako. Taj po meni nije ateista. Vernici bi bas i hteli da se ateisti ponasaju kao ti, da velicaju religiju, da im se potcinjavaju, da se prave da ne postoje samo da bi mogli i dalje da truju narod.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 00:14:53 od jupiter92 »
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
To je nova tema "Darvina", na staroj sam ostavio mladost.  Smile

Konkretno mene je drug zvao Darvin, ja njega Makarije.. zbog stalnih rasprava koje smo imali.

Religija jeste zlo i sluzi za ispiranje mozgova.

O takvoj iskljucivosti ti i govorim.

Znam ja sve lose strane religije. Toliko ih znam da mi je mrsko da ih nabrajam po 1000 put. 
Ali ima jos, ima i nekih dobrih stvari.
A na to "ima jos" ti mislis da sam upravo dosao sa pricesta. Nemas sirine, sve ti je crno bijelo. Ako kazem da je tamno sivo, onda se zbunis.

Neki dan mi je drugarica ostavila u kuci neku knjigu neko popa. Za mene je to prilicno smor stivo. Stvarno nisam u tom fazonu. Pozitivno je to i sve "treba naci dobrotu u srcu", al je palamudjenje koje je utjesno za babe.

Danas gledajuci, dosta je slicnih smor stvari kod religije. Ali ima i dobrih.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 00:24:25 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
@Jupiter

Tolika količina mržnje koju osjećaš nije zdrava, a i ne čini da si u pravu.

Ako je tema ''Ateista sam, pa?'', evo ontopica: pa ništa, boli me uvo. Apsolutno mi svejedno. Ja gledam sebe da izgradim kao čovjeka, kroz sopstvene principe i znanja. To što je neka nasumična osoba koja mi ništa ne znači vjernik ili ateista, to ne mijenja ništa u mom funkcionisanju. Apsolutno ništa. Niti imam potrebu da se natežem oko tog pitanja s nekim.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 00:26:38 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Religija jeste zlo i sluzi za ispiranje mozgova.

O takvoj iskljucivosti ti i govorim.
Sta se bunis?! I oni pricaju da su ateisti zli i zele nam vecnu patnju u paklu!
Religija je laz, a nije dobro ziveti u lazi. Takvim pasivnim stavom koji ti imas ateisti nikada nece da uniste religiju. Znam da je sigurno nemoguce da je potpuno iskorenimo, ali moramo da zamenimo uloge. Oni da budu manjina, a mi vecina.
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
Pa neće da može.

I šta vam loše možemo napraviti ako pričamo da ćete završiti u paklu? Pakao ne postoji, jer en postoji Bog. Šta onda pričaš? Da neće ko da te skrati za glavu zato što si ateista?

Iskreno, mene zabolje gdje će neka nepoznata osoba završiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Od ateista ocekujem vise, ako se vec izdaju za obrazovane i inteligentne  - ne smiju bit iskljucivi.
Zato se bunim.

Meni konkretno niko nije uzivo rekao da cu da gorim u paklu od raznih popova i prijatelja vijernika.
Preko interneta da, al tu imas raznih budala.

Kako ne razumijes da ne zelim da unistim niti smanjim religiju, zato sto ni religija ne dira mene.
Jest mi nelogicna u globalu al o tome se moze normalno razgovarati.

Saaavrseno mi je udobno kao ateisti, niko me ne dira.

-
Vrlo je bitno kako se postavis kad pricas sa vjernicima odnosno neistomisljenicima.

Ja kazem, ja ne vjerujem ali postujem razlicita vjerovanja, onda ce i da postuju tebe. Uzajamno je.
I ja stvarno to i mislim. Postujem i hindusa koji misli da mu je krava sveta.

A kad kazes ja sam ateista a religija je kurac na biciklu, normalno je da ces "gorjeti u paklu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
@ Slavko pg
Mogu da me iznerviraju jer mi zele patnju! To znaci da su zli takodje i dvolicni jer ne postuju ono sto biblija kaze a to je da vole svog neprijatelja kao sebe. Zbog te dvolicnosti ih mrzim!

A ti za nekog ko nece da se nateze po pitanju ateista se mnogo natezes po tom pitanju.
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ne pripisuj ove kritike ateizmu nego tvojoj iskljucivosti, neobjektivnosti, i ogromnoj mrznji (bez obzira prema cemu).

Taki sam ti ja, ne pripadam ni gdje pripadam. Vise volim dobrog Muslimana nego loseg Srbina.

Odnosno vjernika na nivou, nego ateistu smora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
Ne brini, prestaću da se natežem, samo se s vremena na vrijeme uključim u ovakve rasprave. Wink Nije mi ovo opsesija.

Ja poznajem potpuno drugačiju vrstu vjernika. Potpuno. Nije mi jasno kakve ti poznanike imaš. Neko je vjernik i čim čuje da ne vjeruješ u Boga odmah ti pošalje prijeteće poruke ''završićeš u paklu, aaaaaaaaaaa'', šta? Dramiš previše.

Ako neko nosi krst oko vrata, to ga ne čini pravim vjernikom. I ovo što Šlagvort kaže, više me interesuju drugi ljudski kvaliteti od (ne)pripadnosti nekoj vjeri.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 00:52:04 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Ja kada kazem vernici uglavnom mislim na one ultradesnicare, pripadnike Obraza, Nasi, 1389. Onim olosima i djubradima koji se dive onoj stoki i rasisti Nikolaju Velimirovicu! Oni javno i preko novina i na tv-u krive ateiste kada se nesto lose desi! Javno se zalazu i pozivaju na smrt ateiste i sve koji se ne slazu sa njima, a vi se bunite sto ja nesto malo piskaram ovde?! Pa jos sad imaju i stranku Dveri srpske. Te organizacije moraju da budu unistene jer politika i religija ne smeju da se mesaju! Znam da su kao Obraz, Nasi zabranjeni, ali to njima nista ne znaci i dalje rade sta hoce! Oni su ti koji misle da su uvek u pravu i prepuni su mrznje. Protiv njih moraju da se uspostave rigorozne mere!
« Poslednja izmena: 28. Sep 2012, 01:11:22 od jupiter92 »
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:42:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.