I sad mislim da ti treba psihijatrijska pomoc Da li mozes da dokazes njegovo postojanje?
Tipicno za ateistu, mrznja prema onome ko ne misli kao on A jel mozes ti da dokazes njegovo nepostojanje? To sto ga nisi videla nije dokaz da ne postoji.
Tipicno za vernike da lazu. Ne mozes nista da dokazes!!!! Humano je nekome reci da treba da poseti psihijatra ako kaze da ima halucinacije. To nije mrznja.
I sad mislim da ti treba psihijatrijska pomoc Da li mozes da dokazes njegovo postojanje?
Tipicno za ateistu, mrznja prema onome ko ne misli kao on A jel mozes ti da dokazes njegovo nepostojanje? To sto ga nisi videla nije dokaz da ne postoji.
Tipicno za iskljucive ljude (i zene).
Ja sam ateista, stvarno ne mislim da postoji bog. Ali me bas briga ako neko vjeruje. Ima nas raznih sa raznih strana.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 22:46:00 od Slagvort »
Tipicno za iskljucive ljude (i zene).
Ja sam ateista, stvarno ne mislim da postoji bog. Ali me bas briga ako neko vjeruje. Ima nas raznih sa raznih strana.
Sta ti bre znaci to "i zene"?????!!!!!!!!
@Goxymaster "Me me me me me Ja kazem da haluciniram, a neko mi kaze da mi treba psihijatar. On je zaaaaoooo. Ja sam skroz zdrav."
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 22:55:25 od jupiter92 »
Kako moze istina da bude placebo? Postojanje boga je nestvarno, nelogicno i nemoguce. Nikada niko nije nasao nijedan dokaz da bog postoji, a jedini razlog zasto ljudi i dalje veruju jer su im isprani mozgovi jos dok su bili deca, pa veruju da ce ici u pakao ako ne veruju u boga i zato sto misle da su ljudi koji ne veruju u boga zli i zato sto mrze majmune i ne zele da imaju nista zajednicko sa njima. Oduvek su postojali ljudi koji su postojanje boga dovodili u pitanje, ali je crkva u srednjem veku bila rigorozna pa su bili spaljivani na lomaci. Posle se videlo da su ljudi koji su spaljeni bili u pravu (Kopernik, Bruno). Religija sluzi obicnom narodu kao uteha, a politicarima kao sredstvo za bogacenje. Religija je placebo! I ne, ne osecam se "procisceno" zato sto znam da ne postoji bog. Osecam se normalno.
Oprosti, sasvim sam s uma smetnuo činjenicu da je krajnje logično, moguće i stvarno da čitav univerzum nastane iz ničega. Jeste da se to protivi osnovnim fizičkim zakonima (materija se ne može uništiti niti ni iz čega stvoriti), no ko šiša osnovne fizičke zakone. Naučnici su spaljivani jer su se usprotivili crkvenom učenju da je Zemlja ravna. Ali valjalo bi da znaš da za to nisu imali pokrića u Bibliji. Druga je stvar što je neko protumačio pisanja u Bibibliji na pogrešan način.
Zadrta si, "kako neko moze da vjeruje u bajke".. "religija je apsolutno" zlo i sl.
Ima tu slojeva milion, dobrih i losih. Koncentrisat se samo na lose je iskljucivo.
Eto! I posle mene banuju, a ja sam ta koju napadaju!!! Ti si covece sovinista! Ne slazes se sa jednom zenom, a uvredis sve zene!!! Jel ces i ti sad da cmizdris kako ja sirim mrznju? Ne verujem ti da si ateista! Tebe da stvarno ne interesuje ko u sta veruje, ti bi i ateistima i vernicima rekao da olade, a ne bi samo ateiste napadao!!!!
To je licna stvar, vjerovanje. Smeta mi kad neko doce da objasnjava nekom nesto ko da nikad nije cuo.. a vjerovala ili ne to su svi argumenti prezvakani hiljadu puta na ovom forumu.
Obracam se ja i vjernicima cesto. A isto im kazem da su zadrti kad su zadrti
Ne mislim da si glupa ili nesto slicno, ne idem na to da uvrijedim. Al iskljuciva jesi.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 23:10:45 od Slagvort »