Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:30:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astromedicina  (Pročitano 159290 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Molim vas jel moze neko da mi odgovori na jedno jedino pitanje. Interesuje me imam li izgleda za skoro ozdravljenje? Rodjena sam u Beogradu, 06.09.1972 u 15:00. Hvala unapred na odgovoru.
Nisi napisala nishta o prirodi svoje bolesti.
Ja cu napisati bar neshto,za pochetak,a Sale,kad stigne,kad svrati,nadam se da ce ti moci pomoci kojim savjetom.
Da li se radi o srchanim problemima Smile
Na dan rodjenja,tvoje Sunce u sazvezdju Djevice,bilo je u egzaktnoj konjukciji sa planetom Mars,koja ti je mogla dati ogromnu dozu energichnosti,neustrashivosti iako bi u sushtini trebala biti prizemna Djevica,da nije u tom trenutku planeta Saturn napravila negativan aspekt,sa ovom konjukcijom,pa kao da se trudi,da tu tvoju energiju truje,da je ledi,kochi,da nemozesh da se ispoljish na onakav nachin,na koji zelish.
Sada tranzitni Uran,pravi opoziciju toj konjukciji,Sunca i Marsa u Djevici iz sazvezdja Riba,donosi ti dodatne probleme.Taj Uran ce to raditi sve do decembra 2007.god.

Imash veliku srecu,to uvjek imaj na pameti,da u XII kuci,koja simbolizuje bolnice,izmedju ostalog,imash planetu velike srece Jupiter,i to u svom sjedishtu u Strijelcu,znaku kojim vlada,koja predstavlja znachi vid zashtite.
Sada ti kucom prijatelja tranzitira planeta srece,pa u svojim problemima mislim da cesh se moci osloniti na prijatelje.
Zelim ti puno srece u oporavku,a nadam se da ce Sale naci malo slobodnog vremena da virne u tvoj natal.
P.S.Pokushala sam ti postaviti kartu,ali stalno mi puca veza. Mozda Maki ili Monte ili vec neko drugi uspiju Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2006, 22:19:02 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
U čemu je problem, kad je nastao i kakvi su nalazi ??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo uspjela sam

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Andjo, Burek je danas bio u out-u zbog toga nisi uspela postvaiti kartu.. sad je ok koliko vidim.(offtopić)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Andjela nemora biti srce moguće je više varijacija... Četiri planeta u djevici... može označavati problemei na području djevice odnosno kompletni abdomen, zatim zbog 8 kuće može biti i oslabljeni imunitet osobe .... i područje pluća eventualno... krv...ima još mogućnosti, zato treba vidjet što je i kad bilo... Moguće su i krive dijagnoze... ili je moguć uzrok u krivim dijagnozama (krivo liječenje)... česte upale...ovo su samo neke od mogućnosti ...

Ono što je sigurno je da Ju daje zaštitu u 12 kući
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sale,
zamolila bih te za kratko tumačenje (zdravlje,bolesti) moje natalne. Na šta bih trebala da obratim pažnju...  Smile
Ukoliko imaš vremena, ukoliko ne - no problemo  Smile

p.s. odgovor na private, molim  Smile
natal je u temi Indeks natalnih karata- prva poruka pa klick na moj nick  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2006, 23:24:16 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nemaš ni tri banke  Smile a ti o bolestima i problemima.... Čuvaj se stresa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 Smile Smile Tnx Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sale bio si blizu. Imam hronicni gastritis i ezofagitis koji je opet buknuo u decembru 2005. Medjutim proslo je vec godinu dana i to jos uvek traje. Bolje mi je ali to je samo mali pomak. Zato me interesuje da li se vidi po planetama koliko ce jos trajati taj proces upale i kada da ocekujem ozdravljenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
HIRURGIJA I UTICAJ MESECA

Astroloske teorije tumace i objasnjavaju uticaj Meseca na razlicite prirodne fenomene ili procese; zatim na psihicko i emocionalno stanje kod ljudi, odnosno njegov upliv se zapazna na kolektivno stanje svesti i na ponasanje kod pojedinaca. Takodje, Mesec ima bitan uticaj i kod hiruskih zahvata ili na tok zadavstvenih tretmana i na procese u organizmu.
Poznata je izreka: "Ne diraj zelezo, kada se Mesec nalazi u znaku zla". Buduci da zelezo oznacava i hiruske instrumente, dobar savet bi glasio: "Ne vrsi operaciju obolelog organa na dan Mesecevog boravka u zodijackom (horoskopskom) znaku, koji odgovara odredjenom organu (kao indikator osetljive tacke znaka ili organa)?.
Iskustvo je pokazalo i potvrdilo mnogobrojne postoperacionalne komplikacije, ceste u ovakvim slucajevima, narocito razlicite infekcije, pojavu hemoroida, komplikacije u zarastanju rana i sl.
Jedna od najcescih ilustracija koja se navodi (skoro svako se moze uveriti u to), ako izvadimo zub, onda kada se Mesec nalazi u znaku Ovna. Usprkos svim merama predostroznosti savesnog stomatologa, cesto se desavaju neprijatne komplikacije ili propratne posledice.

Horoskopski znaci pokrivaju sledece regione na telu ili organe:

OVAN:
Glava, zubi, nos, usta, gornji deo vilice, oci, mozak, kosmati deo glave.

BIK:
Vrat, grlo, donji deo vilice, krajnici, sinusi, tiroidna zlezda, paratiroidna zlezda, potiljak, prsljenovi.

BLIZANCI:
Ramena, ruke, sake, prsti, pluca, respiratorni organi, kljucna kost.

RAK:
Grudi, pluca, digestivni aparat, stomak, jajnici, svi probavni organi, regulacija tecnosti, nervni sistem, oci.

LAV:
Srce, kicma, mozdana srz, oci, vene, arterije, kapilari, nervni sistem.

DEVICA:
Abdomen, predeo trbuha, rektum (debelo crevo), pluca, respiratorni sistem, sinusi, rameni pojas.
VAGA:
Bubrezi, jetra, vene, nadbubrezna zlezda, endokrine zlezde, disajni organi.

SKORPION:
Stomak, rad polnih zlezda, jajnici, besika, prostata, endokrine zlezde, polni organi, misicni sistem.

STRELAC:
Jetra, bedra, karlicna kost, kukovi, pankreas, slezina, bronhialni sistem.

JARAC:
Kolena, noge, clanci, zglobovi, prosirene vene, stomak, zeludac, kosti, endokrine zlezde.

VODOLIJA:
Zglobovi, nozni gleznjevi, potkolenice, srce, vene, disajni organi, nervni sistem.

RIBE:
Noge, stopala, vene, kosti, gastroenterogeni aparat, grudi, pluca, nervni sistem, regulacija tecnosti.

Naravno, ne znaci da treba odloziti neku hitnu intervenciju ili kada se radi o vecoj opasnosti i na savet lekara. Ali, svaki put kada se intervencija moze izbeci, i kada se Mesec u nalazi u odgovarajucem znaku o tome treba voditi racuna, pozeljno je odloziti hirusku intervenciju.

Ana Rakic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:30:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.