Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:54:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Astroloski aspekti  (Pročitano 53792 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Zahvaljujem  Smile ... nisam znao da je quincunx = inkonjukcija  Smile
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.0
Šta može značiti kad osoba ima nekoliko kvadrata u važnim kućama koje ste pomenuli(4,10,1), a istovremeno su planete u opoziciji.ZNači nekoliko istovremenih opozicija i kvadrata  između istih planeta.Da li je loš položaj venere konkretno u 10 kući u Biku, u konjukciji sa marsom i sa mesecom takođe u 10 kući, jer te planete obrazuju  kvadrate i opozicije sa saturnom u lavu (1 kuća) i sa uranom u škorpiji (četvrta kuća)? Molim za odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Sta ako u horoskopu nema opozicija (kao u mom slucaju)?
Budi srecna.  Smile
Gledaj cega imas najvise.

Šta može značiti kad osoba ima nekoliko kvadrata u važnim kućama koje ste pomenuli(4,10,1), a istovremeno su planete u opoziciji.ZNači nekoliko istovremenih opozicija i kvadrata  između istih planeta.Da li je loš položaj venere konkretno u 10 kući u Biku, u konjukciji sa marsom i sa mesecom takođe u 10 kući, jer te planete obrazuju  kvadrate i opozicije sa saturnom u lavu (1 kuća) i sa uranom u škorpiji (četvrta kuća)? Molim za odgovor.

Ti zelis to kao objasnjenje komplekosg aspekta ili ovako pojedino. Moras da das ceo natal da bi mogao neko da ti odgovori.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 13:30:53 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sta ako u horoskopu nema opozicija (kao u mom slucaju)?
Budi srecna.  Smile
Gledaj cega imas najvise.

Jednom mi je neko rekao da ja, posto nemam opozicija, ne snalazim najbolje u situacijama kad se treba suprostaviti ili suociti sa necim.

Inace, najvise imam sextile od aspekata, posle square pa conjunctions.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Polusekstil i Kvinkunks

U astrološkoj psihologiji polusekstil i kvinkunks se nazivaju aspektima informisanja i u horoskop se ucrtavaju zelenom bojom. U horoskopu nekog čoveka o zelenim aspektima se ne može govoriti kao o čistoj informaciji, već o svesti. Zeleni aspekti su aspekti svesti. Svest ima razne nesvesne oblike, na primer osetljivost, čak i osećanje može da bude svest. Da li je to u datom trenutku svesno i to u smislu dnevne svesnosti ili je to podpražno, ali da ipak postoji svestan postupak, to ne igra nikakvu ulogu.

Evo kako su Huberovi, tvorci astrološke psihologije u svojoj knjizi '' Slika aspekata '' opisali polusekstil i kvinkunks tzv. zelene aspekte.

Polusekstil
Polusekstil se naziva i “mali misaoni korak” i on predstavlja pokušaj svesti da nešto zahvati, sasvim neutralno, ne zauzimajući nikakvo stanovište. Ovde ne postoji ni sklonost da se vrednuje i ocenjuje, već samo radoznalost, da se informiše, sve da se preuzme u sebe, a zatim da se informacije preda dalje.

Kvinkunks
Kvinkunks ili dugi zeleni aspekt opisujemo kao “veliki misaoni korak”. Ovde imamo trud naše svesti da se proširi i dođe na cilj, težeći nekom saznanju ili iskustvu. Kada se misaonom procesu pristupa svesno i dođe se na cilj mišljenja, to se zove zaključivanje. To je jedan mogući oblik dugog zelenog aspekta.

Kada mi ujesen čeznemo za prolećem, to je takođe kvinkunks. To je taj proces koji izaziva čežnju. Kada mi u svesti težimo nečemu, što još nije tu i sa svim osećanjima čekamo na to, dok se ne dogodi, i u tome možemo da uživamo, i to u nama izaziva dugi zeleni aspekt.

To su svesni postupci, kojima se nekuda teži. To je duga rastegnuta težnja, pružanje i čežnja svesti po nepoznatim putevima, čekanje na nešto. To nije samo osećanje nego i misaoni proces, koji teži da dođe do nekog rezultata. Tek kada se dugi zeleni aspekt opredeli za neki određeni cilj, postaje on faktor koji izgrađuje volju.

Dok razmišljamo pokušavamo da dođemo do odluke, a da bismo se odlučili moramo da temeljno proučimo različite procese saznavanja i da iskusimo. U ovom smislu kvinkunks je aspekt kojim se gradi volja i s toga je on jedan važan aspekt, jer je izgradnja volje jedan vrlo bitan postupak; on čini čoveka jakim. To je takođe i jedan saturnijanski aspekt. Često moramo da se odreknemo raznih mogućnosti, o kojima smo razmišljali, da bismo koncentrisali svoje snage na jedan cilj.

Oba zelena aspekta deluju od sloja čistih instikata pa sve do najviših duhovnih događanja.

Ljudi sa kvinkunksom u svim stvarima tragaju za kauzalitetom i uzrocima, traže da spoznaju pravac i smisao razvoja. Tako nastaje proces razvoja, koji može da transformiše celu ličnost.

Zeleni aspekt utiče direktno na našu svest. Svest je jedan mnogo širi pojam nego mišljenje, gradi se iz obrade svih saznanja, tu pripadaju misaoni procesi kao i čulno opažanje, osećaji i osećanja, koji bude intuiciju i dodaju svesti unutrašnje znanje. Zeleni aspekti nas čine osetljivim i spremnim za preuzimanje novih misli.

Oba zelena aspekta imaju naročito značenje u razvojnoj psihologiji, jer su oni primarna svesna mesta sa kojih se upravlja, u kojima se zbiva intenzivan proces učenja. Učenje se stoga naziva i: postizanje izgradnje volje i sposobnosti odlučivanja. Mogućnost odlučivanja je mnogostruko data kod zelenog aspekta. U suštini, radi se o aktu svesti o sebi: prouzrokovati duhovno razjašnjenje, steći saznanje, doneti odluku.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
od N.Tyla~ Analitycal Techniques

Kvindecil ~ 165*
Pre nekoliko godina , istraživao sam aspekt od 165* ~ kvindecil ~ u spisima Tomasa Ringa , brilijantnog nemačkog astrologa I teoretičara koji je radio na početku 20 veka . Važnost ovog aspekta u svakodnevnom životu je veoma interesantan . Strastvena priroda ovog aspekta me je navela da ga upravo ovako okarakterišem na svim svojim predavanjima koje sam imao u raznim zemljama I o kojima sam diskutovao u svojim novinskim člancima ~ quin~deh~chee~leh (ital.) . Na engleskom to u stvari znači , grubo prevedeno po mom nahodjenju , želja za prefektnom analizom ovog aspekta ( tako nešto ) . Veoma sam srećan što se I u ovome umešao Italijanski !

“Quin-deh-chee'-leh” na latinskom označava broj 15 , a odnosi se na 24. Harmoniju ~ kada se 360* podeli na 24 , dobijamo 15 … pa 30 , 45 , 60 , 75 , 90 , 105 , 120 , 135 , 150 , 165 I 180 ~ tj. Sve postojeće aspekte koji se koriste u Astrologiji . Svi ovi aspekti imaju svoj naziv , sem 105 I 165 . Moja istraživanja su pokazala da aspekt od 105 je dosta “nedorečen” I u neku ruku “dosadan” , dok je proučavanje aspekta od 165 pokazalo da taj aspekt donosi ~ neverovatnu motivaciju , opsesivnost , veliku odlučnost ( fanatizam ? ) , ali I nešto slično gubitku , razdvajanju … Proučio sam oko 900 do 1000 primera da bih došao do zaključka o ovom aspektu .

Ono što se odmah uoči vezano za aspect od 165* je njegov izgled koji podseća na “skoro kao aspekt opozicije” . Testirajte svoje oko ~ dodajte još 15* jednoj od planeta koja se nalazi u aspektu od 150* ~ zar vam to ne liči na 180* ? Ako vam liči , to je upravo to ~ quindecile ~ tj. To je aspect kome fail samo , tačno , 15* da bi bio 180* ~ insistiram na egzaktnosti aspekta ~ od 2* do 2* 30’ ~ jer je veoma bito da je aspect što tačniji , jer nam tako daje potrebnu informaciju vezanu za te dve planete koje analiziramo .

U nekih 85% slučajeva analize natalnih čartova sigurno će se naći ovaj aspect . Taj aspekt u kombinaciji sa planetama , ukazuju na tačku koja najčešće ukazuje na natusovu fiksaciju , tj. To je tačka koja ukazuje gde se natus najviše orijentiše u životu , gde ulaže najviše truda , gde doživljava padove , gibitke , ali I gde se najbolje pokazuje natusova opsesivnost .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Primeri :

Arnold Švarceneger
( 30.07.1947. 04h10 am Grac ) ima četiri ovakva aspekta u svom natalnom čartu , a najviše su povezani sa njegovim Mesecom u Jarcu u VI polju ~ “smrtonsni manijakalni radnik” koji gura sebe u “nove radne pobede” ~ na njegovom Asc’ ! Takodje , tu je i povezanost sa Marsom koji je suvladar Mc~a , pa povezanost sa Uranom koji je u konjunkciji sa tim istim Marsom , pa tu je I Neptun , koji je baš vladar njegove X kuće I koji se nalazi BAŠ na samom vrhu Mc~a ! Arni je osoba koja je “sama sebe stvorila” ~ njegova sposobnost adaptacije na raznim poljima ~ od filma do politike , upravo spadaju pod ovaj aspekt .

General Norman Švarckof ( 22.08.1934. 4h45am Trenton , NJ ) ima takodje izražen ovaj aspect ! Isto kao I Arni , on ima Mesec u VI polju u Jarcu , koji se nalazi na Asc’ . Ima I retro Saturn isto na Asc’ ~ te dve planete mu upravo daju kvalitet vodje I organizatora . Analizu njegovog horoskopa sam istkao jer na vrlo lep način ukazuje na probleme sa zdravljem ~ rak prostate , jer upravo Mesec 0 Saturn imaju 165* sa Plutonom …

Princ Čarls ( 14.11.1948. 21h14 London ) ima Venera 165* Neptun koji su povezani sa Mesecom iz X polja ( I koji je još I u konj. sa čvorom ) . Ova aspektura jasno ukzuje na osobu koja ima probleme u odnosu na majku , uopšteno problem sa ženama ali ukazuje takodje i na prikrivene probleme u kući .

Ledi D. ( 01.07.1961. 19h45 Sandringham, ) ima Merkura koji je retro , a vlada VII poljem iz IX polja I ima 165* sa Asc’ ~ upravo ovaj aspekt ukazuje na ogromni problem u vezi njenog zdravlja ~ nervni sistem koji je jako slab , kao I njene probleme sa partnerskim odnosima , koji su upravo bili “okidač” za njeno zdravlje . Neno X polje vezano je za Neptun koji je 165* sa Venerom u Biku , povezani preko V I X polja ~ I upravo taj aspekt daje fokus na njen problem u ljubavnim vezama , njenu emotivnu nesigurnost , zbunjenost , povučenost ~ kao I “utopijsku” romantičnost i nezajažljivu potrebu da bude u emotivnoj vezi ( strah od samoće ? ) iako upravo taj partner ni na koji način niti ume niti može da joj ispuni potrebe I želje koje je ona zacrtala sebi u glavi …

Merlin Monro ( 01.07.1926. 9h30am LA ) ~ imala je izolovani Saturn koji je retro na vrhu njenog X polja ~ koji je upravo I bio odgovoran za njenu tragičnu sudbinu vezanu za oca kojeg nikada nije upoznala i emotivne veze koje su se završavale veoma pogubno za nju ~ upravo taj nedostatak autoriteta u životu koji je prouzrokovao da je na neki način eksploatišu na poslu ~ u svim muškarcima koji su bili vezani za njen posao ona je tražila zamenu za oca … na žalost , svi izbori su bili pogrešni ~ Saturn je 165* sa Merkurom u Blizancima koji vlada XI poljem ( potreba za primanjem ljubavi od okoline ) kao i II poljem ( samovrednovanje ) ~ upravo ovaj aspect je i doneo njoj poznatu nam njenu depresiju , koja ju je , na žalost , na kraju I odvela ka samoubistvu …
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Astrolog Riki Rivs , koja je završila moju školu I dobila diplomu , postala je pravi ekspert za ovaj aspect . Ona je pisala o aspektu od 165* u Aprilskom izdanju “Astro2000” ( Denver ) sa neverovatno velikim uspehom . Ona je grafički malo izmenila 165* I ako povučemo polukrug povezujući te dve “susedne” planete dobijamo nešto slično “sijalici” . Na taj način , ona je ukazala na veliku važnost ovog aspekta za nečiji život . Njene radove će verovatno štampati Llewellyn do kraja godine .

Još nešto o apektu od 165* : autorka Riki Rivs :

Opsesivna sklonost i naklonost ka fanatičnom orijentisanju na odredjene životne ciljeve ( ovo nije baš prava , stručna klinička dijagnoza , ali joj je vrlo blizu ) postala je sastavni deo svakodnevnog života . Najupečatljivije se to može vidieti kroz ~ alkoholizam , narkomaniju , opsednutost radu i zaradjivanju novca , opsesivnoj kupovini , poremećaj u ishrani , sexualna preterivanja i zavisnosti , opsesdnutost perfektnim fizičkim izgledom , perfekcionizam bez nekog pravog praktičnog značaja , želja za dominacijom ili pak podčinjavanjem ... itd ... itd ... U neku ruku , realno gledajući , svako od nas ima neki svoj „problem“ ovakve prirode , jer kroz njega pokušavamo da se distanciramo od nekih drugih problema i strahova koje ne umemo ili ne želimo da rešimo .

Kvindecili ~ 165* ~ koji na latinskom „quin-deh-chee-leh“ ~ pokazao se kao veoma važan i bitan „alat“ u astrološkim analizama . Njega koriste sve više i više mnogi astrolozi , jer 165* ukazuje na delove života gde natus ume da „otkači“ jer nije u mogućnosti da se uhvati u koštac sa skoncentrisanim snagama planeta koje su povezane ovim aspektom .

165* ima naziv i „separacioni aspekt , tj. aspekt koji deli“ , a taj naziv je potekao od nemačkog astrologa Tomasa Ringa . On je primetio da bilo koji problem koji se javlja u natusovom životu i koji deli osobu na organizovanu i haotičnu stranu ličnosti je povezan za ovaj aspekt ! Drugi astrolog , Noel Tajl , je utvrdio , tj. ponovo otkrio , kada je analizirao horoskop Leonara Da Vinčija , kao i kroz mnoge druge horoskope , gde je ustanovio pojavu „opsednutosti nekim ciljem u životu koji prevaziliazi granicu zdravog razuma koja donosi zdravstvene ~ mentalne probleme“ . On je napisao u članku avgistovskog izdanja Analitičke Tehnike iz 1999. : „165* predstavlja ’goruću tačku’ u nečijem čartu i predstavlja nešto / nekoga prema kome se razvija opsesivna manija i fanatizam“ .

Posle analiziranja preko750 horoskopa koje sam uradila kako bi ih stavila u svoju knjigu vezanu za upravo taj aspekt , sasvim saam se uverila da ovaj aspekt donosi potencijalno veliki problem i poteškoće za natusa , ali isto tako sadrži u sebi i „tračak nade“ jer upravo i pokazuje gde leži problem kod osobe !

165* aspekt u klasičnom zodijaku se nalazi u orbisu od 15* devica ~ Vaga : a to nam upravo do u detalje daje pravo značenje ovog aspekta ~ Devica , zemljani znak i Vaha , vazdušni znak , ukazuju na kombinaciju psihičke i mentalne energije . Drugim rečima ~ „radi onako kako misliš da je ispravno“ ~ Devica , promenljivi znak , Vaga , kardinalni znak ~ ukazuju na to da 165* ima u sebi „perpetum~mobile“ šemu funkcionisanja . Devica , asimilacija , Vaga kooperacija ... 165* zahteva kombinaciju ta dva kako bi se posmatrane planete koje su povezane tim aspektom mogle u potpunosti izraziti . Kada se te energije loše koriste , što iz neznanja , što iz lenjosti , dolazi do haosa i problema u natusovom životu .

Povezanost dve planete preko aspekta od 165* sličan je i aspektu od 150* , kao i aspektu od 180* ~ jer predstavlja želju za evolucijom i potrebu da se život dovede u red i da se problemi reše i stave pod kontrolu .

Najbolje možemo videti uticaj 165* u natalnoj karti Frenka Sinatre ~ kombinacija Urana i Marsa ~ i to naročito kroz pesmu "I Did It My Way!" ~ tj. „ Uradio sam to na svoj način“ ...

Mormonska Crkva verovatno ima aspekt od 165* izmedju Neptuna i Venere , jer ukazuje na zajedničke ciljeve i deljenje ideala .

Veoma je važno da se prisetimo kako svako za sebe ima svoj način na koji demonstrira ovu energiju koju prima iz ovog aspekta . Volt Dizni i Džimi Hofa su oboje imali Neptuna u Raku ( traženje ideala i želja za realizacijom iluzornih ideja kroz kontak sa širom narodnom masom ) koji je imao 165* sa Jupiterom u Jarcu ( ekspanzija , rast kroz naporan rad , ambicije i veliki životni ciljevi ) ; S jedne strane , Dizni je iskoristio tu energiju da stvori Mikija Mausa i Diznilend , dok je Hofa stvorio „bratstvo“ i Mafiju ...

Bilo koja planeta koja je povezana 165* sa Severnim Čvorom može ukazati na „životnu misiju“ = Džon F. Kenedi ~ Saturn 165* Severni Čvor ~ili potrebu za poverenjem i priznanjem od strane javnosti = Džefri Dahmer ili Mars 165* Severni Čvor ~ kod Princa Vilijama koji ima Asc’ 165* Severni Čvor = veoma jak uticaj majke na odnos prema okolini ...

U radu sa klijentima , svi mi težimo da se indentifikujemo i stopimo sa tom osobom kako bi je na što bolji način razumeli u želi da joj što bolje pomognemo , naročito u tim „blokiranim“ deliovima života koji su predstavljeni aspektom od 165* .Upravo kroz ta „bolna mesta“ koja su prikazana kombinacijom te dve planete sa ovim aspektom , mi , tj. ta osoba može da izvuče veliku količinu energije koja joj je potrebna za lični razvoj i napredak . Kao astrolozi , mi pokušavamo da svojim znanjem i umećem otkrijemo šta je to što s jedne strane dodnosi natusu problem , ali u isto vreme mu daje i mogućnost da upravo sa tom nagomilanom energijom doživi u neku ruki i „prosvetljenje“ . Astrolozi imaju tu mogućnost da svojim klijentima daju informacije ( u obliku saveta i sugestija ) koje će njima puno značiti , jer će tako lakše moći da se izbore sa „demonima“ koji će ih ilil pokopati ili uzdići do Nebesa ...

Mi , na primer , možemo posavetovati svog klijenta koji u kombinaciji ima Asc’ i 165* sa nekom planetom da obrati pažnju na ishranu , ako je opsesija vezana za bolji izgled ili ako je opsesija vezana za utemeljivanje sopstvenog indentiteta kroz fizičku pojavu u javnosti . S druge strane , ako natus ima 165* sa Mc~om i nekom planetom , mi ga možemo posavetovati da se orijentiše na intelektualno usavršavanje , koje će mu pomoći da se istakne u svom profesionalnom radu , pa samim tim i u javnosti , a naravno kada se to desi dolazi i do priznanja i odobravanja & prihvatanja od strane istih , tj. javnosti , pa je onda osoba srećna i zadovoljna . Ako , na primer natus ima Mesec i neki 165* aspket u odnosu na tu planetu , astrološki savet bi mogao biti vezan za orijentaciju na neke probleme koji su se javili u detiljstvu ( na primer neki tragični dogadjaj vezan za Majku ) i koji su ostvaili veliki trag na duši , tj. samoj ličnosti , kako u ponašanju , tako i u razmišljanju ...

Uvek imajte na umu da aspekt od 165* donosi veliku napretost i da je u većini slučajeva odgovoran za neprilagodjeno i problematično posnašanje koje individua ima u odnosu na okolinu . Ovaj aspekt na neki način „gura“ osobu da izadje iz problema i da na što bolji način „uhvati život u svoje ruke“ . Mi , astrolozi , treba da se trudimo da na što bolji i efektniji način pomognemo svojim savetom kako bi naši klijenti mogli da se organizuju i shvate gde leži problem i kako doći do rešenja tog problema i na koji način da najbolje iskoriste novostečenu energiju koju im taj aspekt od 165* donosi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ja imam naJvise aspekata
trine,pa sextile..onda konjukcija,opozicija..pa kvadrat...
ostalih nemam

a gdje bih mogla da nadjem nesto o aspektima u sinastriji?

IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
vidjeh da je otvorena tema aspekti u sinastriji  Smile

stvarno ste super.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:54:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.