Da li je veliko odstupanje, odnosno velika ili mala vjerovatnoca da cu pogrijesiti podznak ako upisem bilo koje vrijeme, recimo 12:00 da bi izracunala nekome podznak :-k Zanima me i u vezi planeta, ako ukucam bilo koje vrijeme, koliko to utice na znakove u kucama i planete vladare tih kuca. Kako uopse da izradim koliko - toliko ispravu natalnu? Nezgodno je jer za vecinu ljudi ne znamo tacno vrijeme 8-[
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Felicija, upravo sat i minut rodjenja odredjuje podznak. Bitni su i minuti! Svakih 4 minuta stepen Asc se menja, prema tome ako pogrešiš vreme rodjenja i 10-15 minuta (ponekad i 5 minuta ako je Asc na samom kraju ili početku znaka) to više nije natalna karta osobe kojoj gledaš..ne znam da li me razumeš...Svako od nas ima svoju ličnu natalnu kartu koja izmedju ostalog zavisi od tačnog vremena rodjenja. Ja sam rodjena tačno u 02:00h ako bih radila natalnu za 02:15 to više nije moja natalna karta već ko zna čija. Od toga zavisi i kako će se postaviti planete po kućama i sve ostalo. Sve je vezano za datum, godinu, mesto i vreme rodjenja.
Tačno vreme rodjenja se može saznati iz izvoda iz matične knjige rodjenih, direkktno od majke ili se radi rektifikacija (pisali smo o tome na forumu, potraži temu) :flower:
Hvala Maki :flower: znam to da cak i minuta znaci za natalnu kartu, ali posto puno nisam proucavala interesovalo me da li je bas veliko odstupanje. Sad mi je jasnije :wave:
Može li mi neko pomoći oko tumačenja? Ukoliko je Saturn u 12.kući na 5 st. lava, u konjukciji sa asc. na 12 st.lava, interesuje me da li ima značajniji uticaj na 12.kuću ili na sam asc. i ličnost natusa? :?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.