Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.7
I ja imam plave oči, Asc Riba 27 stepen. :D
Imširagić - Ribe na vrhu prve kuće opisuju tajnu koja hoda - ličnost koja ima neku vrstu maske. Ako su dobropostavljeni Neptun i dvanaesta kuća,ovo je veoma duhovna osoba.
Velike oči,ponekad andjeoske. (ja imam krupne oči) :P
Ja imam Asc u Jarcu,vrlo sam uspjesna,za mene nema prepreke u zivotu,valjda je to neka snaga,samopouzdanje,samopostovanje,nisam sumorna, ni siva, ni suva,zbog vladara Saturna,oplemenila me Venera u Biku,Mjesec u Raku...
Mozda mi je taj Saturn,donosio,al vise kad sam bila mladja,bezrazlozne strahove...I da ne zaboravim,Saturn-kamen,obozavam stijene,ali bas stijene,bez zelenila,uvjek sam se cudila tom dozivljaju kamena....pa nije nekako normalno da vise volis kamen nego drvece...i dobila odgovor u astrologiji...samo nastavite da ucite i bolje cete sebe shvatiti. :chuckel:
U kakvoj sam ja gabuli. Moj ASC je na 24° Ribe [ obratite pozornost da je i na stupnju Ribe ], a Sunce je u egzaktnoj opoziciji s njim. Ja svoj ASC totalno osjećam. Čak i po izgledu! Mala, plavih očiju, punih usana i punijih nekih drugih dijelova... :oops:
Zbog odnosa Sunce - ASC ja sam potpuno u kaosu. Moram to nekako iskombinirati, ali je teško.
Ma daj Sny,ne drami,znas i sama da mnogo "sitnica"cine natalnu kartu a ne samo znak i podznak.Uvjek pokupis od svakog znaka najbolje i evo ti ravnoteze.Od Ribica,dobrotu,smisao za umjetnost,plovi uvjek na nekom brodicu,makar u snovima,a od Djevice prizemnost,intelekt,ljepotu i nek uvjek tvoja voda iz Riba,topi tvoju zemlju u Djevici :[115]:
Znam, znam...ali ipak...mislim da imam malo zamršenih stvari jer mi je Mjesec u biti skoro neaspektiran pa je pomalo zeznuto. Ali riješi se sve. Ma bitno je proučiti natalnu, ai sebe, i onda odlučiti kako postupati u kojoj situaciji.
i ne zaboravite da je natalna karta potencijal - kolicina i vrsta energije koja je polarizovana na odredjeni nacin u trenutku naseg rodjenja. Medjutim nije FIKSNA i nepromenljiva. Dato nam je da upravljamo datom energijom i oplemenjujemo je a ne da joj se bespomocno predamo.
"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Ja imam zanimljivu situcaiju imam AC Blizanac sto je suprotnost od mog znaka
Ascendent i Sunce u opoziciji,moguce plime i osjeke osjecanja... Tvoj vladar asc-Merkur,otisao u znak tvoga vladara u Strijelca.Posto Strijelac predstavlja prirodnu devetu kucu,uvjek ces teziti obrazovanju(tome tezi i Blizanac)usavrsavanju,kao i putovanjima u strane zemlje. Merkur je na 7 st,vrlo blizu vrha sedme kuce,a to je kuca izmedju ostalog i javnih nastupa.
Nekima je sudeno da vode nekima da sljede Ja samo sjedim i gledam kako sve to prolazi kraj mene Ako i izlete iz tracnica onda ja tu nastupam da popravim stvari
На мени астролози могу да вежбају јер сам школски пример рака са подзнаком у близанцима. Али до детаља имам карактеристике оба знака. По потреби сам рак, по потреби близанац. И супер ми је.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.