Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:32:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 612309 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Veruj mi znam mnogo vise no sto mozes da zamislis...Inace sam izneo svoje misljenje o doticnom klubu,a tvoje me ne zanima...uzivaj!

A da....pretopsavljam da zivis odmah pored stadiona i da ti je Arsen Venger rodjak pa znas....opusti se i uzivaj...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Arsenal se "ne dâ" Amerikancima

Predsednik Arsenala Piter Hil-Vud poslao je upozorenje američkom milijarderu Stenu Krenkeu da ne postoji šansa da preuzme klub.

Krenke je nedavno otkupio 9,9% Arsenala, kao i deo deonica od glavnog deoničara Denija Fismena, čime se i pokrenula priča o preuzimanju.

"Deoničari bi radije želeli da imaju kontrolu, nego da prodaju klub nekom nepoznatom", izjavio je Hil-Vud za Gardijan.

"Bili bi užasnuti da vlasništvo kluba bude sa druge strane Atlantika".

Hil-vud tvrdi da su on i preostala tri glavna deoničara kluba "nemaju nameru da prodaju klub".

"Ovi ljudi vole Arsenal, oni su nezavisno od toga bogati i novac im nije potreban. Par miliona funti više u banci im nije bitno", dodao je Hil-Vud.

"Ovde smo zbog Arsenala, a ne da bi malo zaradili. Klub vodimo u korist navijača, ljudi u njemu i igrača".

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
FA kaznila Vengera
AFP

Engleska fudbalska asocijacija (FA) kaznila je danas menadžera Arsenala Arsena Vengera sa 2.500 funti (5.000 dolara) zbog rasprave sa sudijom Stivom Benetom krajem prošle godine. Incident se dogodio 16. decembra na poluvremenu prvenstvene utakmice protiv Portsmuta, koja je na stadionu "Emirati" završena nerešeno 2:2. Venger nije prihvatio optužbu i zahtevao je saslušanje.

Menadžer Arsenala je ranije kažnjen sa 10.000 funti i upozoren je da ubuduće mora da vodi računa o ponašanju posle sukoba sa menadžerom Vest Hema Alenom Perđuom u novembru prošle godine.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Venger ostaje u Arsenalu

Francuski stručnjak Arsen Venger ostaće u Arsenalu uprkos ostavci koju je u sredu podneo potpredsednik "tobdžija" Dejvid Din, saopštio je predsednik kluba Piter Hil Vud.

Din je bio najzaslužniji za dolazak Vengera na Hajberi 1996. godine i postojala je bojazan da bi sada i on mogao da napusti klub, ali Hil Vud tvrdi da se to neće dogoditi.

"Bez obzira na neopozivu ostavku Dejna, mi imamo odlične odnose sa Vengerom i on će sigurno ostati najmanje do 2008. godine, kada mu ističe ugovor. Bez obzira što su njih dvojica u proteklih deset godina imali izvanrednu saradnju, ja verujem da će Venger prihvatiti i našu ponudu za produžetak saradnje", rekao je Hil Vud.

On je dodao da odlaskom Dejna Venger nije izgubio podršku u Upravnom odboru kluba i da će mu biti omogućeno da na leto dovede pojačanja, ukoliko to bude tražio.

"Arsen je do sada prisustvovao sednicama Upravnog odbora, a to će mu biti omogućeno i ubduće. Uvek će znati koliko mu je novca na raspolaganju i tu neće biti nikakvih izmena. Uveravam navijače da se ništa nije promenilo", rekao je Hil Vud.

Prema njegovim rečima, svi u klubu su veoma zadovoljni njegovim načinom selektiranja ekipe, kao i rezultatima koje taj tim postiže.

"Venger je formirao mladu ekipu koja postepeno sazreva kroz teške utakmice. Zadovoljni smo onim što on radi, a ako na leto bude želeo da pojača tim nekim iskusnim fudbalerom obezbedićemo mu novac za to", rekao je predsednik Arsenala.

Izvor: MTS-Mondo

Kriza u Arsenalu, ostavka potpredsednika

Fudbalski klub Arsenal našao se u krizi, nakon što je dugogodišnji potpredsednik Dejvid Din u sredu uvele podneo ostavku, javili su engleski mediji.

Londonski Tajms je na poslednjoj strani izdanja od četvrtka objavio veliki tekst pod naslovom "Arsenal u haosu, Dinov odlazak podelio menadžment kluba", dok je tabloid "San" naveo da su "tobdžije" dobile "nepristojnu" ponudu od američkih investitora u visini od 650 miliona dolara.

Isti list piše i da je, nakon ostavke Dina, budućnost menadžera Arsena Vengera i najboljeg igrača Tjerija Anrija u Londonu, dovedena u pitanje.

Din, koji je u Arsenalu proveo 24 godine, doveo je 1996. Vengera u Arsena, ali je napustio klub zbog "suštinskog razmimoilaženja" sa ostalim članovima Upravnog odbora kluba.

"Tajms" ističe da je šezdesettrogodišnji Din, koji poseduje 14,5 akcija Arsenala, zapravo napustio klub kada je američki biznismen Sten Kronke kupio 11 odsto akcija kluba.

Mediji u Engleskoj procenjuju da odlazak Dina iz Arsenala praktično znači otvaranje vrata američkom investitoru, tako da bi "tobdžije" uskoro mogle, poput Mančester junajteda i Liverpula, da za vlasnika dobiju "jenkija".

« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 15:53:06 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
sve mi lici da ce i Arsenal kupiti neko od tajkuna, kao i Liverpool nedavno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Arsenal nikada neće biti u rukama Amerikanaca

Predsednik londonskog Arsenala Piter Hil Vud odbacio je mogućnost da jedan od najstarijih britanskih klubova bude prodat Amerikancima izjavivši da im nisu potrebni "ni takvi milioni, ni takvi ljudi".

"Zbog čega ne želimo Amerikanca u našem klubu? Nazovite me stadomodnim, ali nama nije potreban njegov novac, a još manje nam je potrebna takva vrsta ljudi. Naš cilj je da Arsenal uvek bude engleski klub, bez obzira što u njemu igra dosta stranih fudbalera", rekao je Hil Vud.

Izjava prvog čoveka "tobdžija" usledila je samo dva dana nakon što je potpredsednik kluba Dejvid Dejn podneo neopozivu ostavku zbog neslaganja sa predsednikom oko eventualne prodaju Arsenala. Do sukoba je došlo kada je američki milijarder Sten Kronke, uz podršku Dejna, kupio 9,9 odsto klupskih akcija, a Hil Vud ga je upozorio da ne pokušava da ide dalje od toga, jer nikada neće uspeti da postane većinski vlasnik.

Amerikanci su uspeli da kupe Aston Vilu, Liverpul i Mančester Junajted, ali Hil Vud kaže da nikada neće postati vlasnici Arsenala.

"Amerikaci kupuju najbolje klubove u Premijer ligi i svi znamo da to nije zbog toga što vole fudbal, jer ne znaju ni koja je to igra, već zato što vide dobru priliku da zarade još niovca. Takva vrsta ljudi nikada neće ući u Arsenal", rekao je Hil Vud.

On je ponovio da se posle odlaska Dejna status menadžera Arsena Vengera nije promenio i da svi u klubu žele da on produži ugovor koji mu ističe narednog leta. Sam Venger, koji je juče prisustvovao sednici Upravnog odbora potvrdio je da će voditi tim i naredne sezone, ali nije želeo da se izjašnjava o eventualnom produžetku ugovora.

"I dalje sam čvrsto vezan za Arsenal. Tačno je da sam imao veoma dobre odnose sa Dejnom, ali nemam nikakvih problema ni sa ostalim direktorima u klubu. Uvek smo se trudili da postignemu punu saglasnost o svim pitanjima i verujem da će tako biti i ubuduće", rekao je Venger.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
a Arsenal igra najlepsi fudbal, a da im se nisu povredili igraci bila bi totalno druga prica.

Sada vise i ne igra jer su se desile promene u timu. Igrali su ubedljivo najlepsi fudbal od 2000-te do 2005 godine. Dok su prvotimci bili Viera, Pires, Ljunberg, Bergkamp, posebno ova poslednja dvojica. Kakav su oni tandem bili one godine kada je Arsenal overio titulu na Old Trafordu...sad ovo od kad igraju Hleb, Rosicki, nije to vise toliko lepa igra. A i nije vise Highbury. Dosta toga se promenilo u Arsenalu. Ranijih godina lopta je bila iskljucivo na zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Anri demantovao da odlazi iz Arsenala

22. april 2007. (Sportservis) - Kapiten Arsenala i francuski reprezentativac Tijeri Anri još jednom je demantovao da će na kraju sezone da napusti londonski klub.

Pojedini engleski i italijanski mediji preneli su prethodnih dana da će Anri u junu da napusti Arsenal i da će najverovatnije da pređe u Inter.

"Imam ugovor sa Arsenalom još tri godine. Volim ovaj klub, srećan sam ovde i nemam nikakvog razloga da odem. Za mene je posebno važan ponos, koji osećam kada obučem dres Arsenala", rekao je Anri i dodao:

"Moj novi cilj je da se oporavim od povrede, pripremim se za narednu sezonu i ponovo osvojim neki trofej".

Arsenal se trenutno nalazi na četvrtom mestu Premijer lige sa 63 boda iz 35 utakmica.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Venger bira Dejnovog naslednika

Arsen Venger tvrdi da će on biti taj koji će da odabere naslednika Dejvida Dejna na Emirati Stadionu. Bivši potpredsednik napustio je „Tobdžije“ zbog „nepomirljivih razlika“ sa upravom Arsenala, što je izazvalo spekulacije da bi i Venger, koga je Dejn doveo pre deset godina, takođe mogao da napusti klub.

Ipak, Francuz tvrdi kako će ostati u severnom Londonu, uz novog sportskog direktora, koji će biti Dejnova zamena.

„Definitivno nam dolazi novi sportski direktor i to će definitivno biti moj izbor“, rekao je Venger. 

„To je nešto što će skoro da se obavi. U ovom momentu, ja radim oba posla, onaj koji je radio Dejvid Dejn i moj lični“.

„Bio sam u dobroj poziciji pošto sam se bavio fudbalskim stvarima, dok je Dejvid obavljao onaj poslovni deo. Sada je sve to na meni. Teško je postići zato što to zahteva puno vremena“.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Za mene je posebno važan ponos, koji osećam kada obučem dres Arsenala

Ovako treba da razmislja svaki igrac koji duzi period igra u jednom klubu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:32:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.