Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:47:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 614403 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Arsenal nije isti bez Henrya i to se vidi
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Flamini napušta Arsenal

Vezista Arsenala, Matje Flamini, po svemu sudeći će odbiti ponudu kluba o produženju ugovora i ozbiljno razmišlja da napusti "tobdžije" na leto.

Francuz je mišljenja da se nalazi u drugom planu kod menadžera Arsena Vengera i zahteva da mu se pruži veća minutaža. Iako je od februara izgubio mesto startera, Venger planira da ga i dalje zadrži u klubu.

- Proveo sam tri godine u Arsenalu i moj savetnik mi je preporučio da odem iz kluba u junu. Sledeće tri godine su veoma važne u mojoj karijeri jer želim da svoju igru podignem na viši nivo. Arsenal ima mlad i kvalitetan sastav, međutim ja u poslednje vreme igram malo. Nije mi lako da to prihvatim i trenutno sam u sitaciji u kojoj nijedan fudbaler ne bi želeo da se nađe, rekao je 23-godišnji Flamini.

Prema nekim najavama, novonastalu situaciju će u naredno vreme pomno pratiti Milan i Inter koji bi rado videli Flaminija u svojim redovima.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Arsenal prodaje Anrija na kraju sezone?

Odnosi između francuskog napadača i menadžera Arsena Vengera u poslednje vreme su zahladneli, pa je Anrijev menadžer dobio zadatak da mu pronađe novi klub.

Prema pisanju španskog ’’El Mundo Deportivo’’, uprava Arsenala je odlučila da na kraju sezone proda svog najboljeg igrača Tijerija Anrija. Kako je objavio ovaj list, odnosi između francuskog napadača i menadžera Arsena Vengera u poslednje vreme su zahladneli, pa je Anrijev menadžer dobio zadatak da mu pronađe novi klub.

Za usluge 29-godišnjeg Anrija zainteresovani su gotovo svi najveći evropski klubovi, a najbliži dovođenju vrsnog napadača u svoje redove su Barselona i Inter.

Pretpostavlja se da Anrijeva cena neće biti ispod 30 miliona evra.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Anri:"Ostajem u Arsenalu"

Kapiten i najveća zvezda Arsenala, Tijeri Anri, izjavio je da je umoran od mnogobrojnih glasina u vezi njegovog odlaska iz redova "tobdžija" i da defninitvno ostaje u klubu i naredne sezone.

- Ne znam šta više treba da uradim kako bi zaustavio glasine, možda da nosim majicu sa natpisom da ostajem i sa njom šetam po Londonu. Takođe mi je više dosadno da odgovaram na pitanja u vezi mog odlaska. I Venger je pre par dana rekao da ostajem ovde i tu više nema šta da se priča, rekao je Anri, koji se trenutno oporavlja od povrede i neće igrati do kraja sezone.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ako ode Henry Arsenal je pukao, ne moze se bez Henrya
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
staaa bre pukao.. nek ga prodaju sad, evo inter ce da ponudi velike pare, ko i uvek, ionako ima 30 godina.. za te pare kupis drugog napadaca i boli te.. jos ti ostanu pare.. sjebali su se sto ga nisu prodali barsi dok su mogli..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Thierry Henry ne ide iz Arsenala.Citiram:''Ostajem!Ne znam sta bih trebalo da uradim kako bih zaustavio glasine,mozda da nosim majicu sa natpisom da ostajem i sa njom setam po Londonu.Takodje mi je dosadno da odgovaram na pitanja u vezi mog odlaska.I Venger je nedavno rekao da ostajem ovde i tu vise nema sta da se prica.''Kaze Henry.

Samo cu reci:''Napred Arsenal zauvek sam uz tebe i Thierry Henry-ja....!!!!!!!!!!!!!''
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Delije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1803
Zastava Srbija BiH Trebinje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Da nema tate Thierry Henry oni bi se raspali!Barem ja tako mislim
IP sačuvana
social share

Ако желите да дођете на турнир Бурекџија у фудбалу посетите овај топик
http://forum.burek.com/index.php/topic,215172.450.htm
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Pa sad bi vec mogli da poredimo i Napoli sa Maradonom i bez njega. Ja sam ubedjen da ce Henry ostati do kraja karijere u Arsenalu. Jos ako zaista dodje Eto kao sto se pricalo...bice strasan tandem. Do duse ne znam da li su to bile samo glasine ili je stvarna mogucnost. Moram priznati da nisam ni sanjao da ce moj voljeni Arsenal doci u ovoj deceniji do finala lige sampiona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Анри јесте вођа на терену, али једина личност без које "тобџије" не могу је Арсен Венгер. Наћи ће он замену и за Анрија, ако затерба. Наравно не би тај неко, одмах надокнадио Анрија, али убрзо би се ствари вратиле на своје место.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:47:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.