Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:52:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 612331 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
I kraljica Elizabeta je "tobdžija"!

Engleskom je u ponedeljak kao munja prostrujala vest da kraljica Elizabeta navija za londonski Arsenal.

Kako prenose ostrvski mediji, kraljica se nikada do sada nije izjašnjavala za koga navija, ali je i ta tajna konačno "procurela" u javnost.

Prema tvrdnjama mladog fudbalera Arsenala Seska Fabregasa, kao i anonimnog izvora u Bakingemu, kraljica Elizabeta je fan "tobdžija", kao što je to bila i njena pokojna majka.

"Izgleda da kraljica prati fudbal i rekla nam je da navija za Arsenal. Kada sam je upoznao, znala je ko sam i razmenili smo par rečenica", rekao je Fabregas, a prenosi tabloid "San".

Osamdesetjednogodišnja britanska kraljica naklonost ka Arsenalu pokazala je i u februaru ove godine, kada je u čast fudbalera tog kluba priredila prijem u Bakingemskoj palati.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Cinjenica je da je najveca Arsenalova mana u poslednjih 10+ godina bila golmanska pozicija. Jer Dejvid Siman i Jens Leman su imali gomilu kikseva i pogresnih odluka. I to veoma cesto u bitnim utakmicama. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma njima je najbolje, Elizabeta im je glavni huligan!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Dobar je Lehman nemojte zajebavati, Siman je bio konj ali ovaj nije losh...Svaki golman ima uvijek kikseva, pogledajte samo Valdesa debila kako je branio prvu, a kako drugu utakmicu protiv L'poola...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ajde bre ne lupaj gluposti Leman je tokom cele karijere primao glupe golove. A Valdesa ne mozes da poredis sa njim jer mu se samo protiv Liverpula desio kiks i nikad vise. On je klasa za Lemana. Jel si gledao ti njega u Salkeu i Dortmundu kako je bio smesan!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
A gol Lamparda, Valdesu?
Kazem svako ima kikseva, pa i Lehman nije toliko losh koliko ti govorish...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Leman ostaje u Arsenalu

Reprezentativac Nemačke Jens Leman prihvatio je ponudu londonskog Arsenala da potpiše novi jednogodišnji ugovor, pa će tako na Stadionu Emirati ostati do juna naredne godine. "Braniću za Arsenal i naredne sezone. To je odlično organizovan klub koji ima lepu budućnost", rekao je Leman za nemački Bild.

Leman je insistirao da mu Arsenal ponudi dvogodišnji ugovor, ali Arsen Venger nije želeo da odstupi od svog poznatog stava da fudbalerima starijim od 35 godina nudi isključivo jednogodišnji produžetak saradnje.

37-godišnji Leman u Arsenal je prešao iz Borusije Dortmund 2003. godine i do sada je za "tobdžije" odigrao 181 utakmicu.

"Prihvatio sam jednogodišnji ugovor, jer mi je ipak najvažnije da budem u timu koji igra Ligu šampiona. Mogao sam u nekom drugom klubu da dobijem duži ugovor, ali nisam želeo da sredom sedim ispred televizora, gledam Arsenal u Ligi šampiona i mislim o tome da sam ja mogao da budem na ekranu", rekao je Leman.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Anri: "Ostajem do kad i Venger"

Napadač Arsenala Tijeri Anri nepokolebljiv je u stavu da će ostati u taboru ’Tobdžija’ sve dok Arsen Venger bude menadžer. Uprkos tome što je prošlog leta potpisao 4-godišnji ugovor, spekulacije oko eventualne selidbe Francuza sa „Emirejtsa“ ne prestaju. "Stvar je vrlo jednostavna – dokle god je Venger ovde, biću i ja. Verujem u šefa i njegovu viziju“, izjavio je 29-godišnji fudbaler.

Francuski stručnjak je bio u veoma bliskim odnosima sa Dejvidom Dejnom, bivšim potpredsednikom, koji je napustio klub zbog različitih stavova od ostatka uprave. Upravo je to bio povod da se povede priča o Vengervom statusu, iako mu je ostalo još godinu dana ugovora.

Anri ističe neiskustvo kao najveći razlog što Arsenal ove sezone neće uzeti nijedan trofej.

"Imamo mnogo talentovanih igrača, ali potrebno je i iskustvo. Ponekad lako gubimo koncentraciju i onda gubimo bodove protiv ekipa koje je trebalo da dobijemo. To nam se desilo previše puta ove sezone. Takođe, imali smo puno kadrovskih problema – ja sam već dugo povređen, Van Persi i Galas su bili van terena više od tri meseca“, kaže centarfor tima iz Londona.

Prvi profesionalni klub Tijerija Anrija bio je Monako, za koji je nastupao od 1995. do 1998. godine. Posle neuspešne epizode u Juvnetusu, došao je u Arsenal i postao ikona kluba.

Iako je imao mnogo ponuda da ponovo promeni sredinu, Anri je ostao veran ’Tobdžijama’ – jedni tvrde da je to uradio iz ljubavi prema klubu, dok su drugi mišljenja da Anri nigde ne bi mogao da igra tako dobro kao u Premijer ligi, jer mu odgovara ostrvski stil igre.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Napred Arsenalovi fanovi!!!!
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:52:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.