Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 12:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 614102 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Fabregas: "Morali smo više"

Fudbaler Arsenala Cesk Fabregas rekao je neoprostivo to što njegov tim ove sezone nije osvojio nijedan trofej. "Tobdžije" su za samo dve nedelje izgubile finale Liga kupa od Čelsija, ispali su iz FA kupa od Blekburna i PSV ih je izbacio iz Lige šampiona.

"To nije dovoljno dobro. Mi smo Arsenal, i imamo obavezu da budemo na vrhu. Istorija ovog kluba je osvajanje trofeja i igranje lepog fudbala, tako da su navijači u pravu kada kažu da smo trebali da uradimo više ove sezone", rekao je Fabregas za News of the World.

Ekipa Arsenala je kritikovana zbog načina na koji igra, i Fabregas priznaje da iako uživa u načinu igre njegove ekipe, osvajanje trofeja mora biti njihov prioritet.

"Fudbal se sastoji od pobeđivanja i osvajanja trofeja. Ja sam naučen da igram lep i atraktivan fudbal, i nikada ne bih mogao da igram u ekipi koja sve osvaja ali u kojoj se ne osećam dobro dok igram. Naravno da želim da pobeđujem, ali isto tako volim Arsenal zbog načina na koji igra.

Pogledajte Franka Lamparda. On postiže 20 golova u sezoni, ali će 8 od tih 20 biti odbijene lopte. Moramo da naučimo iz toga. Takvi golovi su retki u Arsenalu, ali nekada morate da postižete ružne golove i pobeđujete ružne utakmice", završio je Fabregas

B92.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Adebayoru zaprijetili smrću ako ne zaigra za reprezentaciju

Napadač Toga suspendiran zbog pozivanja na bojkot

Napadača Arsenala i reprezentativca Toga Emmanuela Adebayora te dvojicu njegovih suigrača nacionalni je savez izbacio iz reprezentacije zbog pozivanja suigrača na bojkot kvalifikacijskog ogleda Kupa Afrike protiv Sijera Leonea u kojoj je Togo pobijedio s 3:1.

Problem je u neisplaćenim premijama za SP u Njemačkoj. Upravo zbog pozivanja na bojkot Adebayoru su nepoznati ljudi prijetili smrću ne nastupi li protiv Sijera Leonea.

- Prije utakmice sa Sijera Leoneom dobio sam poruku da ću biti ubijen ne izađem li na teren. Hvala Bogu, zabio sam dva gola, inače ne znam što bi mi se dogodilo - rekao je nakon susreta zabrinuti napadač Arsenala.

Utakmica Kupa nacija između Konga i Etiopije odgođena je zbog sukoba u Kinshasi, u kojima je, navodno, poginulo stotinjak ljudi.

Vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Evo jedne lepše zemlje od naše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Irina Abramovič kupuje Arsenal?

"Sada kad sam se rastala želim puno uzbuđenja u svom životu, a jedno od njih mogao bi da mi donese Arsenal", rekla je Irina koja je posle razvoda od Romana Abramoviča dobila 300 miliona evra.

Irina Abramovič, bivša supruga ruskog multimilijardera i vlasnika londonskog Čelsija Romana Abramoviča izjavila je da razmišlja o kupovini drugog londonskog kluba - Arsenala jer joj se čini da bi to bila dobra investicija.

U intervjuu "Siberien ekspresu" Irina je rekla kako je provela mnogo dosadnih godina sa Romanom i da bi sada htela malo da promeni život.

"Sada kad sam se rastala želim puno uzbuđenja u svom životu, a jedno od njih mogao bi da mi donese Arsenal", rekla je Irina koja je posle razvoda od Romana Abramoviča dobila 300 miliona evra.

Megafonija.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Venger: Žilberto Silva ostaje u Arsenalu

’’Žilberto ima ugovor sa nama, do sada nismo dobili ni jednu ponudu za njega tako da on ostaje kod nas’’, kategoričan je bio Venger.

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je u sredu da će Brazilac Žilberto Silva ostati u redovima ’’tobdžija’’ i nakon završetka ove sezone. 30-godišnji Žilberto ima ugovor s Arsenalom koji važi još dve godine, a najveće interesovanje za njegove iusluge pokazao je Juventus.

’’Žilberto ima ugovor sa nama, do sada nismo dobili ni jednu ponudu za njega tako da on ostaje kod nas’’, kategoričan je bio Venger.

Žilberto po pravilima FIFA ima pravo da otkupi poslednje dve godine ugovora i promeni sredinu ukoliko se pojavi klub koji želi da plati njegovu slobodu.

Megafonija.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
sta sada Irina prkosi Abramovichu, to ce biti borba, ciji ce klub biti bolji
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Je li vi stvarno vijerujete da ce ona kupiti Arsenal?O boze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gotova sezona za van Persija

Napadač Arsenala, Robin van Persi, propustiće ostatak sezone zbog povrede stopala koju je zadobio još u januaru na utakmici sa Mančester Junajtedom. Lekari su holandskom reprezentativcu preporučili strogo mirovanje jer je povreda takve prirode da operacija ne bi pomogla.

Kada se uzme u obzir da je van stroja i udarna igla "tobdžija", Tijeri Anri, menadžer Arsen Venger će imati određenih problema oko izbora napadača.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
steta, to je veoma dobar igrac, mislim da ce veoma faliti Arsenalu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Steta. Sad smo veoma tanki sa kvalitetnim napadacima. Valjda ce Ade i Ali nesto da urade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 12:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.