Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:29:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 606753 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
slazem se , steta sto su ispali
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ocekivano...Ocajni su ove sezone...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
meni je zao sto su ispali, ali ispali su samo zato zbog lose forme inace su veoma dobar tim

A u potpisu ti pise Chelsea fan...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Nisu zasluzili mesto u 1/4 finalu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
meni je zao sto su ispali, ali ispali su samo zato zbog lose forme inace su veoma dobar tim

A u potpisu ti pise Chelsea fan...  Smile

iako mi pise u potpisu Chelsea fan ja volim Arsenal, ali ga volim tek od ove sezone zbog Fabregasa i Clichya

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Adebajoru dodatan meč suspenzije

Napadač Arsenala Emanuel Adebajor kažnjen je sa 7.500 dolara i dodatnom utakmicom neigranja zbog isključenja u finalu Liga kupa Engleske. Togoanac je prvobitno kažnjen sa tri meča pauze zato što je pokušao da udari Frenka Lamparda. Fudbalski savez Engleske odbio je žalbu Adebajora, koji će propustiti i mečeve sa Aston Vilom i Evertonom u okviru šampionata.

"Adebajor trenutno odslužuje kaznu od tri meča neigranja. Dodatna suspenzija stupiće na snagu nakon isteka prve", stoji u saopštenju FA.

Emanuel Adebajor je u Arsenal došao iz Monaka 2006. godine, a prethodno je nastupao za Mec. Za kratko vreme postao je ljubimac navijača 'tobdžija', koji mu često skandiraju tokom meča.  U dresu reprezentacije Togoa odigrao je 32 utakmice i postigao 12 golova.

izvor: B92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Anri propušta ostatak sezone
Eurosport
Eurosport

Tijeri Anri propustiće ostatak sezone nakon što je povredio mišiće stomaka i prepona tokom utakmice Lige Šampona sa PSV-om koja je završena 1-1.

Francuski napadač je ušao u igru sa klupe i utakmicu je završio hramljući posle dvostruke povrede.

Poslednja povreda skloniće igrača sa terena najmanje tri meseca, tako da više neće igrati utakmice za Arsenal do kraja sezone.

„Tijeri Anri biće odsutan minimum tri meseca“, rekao je Arsen Venger za oficijelni sajt kluba.

„Nažalost, ovo znači da će propustiti ostatak sezone, ali smo sigurni da će biti spreman za početak sledeće sezone“.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Venger veruje u uspeh Engleza

Menadžer Arsenala Arsen Venger veruje da će tim iz Engleske osvojiti ove godine Ligu šampiona. Njegov tim je eliminisan iz daljeg takmičenja, ali je siguran da će Mančester Junajted, Čelsi ili Liverpul stići do prestižnog trofeja u maju u Atini.

Mančester igra protiv Rome, Liverpul sa PSV Ajndhovenom, a Čelsi sa Valensijom.

"Čini se da u ovom trenutku nema dominantne ekipe u Evropi, ali isto tako nema ni timova koji lako mogu da se pobede. Siguran sam da će Englezi na kraju slaviti. Svi timovi protivnici Engleza igraju defanzivni fudbal i sigurno će u prvom meču biti zadovoljni sa rezultatom 0:0. Cilj za ostrvske ekipe je da pokušaju da postignu gol na strani, pa da protivnika dotuku na svom terenu", rekao je Venger.

Arsenal je prošle godine stigao do finala Lige šampiona, gde je izgubio od Barselone.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Anri:"Uvek je draže na terenu"

Povreda kapitena Arsenala Tijeri Anrija zabrinula je navijače engleskog tima. Anri je na utakmici Lige šampiona sa PSV-om (1:1) povredio mišiće stomaka i prepone zbog čega je ustanovljena dijagnoza od najmanje tri meseca pauze. Međutim, u intervjuu objavljenom u subotu, Francuz je izjavio:”Naravno da sam očajan. Propustiću ostatak sezone, to je ružan kraj sezone za mene. Nadam se da ću uspeti do leta da povratim snagu i oporavim se kako bih bio imao sjajnu sezonu u Arsenalu naredne godine”.

Anri je tako odbacio svaku sumnju da napušta Arsenal, iako je ova sezona najgora u poslednjih šest, koje je proveo u severnom delu Londona. U Premijer ligi postigao je deset golova, a u Ligu šampiona zatresao je samo mrežu Porta.

Uprkos tome, Anri ima samopouzdanja da će se u najboljem svetlu vratiti na teren, ali i da će njegovo odsustvo omogućiti šansu za mlađe naraštaje.

“Ovakav sled događaja mislim da će se ispostaviti kao dobar. Prošla sezona sa Arsenalom je bila zaista duga. Stigli smo do finala Lige šampiona, a i sa reprezentacijom sam igrao finale. Tada sam imao nekoliko nedelja odmora, pa sam odmah zaigrao u Premijer ligi. Najpre je postojao problem sa kičmom, koja me je određeno vreme okupirao. Potom povreda stopala, a sada novi porblemi. Svaki igrač će vam reći da nije prijatno sedeti na klupi i gledati svoj tim kako igra. Uvek je draže biti na terenu. Ali, na sreću naš mladi tim može da uživa u ostatku sezone”.

U narednom kolu Premijer lige, Arsenal gostuje Evertonu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
U pravu je skroz sto se jedne stvari tice. Ovi Arsenalovi klinci i sada dobro igraju, samo im treba vise iskustva, a gde ces bolju priliku da ga steknes nego kad "vodja" nije na terenu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:29:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.