Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији  (Pročitano 17971 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Kod nas je bre ljudi u pitanju nesto sasvim drugo. Mi nemamo nikakav kapitalizam.
Shodno tome nemamo ni radnicku klasu.
U Srbiji niko ne trazi da radi.Trazi poznanike da ga zaposli.
Mi u sustini ni nemamo trziste rada.Evo prostog primera preduzetnistva. Rumun digne 10.000 evra iz banke kao kredit da vodi 5 radnika kod jednog gazde na plantazhi u Spaniji. Rad na sest meseci.Dokumenat je bio ugovor sa spanskim poslodavcem.Mi da pristupimo tom trzistu hajde koliko nam treba?
Mi smo jos u fazi kada se rostilja za prvi maj, dok u evropi tutnje demonstracije.
Ono malo kapitalizma sta si imao, unistio si u korenu 45-e.
nemas ni primarnu akumulaciju kapitala, odakle kad nemas ni za leba?

Pa ne vredi ovde ljudima pricati o tome, znas i sam
ili vide samo ruse, putina i gas ili se nadaju da ce preko partije u kancelariju da
ne rade nista.

Ako pocnes da pricas o preduzetnistvu docekace te na noz sa :
" A jel ti znas ____________ (popuniti sa nekim kvazi istorjiskim lupetanjem) "
ili "Znas li ta da ___________ (popuniti sa nekim kvazi istorjiskim lupetanjem) "
I nista. Ne interesuje to ovde ljude.

Ako tvrdis da je sverc-bizmis 90-tih unsitio srpsku privredu recice ti:
"AAA sto se i ti nisi snalazio" ili "Pa znas kako neki se snadju"
A onda kada propadaju firme ko kule od karata, sikcu na papu, sorosa ili neku slicnu babarogu

Da ti donesem zakljucak. Politicari, preko takvih strvina, koje dobro znaju da zhderu nezaradjeno imaju odlicnu podlogu. Oni namerno biraju takve, koji ce im davati lazne iluzije i pomalo sise.
Dakle kult nerada, odnosno strvinarstva je to sto je izelo naciju.

@kamaro
Aristokratizam, izvorno je plemstvo. Mozemo govoriti o novoj aristokratiji, ali ako lihvar Rotchild pukne, pa mora da stanuje u satoru, on vise nije aristokrata. Ali onaj plemic, koji nema nista sem dokazanog stabla, on je i dalje aristokrata. Mozemo govoriti o neoaristokratiji. Imaju danas Rusi svoje komsomolce. Tate su brisale bulju prstima i potkazivali komsije a sinovi milijarderi.

Ili ces mozda mog omiljenog tajkuna, dr. Bogija da svrstavas u aristokrate? Koliko ces sutra nekom od njegovih potomaka dati banku da ti se popne na sto i odsvira: od kad sam se rodio nikad nisam radio. Smile Smile Smile Smile

Analiza posleratne Nemacke, bi bila jos interesantnija od Hitlerove pojave. Za sve je kriva pistaljka.
Naime jedan autor koga sam pomenuo, Sven Hasel, koji je za vreme rata objasnjavao kako se pozor davao pistaljkom a onda krenula naredba koja se do daske postovala. On je negde napisao ovako:
Unisti celu Nemacku, sravni je sa zemljom ostavi jednu grupu Nemaca ali i obavezno jednu pistaljku. Dodji za pedeset sto godina i videces svetsku silu.Tu svetsku silu samo Nemacka pistaljka moze da napravi.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 09:20:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
Ili ces mozda mog omiljenog tajkuna, dr. Bogija da svrstavas u aristokrate? Koliko ces sutra nekom od njegovih potomaka dati banku da ti se popne na sto i odsvira: od kad sam se rodio nikad nisam radio. 
njegovi potomci vec nisu kao on. zavrsili su najprestiznije engleske i americke skole..... drugim recima, bili su na putu da se neka x generacija moze svrstati i u aristokratiju.
a on naravno ne moze da bude nikakva aristorkatija ni u tadzikistanu a kamoli ovde.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
u vreme regana i tacer se otislo najdalje, ali u principu dominira intervencionizam i regulacije.
fed je posebna stvar, trebala bi posebna tema o svemu tome. centralne banke su ti pod ingerencijom monetarne vlasti. one rade ono sto im politicari narede. i u nasoj cb imas privatnog kapitala.

ljudi danas kunu tacerku i regana kao zacetnike ovog deficitarnog ludila koje ce amere i engleze debelo da koshta  Smile.  i naravno da banke ne rade ono shto politicari kazu - politicari rade ono shto im banke kazu  Smile

Citat

sto se tice hitlera i njegovog "uspeha", to nema veze sa ovim sto mi pricamo. to je vreme totalitarizma i rigidnog necovenaskog rezima. mislim da je glupo uopste rasrpavljati i komentarisati taj sistem u ovom smislu.
ako su ti nemci toliko dragi, bolja je varijanta raspravljati o nemcima nakon drugog sv. rata, i sta su oni to uradili da tako brzo isplivaju iz haosa.

tvoje propagandne floskule samo prikrivaju cinjenicu da ne mozesh da osporish rezultate 3.rajha ni u obnovi ekonomije , ni u zashtiti radnika - koja je tada bila najveca na svetu upravo u nemachkoj Smile .

takodje , poshto si toliko human ,objasni molim te kako to da tvoj model "cistog kapitalizma" u ovakvim vremenima (recesija) predvidja da nezaposlenost bude i preko 20% - jer nije ekonomski isplativo uposhljavati ljude dok kriza ne prodje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
tvoje propagandne floskule samo prikrivaju cinjenicu da ne mozesh da osporish rezultate 3.rajha ni u obnovi ekonomije , ni u zashtiti radnika
njihovi rezultati u oblasti ekonomije su neosporivi (posledice su toliko vidljive i osetne, da se vide i u 21. veku), kao i u zastiti "radnika". takvi celicni oklopi na tenkovima, avionima i ostalim vojno tehnickim sredstvima su izum treceg rajha.

Citat
takodje , poshto si toliko human ,objasni molim te kako to da tvoj model "cistog kapitalizma" u ovakvim vremenima (recesija) predvidja da nezaposlenost bude i preko 20% - jer nije ekonomski isplativo uposhljavati ljude dok kriza ne prodje
nekome jeste, nekome nije.
smanjenja traznja uzrokuje veliki rizik, pa je i kapital skuplji i rigidniji su uslovi zaduzivanja.
a glavni razlog u nekim zemljama, narucito evropskim, se krije u intervencionizmu u regulaciji.
nejasna i nepredvidiva ekonomska politika vlada, kao i regulacije na polju radnog odnosa, ne dozovljavaju poslodavcima da prave iskorake ukoliko nisu prilicno sigurni (takvih je malo).
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Citat
Ili ces mozda mog omiljenog tajkuna, dr. Bogija da svrstavas u aristokrate? Koliko ces sutra nekom od njegovih potomaka dati banku da ti se popne na sto i odsvira: od kad sam se rodio nikad nisam radio. 
njegovi potomci vec nisu kao on. zavrsili su najprestiznije engleske i americke skole..... drugim recima, bili su na putu da se neka x generacija moze svrstati i u aristokratiju.
a on naravno ne moze da bude nikakva aristorkatija ni u tadzikistanu a kamoli ovde.
Sve to stoji, a sta kada jedan cukun unuk recimo nece imati para, a dogodice se. Sta ce da kaze? Ja sam aristokrata od askurdjela Bogija?Te kanone ponasasnja mozes imati i ti i ja, bez njegovih para, as well njihovo znanje bez Oxforda.Treba samo malo vise da se pomucis.

Sto se tice Hitlera, ne zaboravi da je morao da uposli par miliona na raznoraznim radovima, jer su mu ljudi morali ratovati. I to ne samo u ratnoj industriji, nego i u gradjevini, poljoprivredi itd.
Uz to nadam se da si pogledao malo Shperove planove To bi bilo posla za jos jedan vek.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2009, 20:06:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
poenta je u tome da "liberalni kapitalizam"  Smile kao lek u vreme recesije predvidja ukidanje radnih mesta i smanjenje plata dok se ponovo ne stabilizuju ponuda i potraznja . samo shto nikako ne objashnjava shta ce da rade ti ljudi bez posla godinu-dve -tri dok kriza ne prodje  Smile .

s druge strane postoji teorija kako drzava treba da udje u deficit - odnosno zaduzi se josh vishe kod bankara "izabranog naroda" da bi stvorila poslove. poshto drzava nije bog zna kakav poslodavac , takvi poslovi su obichno neefikasni i ne mogu da stvore dovoljno profita da se dugovi isplate - pa situacija postaje josh gora .

---------------------

treci put je da drzava ne koristi novac opterecen dugom , vec novac baziran na ekonomskoj snazi odnosno radu . drzava treba da formira sistem u kome svi mogu da nadju nekakav posao ( koji naravno moze biti skroman i u proizvodnji ali ipak posao ) . takav posao treba da bude placen prema kolicini izvrshenog rada . istovremeno svaka socijalna pomoc onima koji su sposobni za rad treba da bude ukinuta Smile

u praksi bi to znacilo da svako ko nema posao moze da postane npr poljoprivredni radnik na nekom drzavnom gazdinstvu , i da za svoj 1 radni cas dobije monetu koja odgovara ucinku u proizvedenoj hrani . odgovarajuce ekvivalencije onda mogu da se naprave prema svakom fizichkom ili umnom radu ,tako da svako moze sebi da obezbedi makar minimum sredstava za zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
s druge strane postoji teorija kako drzava treba da udje u deficit - odnosno zaduzi se josh vishe kod bankara "izabranog naroda" da bi stvorila poslove. poshto drzava nije bog zna kakav poslodavac , takvi poslovi su obichno neefikasni i ne mogu da stvore dovoljno profita da se dugovi isplate - pa situacija postaje josh gora .

---------------------

treci put je da drzava ne koristi novac opterecen dugom , vec novac baziran na ekonomskoj snazi odnosno radu . drzava treba da formira sistem u kome svi mogu da nadju nekakav posao ( koji naravno moze biti skroman i u proizvodnji ali ipak posao ) . takav posao treba da bude placen prema kolicini izvrshenog rada . istovremeno svaka socijalna pomoc onima koji su sposobni za rad treba da bude ukinuta
u gorenjem pasusu si odgovorio sam sebi i na ovaj donji. drzava ne moze da bude poslodavac, niti to ume. to vodi katastrofi.

Citat
poenta je u tome da "liberalni kapitalizam"   kao lek u vreme recesije predvidja ukidanje radnih mesta i smanjenje plata dok se ponovo ne stabilizuju ponuda i potraznja . samo shto nikako ne objashnjava shta ce da rade ti ljudi bez posla godinu-dve -tri dok kriza ne prodje
oni su jako bitan cinilac u ovoj situaciji.
zbog nezaposlenosti oni ce biti ti koji ce generisati smanjenje nadnica, jer ce pristajati da rade i za nize nadniice u nedostatku boljeg posla. to ce privredi da omoguci nize troskove i cene, mozda i bolji izvoz.
to bi trebalo iskoristiti i na to smanjiti jos i doprinose, a i preci na euro sto bi izvoznike oslobodilo negativne kursne razlike.
prava bi bila steta ako drzava nastavi da ubira inflatorni porez u ovakvoj situaciji pod parolom - inflacija stimulise izvoz.

Citat
u praksi bi to znacilo da svako ko nema posao moze da postane npr poljoprivredni radnik na nekom drzavnom gazdinstvu , i da za svoj 1 radni cas dobije monetu koja odgovara ucinku u proizvedenoj hrani . odgovarajuce ekvivalencije onda mogu da se naprave prema svakom fizichkom ili umnom radu ,tako da svako moze sebi da obezbedi makar minimum sredstava za zivot.
ovo ne razumem.
predlazes da se ukine trziste i privatni sektor?
ovo si ti vec pominjao ali nikako da mi opises taj sistem.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Bez trzista sve je devijantna vrsta drzavnog uredjenja.Ali tu se podrazumeva i trziste rada. Jedno je ekonomija koja pociva na zdrav rad, a drugo na spekulativni kapital.
Ja, koji sam nepismen ekonomski, sve svodim na energiju i nema greske da se poklapam sa ekonomistima.
Hajde da uzmemo tonu ekvivalentne nafte. Uzmemo da ona kosta 500evra. Nju uvozis, moras obezbediti pare, pare obezbedjujes ili izvozom ili pozajmicom od recimo mmf-a i vracas ili prodajes fabrike, ili necim sto se zove mesetarenje, pozajmis od drugog pa vracas prvom itd itd.
Hajde da uzmemo hektar neobradjene zemlje. Posejes kukuruzom. Kukuruzovina ima energetsku moc jacu od lignita. Briketi, pulverizacija celuloze, fluidi itd itd pa do celuloznog etanola. Sa druge strane kukuruz je industrijska sirovina od koje se prave 500 proizvoda. raznorazne procesne industrije, malih preduzeca, sa gotovim masinama itd itd. Dakle taj hektar koji ima cetvorostruku energetsku moc jedne tone ekvivalentne nafte, iskoristis da ljudi rade, da imaju plate, da ne pozajmljujes pare da kupujes energente.Uposljavas seljaka, radnika koji ima i grejanje i hranu i odecu.Kroz platu naravno.
Koja podsticajna mera tu treba? Samo zastitna cena, da onaj koji seje ima zagarnatovano da ce zaraditi.
Sve ostalo je trziste. Sam ce kupovati pumpe, prskalice itd.
Da li treba komesarijat (agencija) da kupuje potrebne masine? Pa to je suludo i pljackaski. Sami ce privatnici uzimati kredite, kupovati masine, proizvoditi i uposljavati.Zdrava poreska politika i evo vise posla.
Gde se remete sve te stvari? Pa u svemu sto se naziva politika sagorevanja srpske komunisticke govnare.
Partija te vodi do corave kutije, hibrid glasa za onog koji lepse zavija, onaj zavija da dodje na vlast da deli nezaradjeno, on odredjuje sastav vlasti na osnovu partijske pripadnosti i lojalnosti i lanac svinjskog creva je tu.

Ko je za sve to kriv? Politicar? Nikako. Kriv je hibrid koji glasa svesno da mu ta ista partija nabavi malo dude bez motike. A partija vec se bori sa bankrotom drzave.
Uz to ne da vlast, nego smislja ujdurme i vice: Srbija sila na Balkanu.Hibrid kad to cuje, onako golog dupeta i praznog stomaka sav se napne i kaze: bice pape.

Koji ce biti rezultat? Srbija ce biti demokratska (lihvarska) pa makar u njoj i ne bilo Srba. (sto rece onaj chedoid Prokic i to pravilno).
Sve ce to pokupovati drugi, uvoditi upravne modele bas po ovom osnovu i sakupljati kajmak.
Opet papa kriv, majku mu balijsku.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 05:51:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

u gorenjem pasusu si odgovorio sam sebi i na ovaj donji. drzava ne moze da bude poslodavac, niti to ume. to vodi katastrofi.

drzava ne treba da bude poslodavac u smislu da poseduje industriju .a li drzava moze da podstakne proizvodnju ,na taj nacin shto ce zaposliti inaj visak ljudi koje trzishte rada nece . ti ljudi ce s jedne strane proizvesti nova dobra ,a sa druge dobiti sredstva koja ce potroshiti i na taj nacin drzava postaje podstrekac privrede.
Citat

zbog nezaposlenosti oni ce biti ti koji ce generisati smanjenje nadnica, jer ce pristajati da rade i za nize nadniice u nedostatku boljeg posla. to ce privredi da omoguci nize troskove i cene, mozda i bolji izvoz.

jok brate  Smile  obichno ide manje zaposlenih -> manja potroshnja -> manja potraznja -> manje zaposlenih ...   Smile i tek posle par godina kad nadnice drastichno opadnu troshkovi proizvodnje postaju dovoljno niski da  krene nova proizvodnja pod uslovom da je industrijska baza ocuvana  Smile Smile . za to vreme ,ljudi propadaju ekonomski ,socijalno duhovno i moralno .... ali bash teoreticare "slobodnog kapitalizma"  briga za to  Smile...

Citat
ovo ne razumem.
predlazes da se ukine trziste i privatni sektor?
ovo si ti vec pominjao ali nikako da mi opises taj sistem.

shta ti nije jasno ? da drzava treba da obezbedi ljudima koji su nezaposleni priliku da poshteno zarade svoj hleb ,a ne da se navikavaju da budu prosjaci i neradnici ?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
drzava ne treba da bude poslodavac u smislu da poseduje industriju .a li drzava moze da podstakne proizvodnju ,na taj nacin shto ce zaposliti inaj visak ljudi koje trzishte rada nece . ti ljudi ce s jedne strane proizvesti nova dobra ,a sa druge dobiti sredstva koja ce potroshiti i na taj nacin drzava postaje podstrekac privrede.
smanjenje poreza i doprinosa je lek za privredu kome nema ravnogm, na to samo treba dodati i smanjenje regulacije i barijera i... eto razovoja i rasta dohotka !
veruj mi, sve je probano ali samo ovo daje rezultate.

Citat
jok brate    obichno ide manje zaposlenih -> manja potroshnja -> manja potraznja -> manje zaposlenih ...    i tek posle par godina kad nadnice drastichno opadnu troshkovi proizvodnje postaju dovoljno niski da  krene nova proizvodnja pod uslovom da je industrijska baza ocuvana    . za to vreme ,ljudi propadaju ekonomski ,socijalno duhovno i moralno .... ali bash teoreticare "slobodnog kapitalizma"  briga za to  .
ti si opisao jedan teorijski model ciklusa krize. i on je u teorijskom smislu aposlutno tacan, stim sto je malo drugaciji raspored, ali... neka bude i ovako.
sta se desava u praksi sto taj model ne predvidja?
to je dug, i potreba da se on izmiri kako ne bi doslo do docnje i penala, a kasnije i do prinudne naplate i aktiviranja hipoteke.
onaj ko duguje mora da radi kako bi vratio dug. onaj kome se duguje mora da reprogramira dug jel mu nije u interesu da ne dobije novac, vec zalog koji je u uslovima krize obezvredjen.
a bitan detalje je i traznja. istina je da je ona problem, a ona se resava iskljucivo podsticajem trzinog karaktera. ne postoji drugi nacin, sve ostalo je zabluda koja vodi u jos vecu bedu ili tavorenje.

Citat
shta ti nije jasno ? da drzava treba da obezbedi ljudima koji su nezaposleni priliku da poshteno zarade svoj hleb ,a ne da se navikavaju da budu prosjaci i neradnici ?
gore sam ti napisao kako jedino moze da im pomogne, sve drugo vodi jos vecoj bedi i demoralisanju.

i da, pa i ljotic ti je bio ministar privrede pa nista nije uradio tim tvojim modelom (koji mi je i danas nejasan, samo naslucujem o cemu se radi)!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.