Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arhitektura ~ Remek Dela ~ Aktuelni Projekti ~ Istorija ~ Diskusije  (Pročitano 67525 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@sarmica

Smile

jeste, to je ta, Farnsworth House
izvanredna kao ideja,
sva u staklu a samo kupatilo je zatvoren kutak... dakle idejno resenje je trebalo da da osecaj kuce bez zidova,
sedenja na proplanku bez da grizu insekti
medjutim, bas zbog silnih stakala teska je za odrzavanje, grejanje, ciscenje...

no teta narucilac je ipak izgubila parnicu  Smile, posto je funkcionalnost stavljena u drugi plan
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
ima tu dosta i za i protiv argumenata... inace, cula sam da slovenci prave citav jedan blok sa kucama po uzoru na ovu, po meni vrlo glupa ideja..  Farnsworth House jos i ima smisla, koncept.. ali napraviti gomilu kuca bez zidova, slepljenih jednu za drugu ... Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
Meni se nije svidela ni u startu,mislim lepo je za videti ali ne bih voleo da zivim u takvoj kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile... paaa ... tada kada je nastala, bila je vrrrlo moderna...

privatnost je omogucena zavesama... ima ih na tone ( joj sto ja mrzim zavese  :[5]Smiley
pretpostavljam da je u njoj nemoguce ziveti bez bar jedne kucne pomocnice-
posle svake kise ima par stotina m2 stakala za oprati... gomiletine zavesa upijaju mirise i prasinu...
potpuno razumem tetu sto jos se nije dopao krajnji rezultat, al' doduse trebala se toga setiti dok je gledala maketu...  Smile

sve u svemu, i bez tih problemcica po pitanju odrzavanja, ne deluje kao home, sweet home... upravo suprotno, vrlo hladno u svojoj jednostavnosti i srezanosti linija
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 14:53:43 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
 Smile  Ne volim moderno,po mom ukusu kuca treba da bude kao zamak,toplo sa puno drveta i privatnost je vrlo bitna.Stakla i zavese...nikako mi to ne lichi.Inache sam sklon skroz drugachijim resenjima.(gradj. po struci)   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
MacOS X
Browser
Opera 8.52
Smile  Ne volim moderno

haha, ovo kao da je moj tata rekao Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Sarmice  Smile ,tak'i smo mi matorci  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Sony 
Postovani,
pozivam Vas na otvaranje moje izlozbe ''architecture vs fashion'' 9.juna u 19 h na arhitektonskom fakultetu, svecana sala. Izlozba je javno objavljena. Apsolvent sam arh fakulteta i prvi student u istoriji fakulteta kome je dozvoljena samostalna izlozba iz oblasti arhitekture, graf dizajna i mode.
Modom se bavim 7 godina, dobitnik mnogih nagrada, revije, rad u emiratima, sajam mode u Milanu... Ove godine prvi put predstavljam svoj rad iz oblasti industrije i dizajna namestaja.
Xvala.

Veliki pozdrav,
Vladimir Paripovic

Izvor:YU Build
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Sony 
Zanimljiva stranica o Tradicionalnoj arhitekturi Srbije pogledati ovde
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Sony 
Bi­se­ri u tri­je­nal­nom ra­mu
M. MIR­KO­VIĆ, 15. jun 2006

OSMI be­o­grad­ski tri­je­na­le ar­hi­tek­tu­re "Iz­me­đu sve­tlo­sti i zvu­ka", re­pre­zen­ta­tiv­nu smo­tru sa­vre­me­nih ar­hi­tek­ton­skih re­še­nja u sve­tu, otvo­ri­li su u Ha­li 3 Be­o­grad­skog saj­ma ču­ve­ni go­sti iz ino­stran­stva - mla­di ar­hi­tek­ta Ce­zar Gar­si­ja iz Ro­ter­da­ma i re­no­mi­ra­ni Bra­zi­lac Kar­los Brat­ke. Autor kon­cep­ta tri­je­na­la ko­ji još od na­stan­ka 1984. po­dr­ža­va i re­dov­no na­ja­vlju­je i Svet­ska aso­ci­ja­ci­ja ar­hi­te­ka­ta, naš is­tak­nu­ti ar­hi­tek­ta Ivi­ca Mla­đe­no­vić, i ove go­di­ne je us­peo da se iz­bo­ri za "svo­ju" ma­ni­fe­sta­ci­ju, ko­ju na­zi­va­ju "bi­se­ri­ma u tri­je­nal­nom ra­mu".
- Iako tri­je­na­le ni­je u in­te­re­su re­pu­blič­kog Mi­ni­star­stva kul­tu­re još od 1994., iako be­o­grad­ska tri­je­na­la od te go­di­ne re­dov­no od­ba­cu­je i grad­ski Se­kre­ta­ri­jat za kul­tu­ru, svet nas ni­ka­da ni­je od­ba­ci­vao - re­kao je Mla­đe­no­vić na si­noć­njem otva­ra­nju - Za­hva­lju­ju­ći po­mo­ći broj­nih stra­nih in­sti­tu­ci­ja be­o­grad­ska tri­je­na­la do sa­da su re­pri­zi­ra­na u 16 ze­ma­lja, a ne­ka od re­pri­znih iz­lo­žbi u svet­skim me­tr­o­po­la­ma spa­da­ju u an­to­lo­gi­je ar­hi­tek­tu­re.
BROJ­KE
Otvo­re­na ma­mut­ska iz­lo­žba sa­dr­ži čak 288 ne­sva­ki­da­šnjih re­še­nja iz 35 ze­ma­lja, ume­sto obe­ća­nih 160. Im­pre­siv­na je li­sta stra­nih go­sti­ju, na ko­joj se na­šlo vi­še od dva­de­set ugled­nih ar­hi­te­ka­ta iz ce­log sve­ta.
Ivi­ca Mla­đe­no­vić ka­že da osmi tri­je­na­le kva­li­te­tom i sa­dr­ža­jem pre­va­zi­la­zi svih 150 iz­lo­žbi ar­hi­tek­tu­re ko­ji­ma je imao pri­li­ke da pri­su­stvu­je ši­rom sve­ta.
Po­red se­lek­ci­je ko­je pri­ka­zu­ju pri­me­re vr­hun­skih sa­vre­me­nih re­še­nja i uka­zu­ju na tre­nut­ne ten­den­ci­je u ar­hi­tek­tu­ri u sve­tu, pod ku­po­lom Saj­ma do 1. ju­la će bi­ti iz­lo­že­ne i sli­ke atrak­tiv­nih mu­ze­ja, bi­zar­nih ho­te­la, naj­ne­o­bič­ni­jih i "naj­ot­ka­če­ni­jih" ku­ća, a ni­je za­bo­ra­vlje­na ni auten­tič­na islam­ska ar­hi­tek­tu­ra.
Izvor : Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.