Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arapi masovno kupuju zemlju po BiH  (Pročitano 10374 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Btw, idući istom logikom, možemo li da kažemo da nema arapa ni u Saudijskoj Arabiji?  Smile Ili da je Zemlja ravna?

Mislim, jer ni jedno ni drugo mi ne znamo pouzdano, iz svog iskustva, nego samo preko tuđih tvrdnji i informacija. Stoga, ja zaključujem da u SA nema muslimana i da je Zemlja ravna. I ima da tvrdim to sve dok mi neko lično ne pokaže da grešim. 

U stvari, i nakon toga ću da nastavim sa istom tvrdnjom, jer, šta ako meni neko dokaže da je Zemlja ravna 24. avgusta, a u međuvremenu se ona promeni i postane ploča?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 17:57:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Па и реално јесте тако. С обзиром на то се данас истина баш спинује и криви сва запажања мораш да узимаш с резервом.
Ја не кажем да тих муслимана по БГ-у нема, само кажем да мало претерујеш.
А и не видим шта би се оптерећивао тиме, наши људи су глупи па су глупи, и ништа никад из историје нису научили тако да смо поновили сваку грешку по неколико пута. Узели су нам Косово, узеће нам Војводину, онда Централну Србију, а Београд ће да се одржи, не секирај се... али само Београд.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Што се тиче округле Земље и она врло лако може да престане да буде округла  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Jeste, mnogo stvari se spinuje i mnogo stvari se izmišlja. Al zato čovek ima mozak i iskustvo, pa koristeći ta dva u tandemu, u stanju je da odvoji fikciju od stvarnosti. Isti mehanizam se koristi i kad neko procenjuje neku zemlju. Ne moram ja da uđem u svako domaćinstvo Makedonije da bih znao kakvi su Makedonci i život tamo. Ne moram da dobijem dijabetes da bih znao da previše slatkiša škodi telu. Ne moram da probam govno da bih znao da je govno i da se ne jede.  Smile

Što se tiče muslidža, nema problema, nećeš biti ni prvi ni poslednji koji mi nije verovao za nešto pa se posle ispostavilo da nije bio u pravu. Tako su mi i za imigrante pričali da su sve to sirote napaćene duše koje samo traže malo solidarnosti pa eto ko god je imao posla s njima samo gleda kako da ih se otrese. Naravno, u međuvremenu je moralo da se desi nekoliko desetina napada, silovanja i tuča, jer neki brže kapiraju a nekima sporo dolazi iz dupeta u glavu pa im treba više vremena i iskustva.

Citat
Што се тиче округле Земље и она врло лако може да престане да буде округла   Smile Smile

Al kako ti to znaš?

Citat
i neprijatan moze da bude i slucajan susret sa njima...bilo gdje u bilo kojoj javnoj ustanovi....
jer ne poznajemo njihovu kultutu ni obicaje..

Naravno. Jednostavno, imamo potpuno drugačije mentalitete, drugačije kulture i drugačije načine življenja. I kao što se čorba ne pravi tako što se u nju utrpa sve što stoji u kući, tako ni države ne mogu da se prave tako što će u njih da se poubacuje sve i svašta.

Al avaj, nekima je to nemoguće objasniti.  Smile

P.S.

Citat
omladina hkj..omladina....
imaju pametnijeg posla od zagledanja

Dap. To mi je najjače, kad me neko pita kako možeš toliko da zaključiš o nekoj zemlji za tako kratko vreme? Pa lepo carevi, tako što gledam sve oko sebe, a ne zveram u telefon ko budala. Kao što postoje ljudi koji dobro čitaju druge ljude, i ljudi koji loše čitaju druge ljude, tako postoje i ljudi koji loše čitaju druge zemlje i oni koji čitaju bolje. Samo je stvar u tome kako ko iskoristi to vreme koje ima dok je tamo i svoja čula. Gledaš i upijaš sve oko sebe. I premda zvuči jednostavno očigledno je mnogima i dalje komplikovano.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 18:10:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Naravno. Jednostavno, imamo potpuno drugačije mentalitete, drugačije kulture i drugačije načine življenja.
tesko

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
I šta ovim pokušavaš da kažeš?  Smile

To što se neka plemena razlikuju 500 puta od srpskog naroda ne menja činjenicu da se arapske kulture razliku 200 puta od srpske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Citat
Ne moram da dobijem dijabetes da bih znao da previše slatkiša škodi telu

Па дијабетес се углавном добија због превеликог стреса и нервирања а не од слаткиша. Повишен шећер у крви, настао претераном конзумацијом слаткиша је друго па је дијабетес као болест друго.

Citat
Ne moram da probam govno da bih znao da je govno i da se ne jede.

Па говно се не једе ал се зато једу много већа говна и од тог говнета.

Citat
Al kako ti to znaš?

Знам, јер је све релативно и променљиво  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Nope. Stres doprinosi, ali šećer, odnosno ishrana je glavni uzrok.

Citat
Па говно се не једе ал се зато једу много већа говна и од тог говнета.

Pa dobro, njihov izbor. Ako je neko kreten, neka bude kreten, šta se to mene tiče. Ne moram i ja da budem kreten s njim.

Знам, јер је све релативно и променљиво  Smile Smile

Malo si kontradiktoran. Ako je sve relativno i promenljivo, kako ti možeš da znaš išta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Па то и јесте поента.
"Знам да ништа не знам"
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
E to. To je ključ svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.