Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arapi masovno kupuju zemlju po BiH  (Pročitano 10321 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
u, ne mislim ja na procvat  Smile

znam da ne mislis ni ti

ali koliki stvarno utiaj imaju arapi u BiH?
ako su saudijci, zar se to ne sukobljava sa turskim teznjama?
ima li skoba izmedju te dve struje?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
eh...da vam je onda vidjeti zenicu....pa i sarejvo..
a i da se ne lazemo....citav sarajevski kanton i dobojsko -zenicki...
problem sa ovim saudijcima nije sto su ekstremni ...jer nisu....
nego se desava islamizacija bosne i hercegovine....

ko ce za 50  godina da prica o srbima u bosni... kao o jednom konstitutivnom narodu ..
kad ce biti 70 -80 posto muslimana....
a s obzirom na natalitet kod srba....bit ce cudo ako budemo i postojali do tada.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Pa znaš kako, i Turci u Makedoniji sada čine jednu malecku manjinu i broj svih kompanija i preduzeća koje oni drže verovatno nije veći od 50. Pa ipak, svako ko je tamo bio u poslednjih par godina zna da će pre ili kasnije Turska da im diktira mnogo toga. Jer npr sad već 1/3 Stare čaršije u Skoplju čine Turske radnje i Turci. Ima čak jedan lokal, pekara, na kojoj stoje Turska zastava i Erdoganova slika. U roku od svega 5 godina, u Skoplje se doselilo nekoliko hiljada Turaka. I u roku od 5 godina, sve one žene muslimanke koje su živele u Makedoniji i izgledale isto kao i ostali, sada su zamotane u šatore. I toliko ih je da je to već postao uobičajen i normalan prizor u Skoplju.

Tako da ne kreće to uvek tako otvoreno i providno, nego prvo ide to doseljavanje i stvaranje manjine. U stvari, to je najbolji način jer tako se kuva žaba. Da se ne primeti dok nije kasno.

Sad znam šta će opet dežurni Burek eksperti da mi kažu. Hkj preteruje, hkj ksenofob, hkj ne poznaje Makedoniju, bla bla...  Smile  Smile Iako je hkj bio u toj Makedoniji X puta i sećam se kako je izgledala kad sam bio klinac a na šta liči sad. Al dobro, kapiram, kao što rekoh, dok ljudi ne vide crne mrlje po ulicama ne mož' da im dođe iz dupeta u glavu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Па може да се разликује фотошоп од оригинала веома лако, само зависи коме је шта у интересу. Ако неки ауторитет каже да је то фотошоп лако би мого да убеди целу нацију да је у питању стварно фотошоп (Ашов експеримент).

А земља је наша само на папиру и нико не може да ме убеди у супротно.

Хкј, не можеш све те ствари покапирати на основу тога што си се 10 пута прошетао до Македоније. И дај батали да пишеш римским бројевима, ја разумем да не готивиш Арапе али...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 17:37:31 od marest »
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Tako je batice, vidiš kako znaš.

Još samo kad bi naučio da čitaš i gledaš malo oko sebe umesto što pametuješ zbog glupih stvari.

Al nema veze, nisi ti ni prvi ni poslednji koji mora da proba govno da bi znao da se ono ne jede. Sačekaj koju godinu pa ćemo da se vidimo opet ovde da te pitam da li i dalje misliš da se zamotane muslidže samo meni priviđaju.  Smile

Хкј, не можеш све те ствари покапирати на основу тога што си се 10 пута прошетао до Македоније.

Prvo, mogu da pokapiram jer ja za razliku od većine, kad idem negde, ne zazjavam u telefon ili samo u turističke atrakcije nego gledam i upijam sve oko sebe.  Smile A drugo bio sam tamo mnogo puta, i znam bolje Makedonce i Makedoniju nego mnogi.

Citat
И дај батали да пишеш римским бројевима, ја разумем да не готивиш Арапе али...

LOL  Smile To nije rimski broj nego slovo XSmile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 17:41:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
pre rata nisu mogao u sarajevu ( a ni u jednom vecem gradu) da vidis zamotanu  domacu  zenu.... Smile
ma ni u dimijama... Smile

vec kad izadjes iz srajeva po selima... muslimanskim kao i sirom bosne...bilo je i dimija i i svasta...

ali to su uglavnom bile posledice turskog zuluma....i to su bile zabiti...u koje niti je ko dolazio..
a i jednom ko iz njih ode ....nije se vise nikad vracao...

a danas svaka deseta zena na ulicama mnogih federalnih gradova je s nekom krpom na glavi.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Ma nije bre Bobače, priviđa ti se.

Uostalom, otkud ti to znaš? To što si se rodio u Bosni ne znači da je znaš celu. Ti dok ne provedeš bar 365 dana živeći u svakom mestu Bosne, ti ne možeš da kažeš da znaš Bosnu.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Citat
Ti dok ne provedeš bar 365 dana živeći u svakom mestu Bosne, ti ne možeš da kažeš da znaš Bosnu.

А фора је што ти ни 365 дана не би било довољно. Јер увек има нешто ново да се види, упозна, сазна и скапира. Чак и кад све упознаш, десе се неке промене, па мораш опет из почетка.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Tako je.

Jesi čuo Bobače? Ne znaš ti ništa.

Zaključak : U Bosni nema nikakvih arapa. U stvari možda ih i ima, ali mi to ne možemo sa sigurnošću da znamo. Sve je moguće a i nemoguće. Istina je tamo negde.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 17:51:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
tako nekako.... :   Smile

omladina hkj..omladina....
imaju pametnijeg posla od zagledanja  Smile Smile Smile

.daleko od toga da je to sve sad zamotano...i da su svi neki fanatici i sta ja znam....ali ima ih dosta..

i neprijatan moze da bude i slucajan susret sa njima...bilo gdje u bilo kojoj javnoj ustanovi....
jer ne poznajemo njihovu kultutu ni obicaje..
mi znamo obicaje ovih nasih muslimana..a razlika izmedju njih je kao nebo i zemlja..... Smile

posebno nama republikancima je to malo puno  cudno....kod nas ih mozes vidjeti kad dodju s nekom namjerom....znaci par puta u godini.... Smile i opet nije prijatno  Smile

a ovi nasi po federaciji..oni su na to vec navikli....

kad jednom vidis sve to....... jasno ti je sve....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.