Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 221497 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
 Griffin Clarifi iPhone 3G Case

What makes the Griffin Clarifi iPhone 3G case stand apart from the other models in the market is a sliding macro lens which can be flipped into position, helping the iPhone's rather lacklustre camera to capture clearer macro images without investing in an uber expensive lens. While the image quality will not be equal to that of a dedicated digital camera, it is a vast improvement over what the regular iPhone 3G camera is able to cobble together. Just make sure the macro lens remains free from fingerprints before you attempt to snap a close-up image. You can pick up the Griffin Clarifi for $35.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Turn your iPhone into a Wi-Fi Router with PdaNet

PdaNet has been a really popular app for Palm OS mobiles and Windows Mobiles, the latest version released now supports unlocked iPhone’s which means you can turn your iPhone into a WiFi router for your computer (MAC or PC), and allows your laptop to go online wirelessly through the 3G network on the iPhone.

June Fabrics Technology had ported their popular application for Window Mobile phones and Palm OS phones, PdaNet, to the iPhone. They had planned to release their iPhone app via the App Store and had also submitted their application to Apple for approval. However, based on the problems that Nullriver had faced with NetShare which is similar to PdaNet, they have given up any hope of getting an approval from Apple and instead decided to release it as an unofficial iPhone app for users who have jailbroken their iPhone.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Liberté, égalité, fraternité - Apple ukida NDA za iPhone Developere

Toni je već pokrenuo pitanje nezadovoljstva u iPhone Developers community-u, i prenio nam poprilično nezadovoljstvo koje je Apple izazvao svojim stavom prema njima. To se prvenstveno ticalo politike odnosno procesa potvrde aplikacija koji se distribuiraju putem AppStore-a ali i poprilično zatvorenog stava prema otvorenom dijalogu unutar iste developement zajednice. Naime svaki developer je da bi se uopće mogao kvalificirati kao iPhone developer morao potpisati NDA (non disclosure agreement) koji ga je spriječavao da iznosi bilo kakve detalje vezane uz cijeli proces razvoja aplikacija za iPhone. To je praktički značilo da je razmjena iskustava, trikova i savjeta vezana uz sam proces razvoja aplikacije bila nemoguća jer bi prekršitelja čekale ne baš blage sankcije. Čak je bilo nemoguće napisati praktični priručnik ili knjigu koja bi pomogla u savladavanju problema vezanih uz SDK i sam programski jezik. U vrijeme Tonijevog članka nezadovoljstvo je kulminiralo pogotovo nakon Apple-ove odluke da se NDA počne primjenjivati čak i na one aplikacije koje su u procesu evaluacije odbijene iz Application Store-a. Kada se sve to skupi na hrpu nije ni čudo da se na takav način prolomio glas “potlačenih”. Mogle se čuti svakakvih kritika i iskreno većina njih je imala pravo.

Međutim Apple se još jednom pokazao kao senzibilna i fleksibilna tvrtka koja ponekad i osluškuje glas svojiih korisnika, bitnije i glas onih na čijem trudu i ona profitira. Počelo je tako da se izmjenio način ocjenjivanja aplikacija u AppStore-u. Naime do sada da bi ste konentirali neku aplikaciju nije bilo potrebno da ju i sami kupite. To je dovelo do poplave “loših” recenzija ali i onih koji bi iz obijesti ali čak i kalkulirano ostavljali loše osjene bez stvarnog vidljivog razloga osim da je aplikacija preskupa ili prebanalna. Od nedavno da bi ste ocijenili aplikaciju nužno je da ste ju zaista kupili ili skinuli ukoliko se radi o besplatnim aplikacijama što je ovu situaciju drastično popravilo. Međutim to je bio samo prvi korak, naime jutros je Apple svim developerima poslao obavijest ( na slici iz zaglavlja) u kojem se objašnjava zbog čega je NDA ustvari bio na snazi te zbog čega ga na kraju i ukidaju.

Tako u njemu tvrde da je NDA služio kako bi zaštitio iPhone OS od onih koji bi usprkos copyrightu i raznim patentima pokušali kopirati i bey doyvole reporducirati neke od funkcionalnosti u vlastitim operacijskim sustavima ( zna se koga to ide Wink). Odnosno NDA je bio dodatni sustav koji bi osigurao da do toga ne dođe. Da li ćete im vjerovati na riječ ostavljam na vama. Uglavnom svi developeri čije se aplikacije već distribuiraju preko AppStore-a će dobito nove ugovore bez NDA klauzule, ali će NDA ostati na snazi za sve one aplikacije koje još nisu prošle “review” proces i počele se distribuirati. U trenutku kada budu puštene u AppStore, NDA će prestati vrijediti i za njih. Naravno ovo znači da će za odbijene aplikacije i njihove developere NDA i dalje biti na snazi što i nije baš najbolje riješenje. Međuti ako ništa drugo ovo pokazuje da je Apple spreman za neku vrstu dijaloga sa developers community-em na neki čudan njemu svojstven način.

Izvor: MacKorisnik
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
 Monitor Your Heart Rate In Style

Everyone knows that the Apple iPhone just oozes with style, but how many of you actually use your iPhone to tune in to your heartbeat? That is now possible with a new application that relies on the iPhone's microphone, tuning in to one's heartbeat with the results being displayed in a manner that most, if not all people, will be impressed. Guess this is yet another reason to pick up an iPhone if you haven't done so already.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
iPhone Facebook 2.0 app now available

Facebook has released a new version of its app for the iPhone users. Some of the new features included in the version 2.0 are:

* Notifications
    * Full News feed
    * People search
    * Friend requests
    * Photo tagging, captioning and posts to friends’ Walls
    * Full Mini-Feed, now combined with The Wall
    * Access to the entire inbox along with “Sent” folder and updates tab
    * Inbox search
    * Chat
    * Message attachments

Interested? If you’re a Facebook junkie you should be. Hop over to the AppStore and grab the latest version.

izvor

Da li vi imate problem da se ulogujete preko ove aplikacije? Instalirao sam je i kada pokusam da se ulsogujem wifi konekcija, stoji tako dugo i onda ispise da je pogresna kombinacija username-a i password-a. Sa istim podacima se logujem preko Safarija i na kompu bez problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Radi mi odlicno,da ne ureknem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Preuzeto sa drugog foruma.

Citat
Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam se ekstra iznenadio kad sam danas naisao na jednu malu novu aplikaciju koja se zove

BACKGROUNDER   (available in Cydia)

Aplikacija omogucava pravi multitasking!!! Da dobro ste culi Smiley Upravo sve sto Apple nije htio da iphone ima Smiley sad postoji Smiley

Radi perfektno, sve sam probao! Nalazim da je najkorisnije trenutno kod koristenja dva tipa programa:
1. chat clienti (tipa BeejiveIM, IM+, Rooms i sl) koju sad mogu da rade u pozadini i obavijeste te onda kad vam neko ostavi poruku
2. Online Radio (Pandora i sl) - pustite sebi muziku u pozadini i nastavite kucati poruku ili surfati Smiley

evo malo upustvo kako se koristi!:

Backgrounding can be enabled via one of two methods:
Per-instance

To enable backgrounding for the currently-running instance of an application, press and hold the menu/home button until a message pops-up stating "Backgrounding Enabled".

Note that only the current instance will be affected; if the application is terminated and relaunched, the new instance will not have backgrounding enabled.
By default

To specify that certain applications should have backgrounding enabled by default, create the following preferences file:
/var/mobile/Library/Preferences/jp.ashikase.backgrounder.plist

... with the following format, where the <string> values represent the bundle identifiers of the applications that are to be enabled:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
  <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
  <dict>
    <key>enabled_apps</key>
    <array>
      <string>com.apple.weather</string>
      <string>com.apple.calculator</string>
    </array>
  </dict>
</plist>

Uzivajteeeee Smiley
.

Jel moze neko da pomogne savetom. Juce dok sam ukljucivao telefon, bio mi je mrak u sobi, primetio sam iz odredjenog ugla da se vie dve bele tackice. Posle sam restartovao telefon jos par puta da bih proverio i vide se, iz odredjenog ugla. Onda sam uzeo da slika to i na slici se vidi jos milion nekih manje vidljivih, koje se golim okom ne vide, a vide se i ove dve koje sam ja vidoe golim okom. Vise se vise kada je jace osvetljenje ekrana. Jel mozete da mi kazete da li su to mrtvi pikseli ili je to normalno?

Pod brojevima 1 i 2 su te sve tackice koje sam ja video, a pod brojem tri su te tackice koje se golim okom ne vide, a li se vide na slici.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

www.isrbija.net.jpg
(121.79 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 08:33:25 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
Paket Apple iPhone 3g je poceo da se prodaje u Rusiji  po ceni od 49 rubalja sto je oko 2 $
Zivo me zanima koliko je mesecno placanje. Bar jedno 50$.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone 2.2 buried features: Google Maps Street View and keyboard auto-correction switch

While Apple has not yet announced when the recently seeded (to developers) iPhone 2.2 firmware beta will be released to end users, the said firmware version has some pretty interesting featured buried within it.

At least three new features were found buried in the new iPhone 2.2 firmware beta, including Google Maps Street View and a text auto-correction ON/OFF switch.

The built-in Maps application in iPhone 2.2 apparently includes the recently showcased Street View feature on the Android T-Mobile G1. In Street View mode, users can see street level photos of select cities within the Maps application.

A newly added text auto-correction ON/OFF switch was also found hidden in the iPhone 2.2 beta firmware, allowing users to toggle the iPhone’s keyboard auto-correction, uh, on or off. This has been one of the most-demanded features on the iPhone ever since users outside of the U.S. realized how painful it is to bear with the keyboard as it changed each and every typewritten word into one in the English language.

Finally, support for Japanese emoji icons is another new feature in iPhone 2.2, and it is said that it will help in the slow iPhone adoption in Japan.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple Reaches Goal of Selling 10 Million iPhones in 2008… Three Months Early!

I had to admit, when Steve Jobs and Apple stated their goal was to sell 10 Million iPhones in 2008… I considered that quite a lofty goal. I mean, there’s so much competition already out there in the marketplace, and you know that the other big-wigs are going to be out to get Apple… releasing new fangled ‘iPhone Killers’… But wouldn’t you know it, it looks like they’ve done it!

From a report at AppleInsider:

An effort on the part of members of Mac Observer’s AFB to track IMEI iPhone numbers has led two technology analysts to conclude that Apple has drastically surpassed analyst’ Q4 iPhone sales estimates, and reached its goal of selling 10 million iPhones in 2008 three months early.

Ok, I can hear you saying ‘What the heck are IMEI iPhone Numbers?’ Let me explain in brief.

An International Mobile Equipment Identity Number (or IMEI) is a unique 15-digit code that gest assigned to each individual iPhone produced. You can find this number on the back of the box in which your iPhone was packaged. You should also be able to find it in iTunes when you have your iPhone connected to your system. Within the 15-digit code are two 6-digit numerical sequences that are crucial to determining the number of iPhones being produced. The first 6-digit sequence is known as the Type Allocation Code (or TAC) and signifies a particular build or set of iPhones. The second sequence is unique to each iPhone produced within that series so that 1 million iPhones can be registered to one TAC. Briefly, the first six numbers account for the set of iPhones, and the other six account for each iPhone within that set. Make sense?

The Apple Finance Board at Mac Observer have been tracking these numbers closely and noticed thatby early September Apple was already on its eighth TAC. That would mean that 8 million iPhones had already been manufactured. Huge. The latest numbers collected by the aforementioned group have Apple at well over 10 million units sold so far in 2008.

Analysts such as Kathryn Huberty of Morgan Stanley estimated Apple would sell 9.3 million iPhones in 2008. Keith Bachman of BMO Capital was quoted to estimate that Apple would sell roughly 8.5 million. Looks like they were well off.

Over 10 million units sold with 3 months to go. Wow. That’s a heck of a lot of iPhones. Can I get a high five? Don’t leave me hangin’ here!

My question is this. 2008 was a great year for the iPhone. The new 3G model, lots of new features… new firmware, the App Store was announced and is off and running… But what is going to come in 2009 to continue the growth and proliferation of the iPhone? With RIM due to release its own BlackBerry App Center, and the BlackBerry Storm, plus a plethora of other touchscreen devices soaking the market… You can see where I’m going here. How is Apple going to stand head and shoulders above the rest?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.203 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.