Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216812 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jel to znači da nema navigacije uopšte već samo izrade rute?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
To generalno znaci da iShit ima GPS receiver koji nikad nece moci da se iskoristi onako kako bi trebalo Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Znaci sad smo zakljucili da u "iShit"spadaju dva sledeca modela:Iphone i n96 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
@otorinolaringolog kakav je zvucnik na HTC HDu? hocu da predjem na neki win telefon kad skupim malo para...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
@otorinolaringolog kakav je zvucnik na HTC HDu? hocu da predjem na neki win telefon kad skupim malo para...
Zvuk je u svakom slucaju bolji od Iphona ali slabiji od recimo n95 8gb !
Mada meni zvucnik nije u prvom planu kod hd-a,vazan mi je veliki, pregledni i ubitacno kristalno jasni ekran kojim se lagodno moze surfovati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone

Offtopic!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ok evo nesto sto nije offtopic... Sim City za iPhone, bas su ql uradili igru, kao Sim City 3000 za komp  Smile
evo slika:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
“Will It Blend?” gets an iPhone app

By now, you’ve probably heard about “Will It Blend?” videos that Blendtec used to promote its flagship blender. Apparently, their viral marketing was so successful with more than 100 million views reported so far. Hence, they’ve decided to go the “iPhone route” by releasing a dedicated iPhone app through AppStore.

Although, “Will It Blend?” iPhone app is not free — it costs 2 bucks ($1.99) — it is kinda interesting and worth, at least, considering for purchase. The app features top 20 “Will It Blend?” episodes in all their high quality color glory, pre-loaded with the app (no need for WiFi nor 3G connection).

But Blendtec wants to go one step further, promising to update the app in the near future to allow users to blend any photo from their library. Hmm, that sounds entertaining. Snap you ex and check whether he/she will blend. Wink

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N97 black
iPhone mogu da kupim za 200evra i pride ceo svet misli da vrhunac tehnologija u mobilnoj telefoniji a vi ovde tvrdite da je najgori? Opet Srbi najpametniji?
Neću da mi solite pamet jer sam dovoljno pametan da sudim svojom glavom, zamolio bih ponovo za pomoć ako se ista pruža na ovom forumu da najzad mogu da znam na čemu sam. Jel može lepo uputstvo za laike od a do š kako hakovati iPhone ili je to tajna?
vrhunac dizajn, i tehnologija ekrana, sve ostalo je vec vidjeno... zvucnik je toliko sr*nje da ne cujes ni zvono, a kamuli da pustas muziku na njemu preko zvucnika... kamera ako nije suncan dan je ocaj, nema BT, GPS na drugom iPhonu neupotrebljiv kod nas jer nema mape a i da ima bas mi se ne daje 1000din da mi skine mape beograda sa edge... 3G nema kameru, internet 3G kod nas ne mozes na mts-u da koristis sem monda, tako da za Srbe jeste govno telefon, i ja sam se lozio na telefon i kupio i govorio da je najbolji i posle 2meseca sam video da je nista sem izgleda i dobrog ekrana...
Apsolutno potpisujem. Ovaj telefon moze da sluzi samo fenserima i to iskljucivo od 9 navece do 6 ujutro za sminku. Posle upalis N95. Ja tu nisam spada kad sam ga kupio(a ni sada naravno) tako da je to za mene kao za korisnika bila to glupost. Srecom, vratih se symbu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6681-7710
telefon je ekstra,a vi sto pricate lose o ovom telefonu,kao na primer mikele i ovi sto imaju htc hd,dimond,omniu itd.,trebali bi da znate da su to kopije iphona,znaci iphone je revolucija,i jos dan danas nijedan telefon nema bolji touch screen,niti ce ga imati jos neko vrijeme,ja imam ovaj telfeon vec neko vrijeme i ne vidim nijednu manu,potpuno sam zadovoljan
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.