Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216786 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
telefon je ekstra,a vi sto pricate lose o ovom telefonu,kao na primer mikele i ovi sto imaju htc hd,dimond,omniu itd.,trebali bi da znate da su to kopije iphona,znaci iphone je revolucija,i jos dan danas nijedan telefon nema bolji touch screen,niti ce ga imati jos neko vrijeme,ja imam ovaj telfeon vec neko vrijeme i ne vidim nijednu manu,potpuno sam zadovoljan

Kako nešto što se proizvodi godinama može da bude kopija iPhone-a. Izgleda da je apple izmislio touch screen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Vidim ja da ce biti rasprave ovde!
Naravno ima thelock i pravo,bar u necemu,Iphon jeste revolucija,posle njega su krenule u ofanzivu ostali,ali Iphon je ostao tu gde je dok su ostali proizvodjaci otisli mnogo mnogo dalje od samo dobrog ekrana i touch sistema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
thelock....
Pa naravno da pricam lose o njemu jer je po meni, jedina dobra stvar ovog telefona display. I nista vise. I on s jedne strane stvarno jeste revolucionaran ali to ne znaci i da je on dobar telefon. To sto ti ne vidis ni jednu njegovu manu je delom zbog toga sto ga posedujes Wink Ali dobro.....
Kad budes koristio neki pravi telefon, sa operativnim sistemom, onda cemo videti sta ces govoriti o iShit-u..... Do tada  Smile

Za nekog ozbiljnijeg korisnika, ovaj telefon nije nista drugo nego simpaticna igrackica Wink
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 17:10:25 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
ali Iphon je ostao tu gde je dok su ostali proizvodjaci otisli mnogo mnogo dalje od samo dobrog ekrana i touch sistema...

upravo tako. da su bar novom verzijom iPhone-a ispravili nedostatke koje je imao originalni iPhone...  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone Pro and iPhone Elite Concepts Hit the Web… Both Make Me Giddy

In case you haven’t seen it yet, the above concept image is the ‘iPhone Pro’ whipped up by the folks at Engadget in response to an ‘iPhone Elite’ concept image created by fellow blogger Mat Brady. The new device would have 60GB of storage, a front-facing 1MP camera for iChat PLUS a higher quality camera for regular shots. There would be a real 16:9 aspect ratio, video capability built-in… and perhaps the most notable feature of this concept… The slide-out keyboard.

Now, I can hear all of the Apple (NSDQ: AAPL) die-hards out there saying that an iPhone ’slider’ will never happen… and honestly, I’m there with you. I have a hard time seeing how Apple could ‘go back’ to an actual physical keyboard after having set the scene for virtual touchscreen inputs. However… If you think about it from a different angle, maybe it’s not so bad?

Perhaps the biggest appeal the BlackBerry (NSDQ: RIMM) has over the iPhone in the business world is it’s physical, tactile keyboard. Most Berry users swear by it, and can’t stand the form or function of the virtual touchscreen text input found on the current iPhone 3G. What if Apple combined the best of both worlds, providing the same, slick touchscreen interface and OS with a new physical QWERTY keyboard in a slider form for the business folk to use? Don’t you think that type of device would take a bigger chunk of the business user market in comparison to the current iPhone 3G setup? I think it would. Perhaps Apple should/could even brand the new device as the ‘iPhone Business’ or something along those lines. For those that just have to have the Berry-ish keyboard to punch out those quick emails on the go.

Whether or not this actually becomes a reality is yet to be seen, but thankfully time will tell us the answer. It always does. I have a feeling that we will NOT see anything like this for some time, at least not until Apple can iron out production costs on such a unit until prices for the device would reach a reasonable point that business users (and others) would be able to swallow.

The concept is certainly something to think about. I wonder what is going on at Apple’s 1 Infinate Loop address in Cupertino… Where are those new iPhone plans Apple? Want to shoot them over this way!? Smiley

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

iPhoneElite.jpg
(123.14 KB, 1600x653)
iPhone-Pro2_01.jpg
(170 KB, 1331x725)
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 18:24:33 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Pored toga sto je po izgledu kopija Touch Pro-a, ima i ono 'Pro' u nazivu.....  Smile

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ali Iphon je ostao tu gde je dok su ostali proizvodjaci otisli mnogo mnogo dalje od samo dobrog ekrana i touch sistema...

upravo tako. da su bar novom verzijom iPhone-a ispravili nedostatke koje je imao originalni iPhone...  Smile
eee to ce tek u iPhone 5 da isprave, ako nastave da u sledecim verzijama dodaju po 2 stvari ...  Smile 3G iPhone bez 3G kamere...izgleda da oni samo i na izgled misle, posto su ovaj 3G jos vise stanjili a dodali mu samo GPS i 3G net...
...kao sto je rekao Mikele samo display je dobar na njemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Nokia e72
ma kopija provereno sa sve onom kamerom sto izlazi  Smile
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6681-7710
thelock....
Pa naravno da pricam lose o njemu jer je po meni, jedina dobra stvar ovog telefona display. I nista vise. I on s jedne strane stvarno jeste revolucionaran ali to ne znaci i da je on dobar telefon. To sto ti ne vidis ni jednu njegovu manu je delom zbog toga sto ga posedujes Wink Ali dobro.....
Kad budes koristio neki pravi telefon, sa operativnim sistemom, onda cemo videti sta ces govoriti o iShit-u..... Do tada  Smile

Za nekog ozbiljnijeg korisnika, ovaj telefon nije nista drugo nego simpaticna igrackica Wink

nije stvar o tome sto ga posedujem,nego  stvarno mi se svidja,imao sam svakakvih telefona,nokia,htc,rim itd ali ovaj mi se najvise svidja,mozda je zbog toga da je kod mene najvaznija stvar telefona touch screen...
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Iphone je sa druge planete  Smile Smile

Idi na Isrbija pa tamo pisi kako je najbolji na sveti i sl.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.182 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.