Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216835 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
iPhone mogu da kupim za 200evra i pride ceo svet misli da vrhunac tehnologija u mobilnoj telefoniji a vi ovde tvrdite da je najgori? Opet Srbi najpametniji?
Neću da mi solite pamet jer sam dovoljno pametan da sudim svojom glavom, zamolio bih ponovo za pomoć ako se ista pruža na ovom forumu da najzad mogu da znam na čemu sam. Jel može lepo uputstvo za laike od a do š kako hakovati iPhone ili je to tajna?
vrhunac dizajn, i tehnologija ekrana, sve ostalo je vec vidjeno... zvucnik je toliko sr*nje da ne cujes ni zvono, a kamuli da pustas muziku na njemu preko zvucnika... kamera ako nije suncan dan je ocaj, nema BT, GPS na drugom iPhonu neupotrebljiv kod nas jer nema mape a i da ima bas mi se ne daje 1000din da mi skine mape beograda sa edge... 3G nema kameru, internet 3G kod nas ne mozes na mts-u da koristis sem monda, tako da za Srbe jeste govno telefon, i ja sam se lozio na telefon i kupio i govorio da je najbolji i posle 2meseca sam video da je nista sem izgleda i dobrog ekrana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Isti slucaj. Napalio sam se opasno na njega i nisam se smirio dok ga nisam kupio. Pljuvao sam sve koji su rekli da je los i govorio kako je to najrevolucionarniji telefon ikada. Onda sam ga kupio i vrlo brzo shvatio da osim dizajna i par zanimljiih igrica, sve ostalo je totalna nula. Ok da dodam jos i ekran koji dobro reaguje na dodir. Tu se prica zavrsava. Po meni taj telefon moze da zadovolji samo nekoga kome je dizajn jedino bitan i ko osim za razgovor telefon nizasta drugo ne koristi. Svako ko ima neke minimalne zahteve preko toga, savetujem da beze od telefona sto dalje. Mada ipak mislim da je najbolje da se svako sam uveri, jer znam da ni ja tako nikome nisam verovao dok ga nisam kupio i uverio se sam.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 20:26:44 od read_only »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S4
Ne treba da ga unlockuje zato sto on ima iPhone na ugorov... treba da uradi samo jailbrake da bi mogao da instalira druge aplikacije Smiley

Misim da bi sa jailbreakom izgubio garanciju na njega. Zar ne postoji neka "legalna" aplikacija koja bi mogla da ubaci foldere?
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4
Ne bi izgubio garanciju jer mu samo modifikujes software... uvek mozes da uradis restore na fabricka podesavanja i niko nista nece primetiti Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone Nano Knockoffs Spotted in the Wild

Coming as no surprise to me whatsoever, some new ‘iPhone Nano‘ knockoffs have been spotted. They were found in Thailand, and as you can clearly see, the devices are built to a smaller form-factor than the current iPhone 3G (hence the ‘nano’). The fakes even have the Apple (NSDQ: AAPL) logo on the back cover plate to make them look as official as possible.

No doubt we’re going to see more and more of this in the run-up to Macworld in January. The iPhone Nano rumor mill seems to be taking the cake at the moment, at least when it comes to hot rumors for the upcoming conference and expo.

The iPhone Nano rumors all started thanks to images of an XSKN case that was designed specifically for such a device. As I reported earlier:

In September the company (XSKN) released case images of the unreleased 4th Gen iPod Nano, and while there was much question of the validity of the images… they turned out to be spot on.

You can bet it is in their best interest to glean upcoming product info from Apple in any way they can… They can begin working on cases right away, and get a jump on production well before the competition.

As always file this under rumors for now… But as time goes on the probability of such a device is most certainly going to become more and more likely.

izvor

iPhone nano now available in Thailand, sort of

Knockoffs have undoubtedly come a long way since the first one we documented. And we’re not exactly new to the existence of knock offs for products that don’t even exist yet. That’s why we’re not at all surprised to see an iPhone nano allegedly for sale in Thailand.

Silicon case manufacturer XSKN first revived the myth nearly two weeks ago, with a purported iPhone nano case posted on its web site. Then, official-looking photos started to surface, though they were mere mock-ups it was the closest we thought we could get to the real thing. But we were wrong.

Some enterprising fellow out in Thailand already offers an iPhone nano up for sale, but it’s not an Apple. The iPhone nano clones, pictured here and shown in the gallery below, bear a striking resemblance to the earlier alleged iPhone nano we uncovered last year. However, the last year’s model was designed to mimic the original iPhone, while this new one looks more fit to be called an iPhone 3G knockoff.

While the iPhone nano knockoff shown here looks like it’s got Apple’s design copied right to a certain level, this is by no means a confirmation of earlier speculation and rumors. If Apple’s going to make an iPhone nano, they should remember to announce it and make their intentions clear. Then, and only then, will this matter go to rest.

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

iphonenano-1.jpg
(68.01 KB, 600x480)
iphonenano-2.jpg
(49.89 KB, 600x480)
iphonenano-3.jpg
(54.32 KB, 600x480)
iphonenano-4.jpg
(52.19 KB, 600x480)
iphonenano-5.jpg
(57.88 KB, 600x394)
iphonenano-6.jpg
(64.48 KB, 600x480)
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 10:31:24 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
ma kakav crni iphone nano...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S4
Za dar od firme sam mogao birati koji bih telefon... Bold 9000 ili I-phone.... Ja izabrao Blackberry...  Smile Smile Smile Smile

I nisam se pokajao!!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
pa nije spamovanje. vjerovatno će tvoji postovi odvratiti nekoga, ko čita ovu temu, od kupovine iPhone-a. Smiley (bolje je da mi, vlasnici iPhone-a, pljujemo po njemu i navodimo nedostatke, nego oni koji ga ne posjeduju)
davno sam ovo rek'o, i sa'ću da parafraziram... iPhone je dobar, ali kao drugi telefon, da ponekad ubaciš sim u njega, poigraš koju igru, poslušaš koju pjesmu, malo pipkaš po ekranu i sl.
telefon koji ima toliko nedostataka se nikako ne može preporučiti nekom "ozbiljnijem" korisniku mobitela.
a tih "ozbiljnih" korisnika je jako malo. to pokazuju i prodajni rezultati iPhone-a.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4S 16GB
a ko je rekao da ja ne posedujem iPhone? rekoh imam ga od aprila ove godine, prvih mesec-dva nisam ga ispustao iz ruke, posle toga je pocelo da mi nedostaje BT, normalno prebacivanje muzike, slika itd. sa kompa, obicna tastatura, i jos mnogo toga, i vratio bih se sad na symbian ili win, i to planiram cim skupim neke pare da predjem na win... ne znam sta ima lose u mom postu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
pod ovo "mi vlasnici iPhonea da pljujemo..." sam svrst'o i tebe, valjda  Smile
ček da pročitam još jednom svoj post, da vidim gdje sam napis'o da ti nemaš iPhone  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.341 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.