Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110418 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Mislim da je 99% simfree.

I ja mislim da je tako ali malo me pocudio ono sto su izbacili otkljucavanje za baseband  1.0.14 pa rekoh to je zakljucan baseband  nije free
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

There is no finish line

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava Nykvarn,Stockholm
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple 7
Ovako je trebalo da izgleda prava Siri reklama sa Samuel L Jacksonom:

Vrh  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple Iphone 8+
Ne moze 4S da bude dekodiran. Moze otkljucan preko nekih kodova od provajdera, sto je po meni prilicno nepouzdano i ne bih tako nesto kupio (moje misljenje). Prepoznajes ih tako sto se prodaju po ceni koja je niza negu u Svajcarskoj, gde je inace najniza u Evropi. Za te otkljucane preko provajdera sam cuo (ne znam da li je istina), da postoji mogucnost da se zakljucaju opet prilikom restore-a, a cuo sam i da ne vazi garancija, jer prakticno tim kodom koji dobijes od provajdera, kupujes svoju slobodu, a samim tim provajder vise nema veze sa tim, a posto je provajder preuzeo na sebe da ostvaruje garanciju, u tom slucaju ti ostajes u vakumu, odnosno nemas garanciju. Dakle u Svajcarskoj telefon 16gb, simfree, kosta oko 540 eur. Posto se u Svajcarskoj porez ne moze povratiti (teoretski moze, ali u praksi ne znam nikoga ko je uspeo), to znaci da osim ako neko nije lud pa donosi telefona cak odatle da bi ih prodavao po ceni, svi telefoni koji se prodaju ispod bar 570-580 eur, su verovatno ti otkljucani.

Da mi ne bi sada neko "iskopao oci". Ovo sve sto sam napisao, sam samo cuo, procitao. Da li je tacno, ne znam. Znam samo da vec sugo pratim cene i da nema, osim u Americi jeftinijeg iPhone-a, nego u Svajcarskoj, tako da samim tim kada neko prodaje po ceni iz Svajcarske telefon, ili cak jeftinije, meni je to dosta sumnjivo.

postoji varijanta da se skine lock, kad platis provideru, idi na sajt t-mobile-a i mozes da vidis, npr u austriji, ja sam kupio preko t-mobile-a, koristim x-sim, i hteo sam da ga unlockujem, ali sad kosta 150e, a za godinu ce kostati 50e, pa cu da cekam, a i ovaj x-sim radi sasvim ok... oni ti unlockuju tako sto salju release apple-u i onda ga spojis na itunes i on to je to valjda... a aco, ako radi na sve simove, zasto se opterecujes? Smile

baterija drzi meni ceo dan, a ovo da skine i po 10% za manje od pola sata je tacno, ali to je kad cackas konstantno ili igras igricu itd... a inace... ja dosta koristim fon, ali mi izdrzi ceo dan, i sasvim sam zadovoljan...

na fejsu ima fan page - iphone hacks Smiley ima vrlo korisnih informacija tamo... uskoro ce biti gotov i jb za 5.1 Smiley
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 01:54:37 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iP5
Nove reklame u kojima se pojavljuje John Malkovich:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iP5
iPhone 4S - After The Buzz, Episode 2

Rarely does anyone go back to a device reviewed weeks ago to tell you what to expect after a couple of battle scars and real world usage. After The Buzz is all about revisiting hardware we've recently reviewed, and telling you what to expect after some hard-core use.

Please tell us what you what Episode 3 to be about and also share your thoughts here: http://pocketnow.com/2012/05/30/after-the-buzz-iphone-4s-video/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iP5
Jedan mali video koji prikazuje UI na mom jailbroken 4S-u.
Cydia tweakovi koji mogu da se vide su sledeci:

- Unlockize (prilikom otkljucavanja ekrana)
- SBSettings (razne precice/toggle-ovi u Notification centru)
- Barrel (razne animacije prilikom prelaska sa jednog ekrana na drugi)
- Zephyr (zatvaranje aplikacija swipe pokretom sa dna ekrana na gore)
- Zeppelin (za promenu operater logoa)
- Infinidock (vise od 4 aplikacija u docku)
- Aero (multitasking/app switching)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Sta reci osim Sjajno zaista sjajno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iP5
Hvala Aco Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iPhone 4
Super si odradio video!
Jedino fali SwipeSelection koji je bitan tweak, i umesto SBSettings stavi NCSettings, lepsi je i manje stvari instalira od SBSettings.  Smiley
Po meni najbitniji je Zephyr, probao sam malo telefon bez JB-a sada kada sam uradio update na 5.1.1 i bas mi je on najvise nedostajao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple iP5
Hvala Wink
Imao sam NCSettings, ali sam ga obrisao jer mi je SBSettings prakticniji, a i lepse izgleda sa Serious HD temom.
A malopre sam odgledao par klipova za SwipeSelection i odmah sam ga instalirao, stvarno je odlicno za editovanje teksta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.