Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110612 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.43
mob
Apple iPhone
Na celoj mrezi, procitao sam na Twitteru da neki ljudi imaju problema sa mmsom. I da to traje vec par dana.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2012, 16:06:40 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Hvala @Mikele kralju.

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple Iphone 8+
tacno nece.. probao sam i ja...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iP5
Nova reklama u kojoj se pojavljuje proslavljeni reziser Martin Scorsese:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Pre par nedelja sam obecao da cu napraviti video poredjenje iPhone 4S protiv Galaxy S2 pa da to sada i ispunim Smiley
Ajfon ima iOS 6 beta 3 dok Samsung tera Android ICS 4.0.3:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Generalno nista nisam posebno primetio. Za b92 aplikaciju na kraju sto si pokazivao moras da udjes preko mt menija pa ti upali clanak gde si izasao, na ikonicu pali pocetni ekran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
iPhone 4S Torture Test

The most requested gadget for Molly Wood to torture? The iPhone 4S.
Molly Wood puts the popular phone through the toughest torture test yet! Will it survive?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

stvarno pokusavam :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava Mengomeyén
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple iPhone 4
U prilici sam da kupim iphne 4s 64gb (druga ruka),mislim da je skinut sa neke mreze. Zanima me kako i gde da proverim da nije kradena roba,i ako je sa neke mreze (kupljen paket ili kako vec da napisem) ako nema original karticu (sim) postoji li nacin da se nadje kod kog je operatera kupljen tel radi eventualnog otkljucavanja? I postoji li neki nacin posto se kupi tako polovan tel.( osim toga da ti daju i racun ) da se prijavi neka vrsta kupovine, da se ne pojavi posle nekog vremena da je taj tel ukraden pa da imam problema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple Iphone 8+
ako sam shvatio, zelis da proveris jel telefon kraden?! ako do sad nije iskljucen, nije kraden... ja mislim da se odmah prijavljuje imei, te da apple locira telefon cim neko pokusava da ga aktivira.

sto se tice telefona koji je kodiran na neku mrezu, imas kartice koje tj podloga za karticu koja dekodira karticu i dozvoljava ti upotrebu tvoje kartice u tom telefonu, ako mozes da proveris sa koje je mreze skinut, pride ako mozes da dodjes do toga ko je uzeo taj telefon, vidi cenu kostanja da ga skines sa mreze, npr ja sam uzeo u austriji preko ortaka, i skidanje sa mreze u prvoj godini je 150e, a posle 50e, ja cekam sad januar da mu kazem da ga skine s mreze jer ova kartica za dekodiranje je po meni privremeno resenje, lepo to radi, ali ima svoje mane...

s toga ako mozes da ga skines za 50e sa mreze, uradi to, dodaj jos 50e kad vec taj telefon kupujes i miran si posle... ja mislim da ima i varijanta da po imei-u proveris jel kraden....

koliko para dajes za njega ako nije tajna!? razmisljam, ako dajes preko 400e, bolje ti je sacekaj jos malo, prodaj i svoju 4ku i uzmi 5icu sad kad izadje Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

stvarno pokusavam :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava Mengomeyén
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple iPhone 4
Za njega dajem oko 300-320 evra. Zato mi i jeste frka da nije kraden (malo para). A sto se tice 5-ice... :Dima vremena i za to, ovo mi se svidja zbog 64 gb. Smile Secam se vremena kad nam je komp sa 5gb bio ovo nikad nece da se popuni... a sad sa 3,5 T opet mi nedostaje jos malo memorije ... Smile
U svakom slucaju hvala na pomoci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.