Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110420 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kako se moze prepoznati 4S dal je dekodiran,a radi na sve sim kartice
« Poslednja izmena: 20. Apr 2012, 23:19:46 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Ne moze 4S da bude dekodiran. Moze otkljucan preko nekih kodova od provajdera, sto je po meni prilicno nepouzdano i ne bih tako nesto kupio (moje misljenje). Prepoznajes ih tako sto se prodaju po ceni koja je niza negu u Svajcarskoj, gde je inace najniza u Evropi. Za te otkljucane preko provajdera sam cuo (ne znam da li je istina), da postoji mogucnost da se zakljucaju opet prilikom restore-a, a cuo sam i da ne vazi garancija, jer prakticno tim kodom koji dobijes od provajdera, kupujes svoju slobodu, a samim tim provajder vise nema veze sa tim, a posto je provajder preuzeo na sebe da ostvaruje garanciju, u tom slucaju ti ostajes u vakumu, odnosno nemas garanciju. Dakle u Svajcarskoj telefon 16gb, simfree, kosta oko 540 eur. Posto se u Svajcarskoj porez ne moze povratiti (teoretski moze, ali u praksi ne znam nikoga ko je uspeo), to znaci da osim ako neko nije lud pa donosi telefona cak odatle da bi ih prodavao po ceni, svi telefoni koji se prodaju ispod bar 570-580 eur, su verovatno ti otkljucani.

Da mi ne bi sada neko "iskopao oci". Ovo sve sto sam napisao, sam samo cuo, procitao. Da li je tacno, ne znam. Znam samo da vec sugo pratim cene i da nema, osim u Americi jeftinijeg iPhone-a, nego u Svajcarskoj, tako da samim tim kada neko prodaje po ceni iz Svajcarske telefon, ili cak jeftinije, meni je to dosta sumnjivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
konacno da i ja kupim 4s. hee
interesuje me sledece:
1.
koji format melodije je za iphone?, i koji porgram mi treba za convertovanje, na windovsu??
ranije imao taj program jos dok sam imao iphone 3g, i znam da format za melodiju je mr4 ili tako nesto, kolko se secam hee odavno bilo.
2.
dali se isplati  da ga jablejkujem, sta ima + a sta -.
3.
zasto mi brzo trosi bateriju iako je wii fii iskljucen, mada 3G je stalno ukljucen radi neta. danas je 3 dan koriscenja.
4.
dalo moze da se menjaju theme i gde da ih nadjem.

unapred hvala za pomoc....
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 13:11:49 od nutela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ne moze 4S da bude dekodiran. Moze otkljucan preko nekih kodova od provajdera, sto je po meni prilicno nepouzdano i ne bih tako nesto kupio (moje misljenje). Prepoznajes ih tako sto se prodaju po ceni koja je niza negu u Svajcarskoj, gde je inace najniza u Evropi. Za te otkljucane preko provajdera sam cuo (ne znam da li je istina), da postoji mogucnost da se zakljucaju opet prilikom restore-a, a cuo sam i da ne vazi garancija, jer prakticno tim kodom koji dobijes od provajdera, kupujes svoju slobodu, a samim tim provajder vise nema veze sa tim, a posto je provajder preuzeo na sebe da ostvaruje garanciju, u tom slucaju ti ostajes u vakumu, odnosno nemas garanciju. Dakle u Svajcarskoj telefon 16gb, simfree, kosta oko 540 eur. Posto se u Svajcarskoj porez ne moze povratiti (teoretski moze, ali u praksi ne znam nikoga ko je uspeo), to znaci da osim ako neko nije lud pa donosi telefona cak odatle da bi ih prodavao po ceni, svi telefoni koji se prodaju ispod bar 570-580 eur, su verovatno ti otkljucani.

Da mi ne bi sada neko "iskopao oci". Ovo sve sto sam napisao, sam samo cuo, procitao. Da li je tacno, ne znam. Znam samo da vec sugo pratim cene i da nema, osim u Americi jeftinijeg iPhone-a, nego u Svajcarskoj, tako da samim tim kada neko prodaje po ceni iz Svajcarske telefon, ili cak jeftinije, meni je to dosta sumnjivo.

Imam 4S baseband  1.0.14 i radi na sve kartice pa me interesuje dal je neverlock ,,a za ovaj baseband vidim da izasao neke otkljucavanje pa zato sam i pitao kako da doznam dal je otkljucan ili je neverlock
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Iskreno, nisam siguran. Ja imam isti baseband, a moj je kupljen u svajcarkom apple store-u, tako da sigurno nije bio niakda zakljucan. E sad, ne znam da li mozes po tome da proveris. Mislim da je mozda pouzdanije da pokusas preko serijskog broja da nadjes na internetu iz koje je zemlje i sa koje mreze, ako je sa mreze.

@nutela

iPhone bez jailbreak-a je tezak shit od telefona (licno misljenje). Nije pitanje da li treba da uradis, nego da li MOZES da uradis. Pogledaj koji fw imas. Ako je 5.0.1 onda mozes. Ako je 5.1 onda ne mozes, jer ne postoji jos uvek jailbreak za tu verziju. Radi se na njoj.

Sto se baterije tice, ne znam da li se zezas ili sta, ali prosek trajanja baterije sa ukljucenim push notifikacijama i uz neko umereno koriscenje, je oko dan i po. Ako ga koristis dosta, sve preko dana je podvig. Tri dana je iskreno meni neverovatno da ti traje baterija, osim ako nisi poiskljucivao sve sto se moze iskljuciti i ako ga nisi skoro ni koristio. Dakle racunaj dan ipo, uz neko umereno koriscenje. Dan uz intenzivnije koriscenje.

Teme ne mozes da menjas, kao ni prakticno bilo sta (osim pozadine), bez jailbrek-a. Dakle jailbreak od iPhone pravi dobar telefon. Bez njega, telefon je (po meni) tesko sranje. Cak i SA jailbreak-om ima i dalje neke neverovatne propuste. Recimo delivery report na 4S ne postoji. Postojao je neki tweak koji je radio dobro, uz jailbreak, ali je apple sada nesto opet ukenjao, tako da sada taj developer vise ne moze da ga napravi da radi na 4S. Bluetooth su sada napravili, uz jailbreak (bez toga ne radi). A neke stvari koje su standard na svim telefonim, jos od symbian-a, kao sto su recimo programi za promenu profila i dalje ne postoje niti na app store-u, niti preko jailbreak-a, iako postoji gomila programa za prdenje i slicno.

Jbg, to je apple. Neke stvari naprave da te obore sa nogu svojom denijalnoscu, a neke da te obore sa nogu svojom gluposcu.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 15:44:49 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Iskreno, nisam siguran. Ja imam isti baseband, a moj je kupljen u svajcarkom apple store-u, tako da sigurno nije bio niakda zakljucan. E sad, ne znam da li mozes po tome da proveris. Mislim da je mozda pouzdanije da pokusas preko serijskog broja da nadjes na internetu iz koje je zemlje i sa koje mreze, ako je sa mreze.

Doznao sam da je iz Veliku Britaniju ali koi operator nemogu da doznam,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
U UK postoji apple store, tako da prodaju i simfree telefone, ali postoje i preko mreze. Nisam siguran kako da proveris, osim preko google-a i serijskog broja. Verovatno posto imas isti baseband, da je onda simfree iz apple store-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Na kutiju od Telefona pise Approved in all EU Countries a kada sam ga prikljucio na PC preko iTools pise Region United Kingdom Kupio sam ga od Dilere kao neverlock ,,ali toliko se rade prevare sa ove iPhonove tako da je covek tesko resiti da kupi iPhone od ulicne prodavace,ali ja sam reskirao  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Mislim da je 99% simfree.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
Skinuo sam ga sa punjaca pre 2h ged je batt bila na 100%,  posle 20minuta neta u 3G modu bateria mi je na 89% (trenutno) . Dali moda mi je nesto ukljuceno pA tako torsi nenormalno Brzo bat?  Pocevsi  ovaj post bat mi je bila na 89% a sada trenutno na 87%.  sta je bre ovo pomagajte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.