Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 180282 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
LG Nexus 4
PAŽNJA PAŽNJA! Apple je izgleda zakrpio ovaj bug da možeš aktivirati telefon sa phonebook karticom. Mislim možeš aktivirati telefon samo što je caka u tome što telefon postane zaključan za phonebook karticu i kad ubaciš bilo koju drugu sim, izbaci "different sim detected".  Ovo je valjda samo za iOS4.
Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ako ti sve radi kako treba, onda nemoj ni da apdejtujes na 4.0.1. Ja se sada kajem sto sam apdejtovao telefon na iOS4 jer ima nekih aplikacija iz Cydie na koje sam navikao na 3.x.x, a koje vise ne rade kao sto su Safari Download Manager, AttachmentSaver, MxTube, YourTube, iBlueNova.
Probao sam da se vratim na 3.1.3 fw, ali bez uspeha - iTunes mi prijavljuje gresku 1015 prilikom restore-a tako da sam morao ponovo da ubacim 4.0.1.

Koliko znam taj error je u vezi DFU u koji nisi lepo usao, ali ako hoces da radis downgrade treba da imas SHSH bloobs na racunaru (koje si pokupio sa Apple pre nego sto su izbacili iOS4) ili na cydia serveru, koliko znam imao si pre toga 3.1.x sto znaci da sigurno imas SHSH na cydia.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2010, 17:15:46 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iP5
Imam SHSH u Cydiji za 3.1.3 i dobro sam odradio Restore, a ta greska 1015 je sasvim normalna stvar. Problem je bio u tome nisam znao kako posle toga da izadjem iz recovery mode-a.

A to sam saznao sinoc Smiley kada sam jednom coveku (koji je apdejtovao svoj iPhone 3G na 4.0.1) downgrade-ovao telefon na 3.1.2. Naime, posto se ubaci taj 3.x.x softver i javi se greska 1015, onda treba ugasiti iTunes i startovati program RecBoot u kome treba samo izabrati opciju 'Exit Recovery Mode'. Posle toga naravno treba uraditi odgovarajuci JB (i unlock ako telefon nije sim-free).

Ja sam odlucio da ostanem za sada na 4.0.1 posto mi se svidjaju novi folderi, a i Apple multitasking je bolji nego sto sam pretpostavljao. Za te programe iz Cydije koji jos uvek ne rade mogu da se nadju zamene u App Store-u, jedino nema zamene za iBlueNova tako da hejteri mogu opet da nas zezaju kako iPhone nema bluetooth Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Ajde da se i ja javim povodom ove teme.
Nisam neko ko slepo i potpuno nerealno zastupa ili brani određenu kompaniju i njene interese samo zato što je to fensi(jabučica) ili iz nekih samo meni poznatih razloga. Naprotiv.
Duži vremenski period sam nosila HTC modele telefona (što Windows što Android), pre toga Nokie sa Symbian platformom, a sada očekujem da mi stigne Iphone 4 kupljen u Apple storu u Švajcarskoj i to simfree (cena je "popularna" i košta 570e sa porezom ili 530e bez poreza).
Za sada sam poptuno neutralna dok ga ne uzmem u ruke i vidim šta sve može ili ne može. Ono što znam da me je recimo kod HTC-a strašno nervirao loš kvalitet displeja i kamera i to je delimično prevagnulo da posle godina odanosti HTC-u promenim proizvođača. Znam, izašao je Desire sa amoled displejem ali džabe. Kao esteta, volim elegantnu liniju telefona i jednostavnost u dizajnu a iPhone u tome prednjači za razliku od previše robusnih HTC modela. Moram priznati da je kod mene dizajn, ne odlučujuć, ali veoma bitan faktor prilikom odabira telefona.
Što se softvera tiče, moram priznati da sam se već zasitila Windowsa, a Andorid odbacila jer mi je bio nedopravljen i neozbiljan. S obzirom da će se tek razvijati, ne odbacujem mogućnost da se na isti vratim.
Problem sa signalom kod iPhone 4 ću proveriti sa karticama svih mobilnih operatera i utiske izneti u vidu YT klipova. Što se tiče Jailbreak-a nekim čudnim spletom okolnosti je izašao istog dana kada sam naručila telefon pa mi je pao kamen sa srca. Ali ono što sam primetila povodom istog, čitajući forume, jeste da je čak za mene koja sam potpuni laik po pitanju ovog telefona stvar potpuno uprošćena. JB se može odraditi jednostavnom posetom određene stranice preko samog telefona.
Instalacija aplikacija je, manje više, mučan proces ali neophodan na svim platformama. Jeste možda zahtevan za softversko održavanje ali ja na to gledam kao na odluku kompanije koja želi da maksimalno zaštiti sebe i svoj proizvod. Ono što je me kod iPhone konkretno interesuje jeste softver, tek kad to budem isprobala i dušu mu budem izvadila onda mogu o tome detaljnije pričati.
E sad da li su mane koje se od izlaska ovog telefona pominju medijski rat između kompanija ili ne, da li su prenaduvane ili ne i koji je telefon bolji, mislim da je to glupo pitanje a pokušaj davanja odgovora na isto još gluplji. Ukusi su različiti kao i potrebe pojedinca!!! tako da mislim da je potpuno nepotrebno raspravljati više o tome. Čovek treba da bude realan i da svemu pristupa sa te tačke gledišta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Bices prijatno iznenadjena sto se tice softvera 100%

Iskreno se nadam.
Ono što me strašno nervira kod Apple kompanije je rok isporuke od 3 nedelje. Sad mi je javljeno da telefon kod njih stiže tek 26-og a kod mene neće pre 1-og septembra, a do tad ću se ucrvljati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Da li si ti kupila direktno sa njihovog sajta ili si imala nekog ko je isao tamo?

Imam nekog tamo.
Sa Apple-ovog sajta za određenu teritoriju mogu naručiti samo njihovi državljani ili oni koji žive tamo a nemaju državljanstvo. Van granica te zemlje Apple ne isporučuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.22
mob
Apple iPhone 4
Jedino da ti ne stigne telefon na kome su ispravili propust preko koga je moguce uradili jailbreak... ali verovatno ce uskoro izaci i neko drugo (offline) resenje, pa to nece biti problem Smiley

U svakom slucaju, to sto je telefon simfree je veliki plus, a sve ostalo moze polako Wink

Treba samo proveriti oko otvaranja AppStore naloga kako i sta ide, jer ako zelis da instaliras crackovane programe, koliko sam ja citao (mozda se nesto promenilo od tada) moras prvo da instaliras bar jednu free instalaciju, pa onda mozes crackovane nakon appsync-a Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Jaooo pa vidi ko se to meni javio Smile Jub na kub Smile
Ma i ako stigne taj sa ispravljenim propustom nije me briga  Smile Sve aplikacije koje ja koristim su free tako da ću u svakom slučaju moći da ih koristim dok ne izađe neko offline rešenje  Smile

Ali zar se ta ispravka ne odnosi samo na one koji su pokušavali direktno u Apple storu da urade JB pa ovi poludeli i preusmerili adresu JB na Apple sajt? Ili sam ja pomešala nešto?
« Poslednja izmena: 07. Avg 2010, 17:27:44 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone
Ajde dosta je bilo zatrpavanja ove teme. Svaki sledeci off ide u kantu.

Obrisao sam dosta postova. I trudicu se da brisem svaki sledeci off.

Tema je: iPhone 4.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 16:03:03 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
LG Nexus 4
PAŽNJA PAŽNJA! Apple je izgleda zakrpio ovaj bug da možeš aktivirati telefon sa phonebook karticom. Mislim možeš aktivirati telefon samo što je caka u tome što telefon postane zaključan za phonebook karticu i kad ubaciš bilo koju drugu sim, izbaci "different sim detected".  Ovo je valjda samo za iOS4.
Izvor

update:
activation using the phonebook sim is now made easy again, just activate, add repo http://cydia.pushfix.info & install Hacktivation
Izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.