Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 180242 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Ako si preko Cydia-e sacuvao neki ID ili kako se vec zove, mislim da mozes da se vratis na stariju verziju software-a, samo pre restore-a treba da promenis hosts fajl i da podesis IP adresu da ide na cydia server za proveru, umesto na apple Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
LG Nexus 4
Ovaj 3GS trenutno ima 3.1.2 i ako uradim upgrade ili restore na 4.0.1 moracu prvo da ga aktiviram da bih mogao da mu uradim jailbreak, a potom i unlock... a to je problem Smiley Kod verzije 3.1.2 mozes sve to offline da uradis i u tom slucaju program uradi aktivaciju (hacktivated) i sve ostalo... a kod ovoga jailbreakme.com ti vec moras da imas aktiviran telefon da bi mogao da pristupis tom sajtu Smile

u čemu je problem? Misliš da nećeš moći da ga aktiviraš sa phonebook karticom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Problem je u tome sto je nemam, tj. ne znam gde moze da se kupi ovde u Srbiji Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Ako ti sve radi kako treba, onda nemoj ni da apdejtujes na 4.0.1. Ja se sada kajem sto sam apdejtovao telefon na iOS4 jer ima nekih aplikacija iz Cydie na koje sam navikao na 3.x.x, a koje vise ne rade kao sto su Safari Download Manager, AttachmentSaver, MxTube, YourTube, iBlueNova.
Probao sam da se vratim na 3.1.3 fw, ali bez uspeha - iTunes mi prijavljuje gresku 1015 prilikom restore-a tako da sam morao ponovo da ubacim 4.0.1.
Ne znam zasto se toliko kajes, da si hteo da vratis fw verziju.... Ja sam npr prezadovoljan sa iOS4, cak sam presao na njega dok jos nije jb posto imam simfree.... A s druge strane si delimicno u pravu, i meni fale sdm, ibluenova, YT(ali bukvalno samo one koje si naveo ostale sve rade i one su iz cydie, a sa apptracka tj appstore app 99,9% rade).... Ali opet s "trece" strane, ne toliko da bih se vracao na staru verziju fw.... treba malo strpljenja, brzo ce sve one izaci za iOS4(vec imas ifile, bitesms,cyntact, openssh,lockinfo,winterboard,shrink, recent call delete, sbs, izasla je i app MiTube(to ti je kao mxtube)...itd)
-Ardzuna,a ima li kakvih (bitnih) prednosti 4.0.1. u odnosu na 3.1.3 ?
po meni ima, mail app(koja je meni jako vazna) je mnogo bolje odradjena i moze da backupuje calendar i notes..., multitasking je po meni ok(naravno za app koje su prilagodjene za iOS4 multitasking), wifi, gps rade mnogo bolje nego na 3.x.x, camera app je odradjena vrhunski......itd....
Ne kazem da su promene epohalne, ali po meni jesu razlog da se predje na novi fw....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Problem je u tome sto je nemam, tj. ne znam gde moze da se kupi ovde u Srbiji Smiley
Imas u iSrbija Shopu.... 1800din, test sim kartica koja moze svaki tel iphone da aktivira i kosta 1800, a ako si iz BG  uradi restore na 4.0.1 i otidji do Kosovske 28, momci ce ti uraditi aktivaciju za DZ! Onda nadjes jos dok si u gradu wifi hotspot i u safari ukucas www.jailbreakme.com
...i nakon toga u cydiu i instaliras  ultrasnow...... i to je to! Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 12:09:32 od extrainterista »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Imas u iSrbija Shopu.... 1800din, test sim kartica koja moze svaki tel iphone da aktivira i kosta 1800, a ako si iz BG  uradi restore na 4.0.1 i otidji do Kosovske 28, momci ce ti uraditi aktivaciju za DZ! Onda nadjes jos dok si u gradu wifi hotspot i u safari ukucas www.jailbreakme.com
Mnogo im je to para ali ako hoce da ustupe karticu na par minuta, onda je to ok sa njihove strane Smiley

Hvala za info!
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
LG Nexus 4
možeš tu karticu mnogo povoljnije naći. Pogledaj po oglasima(5-10eur). Imaš na netu za 3$
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Znam da kosta $3-4 ali je fora sto ti to treba samo na par minuta Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Mnogo im je to para ali ako hoce da ustupe karticu na par minuta, onda je to ok sa njihove strane Smiley

Hvala za info!
Hoce, samo otidji do njih i zamoli ih da ti ga samo aktiviraju...naravno ti pre toga uradi restore na 4.0.1
Par ljudi znam kojima su za dz aktivirali tel.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.276 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.