Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 252219 puta)
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Apple iPhone 5s
Verovatno je u Svedskoj prijavljen kao ukraden, pa zato tamo i ne moze da se koristi, tj na black listi je. Ako je to slucaj, mislim da samo u Svedskoj ne moze da se koristi.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 13:02:08 od oldboy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Nece da radi kod nas

Zasto?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Verovatno je u Svedskoj prijavljen kao ukraden, pa zato tamo i ne moze da se koristi, tj na black listi je. Ako je to slucaj, mislim da samo u Svedskoj ne moze da se koristi.

Znaci bajo da ga uzmem ja Smile pa sta mi Bog da Smile ako radi radi, a ako ne nikom nista Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Ne treba ti više to "bootanje" jer je izašao Greenpois0n untethered jailbreak.
Uradi Restore na iPad-u, pa onda idi ovde da vidiš kako da uradiš taj novi jailbreak: link
Ardzuna...ti si king...nisam još probao čim napravim javim...hvala  Smile Smile

Da li se ovim jailbreakom brisu aplikacije koje su ranije instalirane...posto vidim u postavkama nekakav reset...
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 00:49:54 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Kada uradiš restore, onda će se sve izbrisati i vratiti na fabičke postavke. Posle toga uradi JB sa Greenpois0n, zatim nabaci Installous i na kraju ponovo instaliraj aplikacije koje ti trebaju.
Takođe sačuvaj SHSH i preko Cydije i preko TinyUmbrella ako to nisi do sada uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Situacija je slijedeca, imam iPhone 2G, napuklo mi je staklo u gornjem lijevom uglu (cosak lijevo od slusalice), pitanje je isplati li se mjenjati samo staklo, ustvari moze li se uopste mjenjati samo staklo a da mi iPhone izgleda kako treba poslije toga. Ili da zamjenim kompletan displej? Savjeti, preporuke, iskustva, da li se isplati mjenjati kompletan displej ili samo staklo, sta da radim i koliko bi me novca ova akcija mogla kostati?

Danas sam se malo raspitao po servisima, zamjena displeja sa staklom i nova baterija sa ugradnjom bi me izasla oko 90-95 E a iphone sam platio kad saberem i oduzmem nekih 70 E. Sta vi mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 4
Sanse da zamenis samo staklo su skoro nikakve posto je isto zalepljeno za display... i velike su sanse da ce display puci prilikom pokusaja da ih razvojis...

Da li je isplati menjati sve to... pa zavisi... cinjenica je da iPhone vise nikada nece biti isti kada se otvori... tako da ako ti radi touchscreen i ako te to mnogo ne nervira, bolje je da nista ne diras jer velike su sanse da ces napraviti samo gore...

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Planiram sada da uzmem polovan 3GS... Ali ne postavljam na drugoj temi ovo pitanje svesvno, jer ocekujem da ce te mi vi ovde lakse i preciznije odgovoriti...

Moze mi neko reci sta su bitne stavke na koje treba da obratim paznju pri uzimanju, a ko je trenutno u toku sa softw itd...dakle da bi mogao da imam od 4.0 pa na gore verziju...koja je poslednja, tj.za koju verziju je ovaj greenpois0n jailbreak?...nisam od kada sam prodao (pre nekih god dana) moj 3G pratio bas jako detaljno iPhone, pa nisam upucen bas u sve idealno... Znam da treba valjda taj SHSH da se vidi da li ima i slicno...valjda ? Da li moze i bez toga da se instalira 4.0 i vise ili bez toga ne moze ? Naravno ako mislite da je jos po nesto bitno da obratim paznju i hardverski ili softverski slobodno napisite...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 4
Najbolje bi bilo ako mozes da kupis simfree ali ako kupujes non-simfre onda za 3GS proveri koji baseband ima,  u Settings-General-About gledas dole koji je Modem Firmware.

Ako je:
06.15.00 taj nije bas za preporuku jer je ubacen od iPad-a da bi se uradio unlock i najverovatnije da ti ne radi GPS

Sve do 05.13.04 moze da se otkljuca sa ultrasn0w dok vece verzije :  05.14 i 05.15 trenutno ne mogu da se otkljucaju, jedino da ubacis onaj BaseBand od iPad-a koji ce ti kao sto sam ti vec rekao onemoguciti GPS i nije za preporuku jer ne zna se kada ce biti moguce, i da li ce uopste moci da se ponovo ubaci neki iPhone baseband.

SHSH ce ti zatrebati ako hoces kasnije da ubacis neku raniju verziju iOS-a koja nije aktuelna, ali bitno je da ga imas za 4.2.1 ako hoces da ubacis taj iOS dok ne izadje JB za 4.3 koji bi trebalo sutra da se pojavi.
Znaci bez SHSH mozes da instaliras samo zadnju verziju iOS-a i problem je ako za tu verziju ne postoji JB, trenutno Greenpoison radi JB za 4.2.1, (sutra izlazi 4.3) a imas takodje i custom romove koji vec imaju uradjen JB. 
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 15:30:20 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.