Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 252250 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
hahahah...nema dalje...znači totalni pošetnik...kako to da vidim koji mi je os?? Smile

Na iPad-u idi u Settings/General/About i tamo piše.
Možeš i da zakačiš iPad na komp preko USB kabla pa da pogledaš u iTunes-u šta piše pod Summary (valjda si instalirao iTunes na računar).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Ja mislim da je sve preko 100 eura previše za više od tri godine star telefon a i 2G uvek budu neki uništeni.

Ne slazem se. Kakve sve kante drze cenu, sasvim je ok cena 150e za 2g 8gb. Naravno, ako je skroz ocuvan, a ima ih.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 00:28:38 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mislim da sam zeznuo stvar totalno s ovim nekim jeilbreakom, naime sada kada ga spojim na usb i itunes, kaže da ne može da ga učita jer je u nekom drugom modu...ja sam išao na restore i downlodovao šta mi je bilo ponuđeno i opet ništa...na display-u samo usb nema ništa drugo
pomagajte kako da izađem i tog moda
hahahah...nema dalje...znači totalni pošetnik...kako to da vidim koji mi je os?? Smile

Na iPad-u idi u Settings/General/About i tamo piše.
Možeš i da zakačiš iPad na komp preko USB kabla pa da pogledaš u iTunes-u šta piše pod Summary (valjda si instalirao iTunes na računar).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ok. ver software  je 4.2.1 odoh na onaj link pa kad završim sa jealbreakom obradujem vas...moji prvi koraci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Nemojte slati više komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nešto zaboravili reći. Postovanjem više odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
još se mučim sa jailbeak-om...naime znam cijeli postupak za uraditi ali imam problem sa skinutim ios4.2.1, naime rarovan je i kada ga raspakujem unutra su sve neki file-ovi, ali nema onog sa ekstenzijom .ipsw (koji i treba da sadrži sve ovo u rarovanom file-u), sa dva različita mjesta sam skidao i oba puta ista stvar...ima li kakve teorije da se ovo spakuje u ovaj format .ipsw kako bi ga kasnije itunes i redsn0w vidio i prepoznao...
pomagajte gubim na živcima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Fajl treba samo da se skine i ne treba ništa da se raspakuje, unraruje, unzipuje itd. jer je on već u .ipsw formatu.
Ja bih ti savetovao da otkačiš malo taj Internet Explorer i da skineš ovo preko Firefoxa ili Opere, evo ti link još jednom: 4.2.1: iPad1,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw

Ono što je još vrlo bitno da znaš je da je ovo tethered jailbreak, a to znači da kada ti se iPad ugasi iz bilo kog razloga (prazna baterija, reboot posle instalacije neke aplikacije), onda ćeš morati da ga upališ pomoću računara.

Znači, sada kada budeš radio JB, treba u Redsn0w da štikliraš "Install Cydia" kao na ovoj slici:

Pošto budeš instalirao Cydiju, onda si završio jailbreak, a Redsn0w ćeš nadalje koristiti samo po potrebi i to za bootovanje kada ti se iPad ugasi, a to ćeš raditi tako što ćeš štiklirati "Just boot tethered right now" kao na ovoj slici:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Ardzuna hvala mnogo na savjetu,  pokušam i ovo pa se javim kasnije. Ako sam dobro razumio...pomoću jeilbreak-a u stanju sam da instaliram krekovane verzije svih ipa file-ova, ali ako mi se zbog prazne baterije ili ako ja ručno izašli iPad jedini način je da ga upalim preko kompa i iTunes-a...i da li nakon paljenja na kompu, iPad zadrzava sve aplikace ili može doći i do nekakvog reseta ili nekog drugog problema
Sve sam sebi skinuo sa neta čak i detaljno uputstvo sa YouTube-a u videu tako da ne vjerujem da će biti neki problem...jedino me ovaj 4.2.1 mučio.
Hvala još jednom pa kada i ovo probam javim da li radi ili ne. Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 13:31:27 od ramboamadeus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Ostaće ti sve aplikacije i kada budeš palio iPad pomoću kompa.
Za instaliranje .ipa fajlova traži "Installous" na YouTube ili na Google. Ovde ne možemo više informacija da ti damo pošto to već spada u pirateriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
zaboravio sam da pitam pošto me buni ova rezervni software na kompu...da li nakon jailbreaka ostaju aplikacij ili se ipad formatira skroz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.