Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 252175 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Hvala ti puno Matrix na ovako iscrpnom objasnjenju, bas to mi je trebalo....kupicu za nedelju, dve, ali sam hteo da se upoznam sa ovim na vreme da ne pogresim, pa kad dam pare bude kasno...nadam se da ce sve proci ok... Hvala ti jos jednom puno!!! Car si!!! Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 01:26:56 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Malo mi je konfuzija u glavi, pa molim pojasnjenje posto sam zadnjih sat-dva potrosio u vjetar a nista nisam napravio. Elem kupio 3G kad je me iTunes pitao ja uradio apdejt na 4.2.1 firmware, sve proslo bez problema, radi ko zmaj. Ali...kad sam htio da ga jailbrejkam, eto problema. Probam sa redsn0w_win_0.9.6b4 i sve fino krene DFU mod, i stamo aplikacija stane na fonu pise downloading jailbreak data i nista. Probam sa green poison-om medjutim iako je fon u dfu modu ovaj kaze nije, i tako jednom, tri, deset puta iTunes kaze jeste DFU green kaze nije i ne radi. Onda sam pogledao baseband (Modem Firmware) i tamo pise 05.15.04 pogledam na Google negdje pise radi ovo negdje ne radi nikako, negdje kazu kao treba mi bb od iPada downgrade, upgrade, zaboli me ovo malo pameti sto je ostalo, a samo sam htio da instaliram par igara na svoj novi fon. Pomagajte ljudi, sta mi je ciniti, sta mi je najbolje i najbezbolnije rjesenje, jos ako kako moze da bude onaj Untethered jailbreak da ne moram stalno brejkati bice kao bombona. Hvala unaprijed na svakoj vrsti pomoci.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 21:55:39 od dfrimmel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
Nisi napisao da li je telefon sim free ili nije. Ako nije sim free, onda nisi trebao da apdejtujes na 4.2.1 samo zato sto ti je iTunes to ponudio.
Ali posto kazes da ti je posle apdejta sve radilo, onda jedini zakljucak koji se namece je da ipak imas sim free telefon, sto znaci da ti ne treba bb od iPad-a (on ce ti samo unistiti GPS).
Mozda je problem sto si radio Greenpois0n preko Redsn0w-a. Napravi ti jos jednom restore preko iTunes-a, pa mu onda udari odmah Greenpois0n. Skini najnoviju verziju sa sajta greenpois0n.com.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Kupio sam iPhone 3Gs danas, polovan....na njemu je 4.1, jailbreakovan je i otkljucan... 05.12.je baseband... E sad..kad udjem u Cydia-u, ne vidim nigde da je taj SHSH, da ga ima..ako se to tu gleda uopste  Smile?! Zanima me da li mogu da instaliram najnoviju verziju iTunes-a ili treba neku staru, zbog tog update-a ili jednostavno kad mi ponudi update da kliknem da ne prihvatam? I jel to moze da se iskljuci negde da mi ni ne nudi vise? Da ne kliknem slucajno na to, pa posle da kukam  Smile ... I da li mogu da uradim update na 4.2.1 ili ako nemam taj SHSH sacuvan ne mogu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple iPhone 4
Skini TinyUmbrela odavde i pomocu nje probaj da sacuvas shsh za 4.2.1 ako jos nije kasno.
U Cydia mozes da vidis na prvoj stranici koji SHSH imas, odmah gore cim je otvoris.

Za 3GS da predjes na 4.2.1 treba ti SHSH za taj 4.2.1 jer sada je vec dostupan 4.3 i ako nemas taj shsh onda sacekaj da izadje JB za 4.3 i ubacices neki custom firmware koji ne dize baseband da bi mogao i dalje da ga otkljucas.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2011, 18:36:25 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
Kupio sam iPhone 3Gs danas, polovan....na njemu je 4.1, jailbreakovan je i otkljucan... 05.12.je baseband... E sad..kad udjem u Cydia-u, ne vidim nigde da je taj SHSH, da ga ima..ako se to tu gleda uopste  Smile?! Zanima me da li mogu da instaliram najnoviju verziju iTunes-a ili treba neku staru, zbog tog update-a ili jednostavno kad mi ponudi update da kliknem da ne prihvatam? I jel to moze da se iskljuci negde da mi ni ne nudi vise? Da ne kliknem slucajno na to, pa posle da kukam  Smile ... I da li mogu da uradim update na 4.2.1 ili ako nemam taj SHSH sacuvan ne mogu?

Pise ti koje SHSH blobove imas gore iznad Welcome to Cydia:

Ako hoces da u telefon ubacis 4.2.1, onda treba da koristis Snowbreeze jer on ima opciju koja ti omogucuje da sacuvas postojeci baseband kako bi posle mogao da ga otkljucas sa Ultrasn0w. Detaljnije uputstvo imas ovde: link
Ne znam tacno kakvu ulogu igra SHSH kod Snowbreeze-a, ali ako ti trenutno sve radi kako treba, ja ti ne bih savetovao da previse cackas oko apdejta posto ti telefon nije sim free i ne verujem da cemo ovde moci da ti pomognemo ako nesto krene po zlu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple iPhone 4
I za Snowbreeze ti treba SHSH jer Snowbreeze samo pravi custom .ipsw file koji opet moras da ubacujes u telefon preko iTunes sa Shift+Restore, a iTunes ako ne dobije SHSH za tu verziju firmwera nece raditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
U pravu si Smiley

Znaci, trebace mu SHSH za iOS 4.2.1 da bi ubacio taj custom .ipsw fajl koji kreira pomocu Snowbreeze-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Hmmm...iznad "Welcome to Cydia" mi pise "This device has a pending TSS request"...tj.nemam SHSH sacuvan...Onda bolje da ne diram nista...ovako mi radi sve ok...da ne bi posle razbijao glavu sto sam dirao A inace, 4.3 cu moci kad izadje jailbreak i unlock da stavim jel ?!  Smile

I usput...ostali su sacuvani neki rodjendani u kalendaru...namesteni na all-day...medjutim kada udjem u svaki pojedinacno, nemam opciju "edit" da bi mogao da ih izbrisem..da li postoji neki nacin da to resim ili ?
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 02:25:43 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
U gornjem desnom uglu mi se pojavio nekakav katanac okružen strelicom...kako da ga uklonim...pored baterije...moj mali sin se igrao pune dvije min i nešto je stisnuo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.