Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апологетика - докази за постојање Божије  (Pročitano 219783 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Da li ti uopste znas sta je apologetika ?

Smile Smile Smile

no comment.

Citat
Molim. Ok, shvatih sam šta hoćeš da kažeš...
Tako, ako ne mozes protiv njega, pridruzi mu se  Smile

Citat
Navodno stitis temu time sto mene zelis da uvredis ili iznerviras ?
hint: obratiti paznju na smiley  Smile [1]

------------------
A sada neke komentare o dokazima, please  Smile  Smile . Za mlacenje prazne slame postoji odgovarajuca tema  Smile

[1] za one koji su nize inteligencije: :mgreen: smajli predstavlja salu  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 00:18:38 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Citat
Molim. Ok, shvatih sam šta hoćeš da kažeš...

Pa kažem da mi je jasno šta je htio da kažem u konkretnom slučaju... Nit sam protiv njega, nit ću mu se pridruživati... Uostalom i ne učestvujem u temi....

Kada uzmeš njegove rečenice i posmatraš ih pojedinačno, djeluju prilično logične... Međutim kad se malo odmakneš i pogledaš tekst u cjelini, nije baš najjasnije šta je cilj svih tih nabacanih rečenica...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Pa kažem da mi je jasno šta je htio da kažem u konkretnom slučaju... Nit sam protiv njega, nit ću mu se pridruživati... Uostalom i ne učestvujem u temi....
Vec zvucis kao on  Smile

Ma daj, ljudi, vise necu da se nasalim nikad ovde.  Smile Magic, kaci sledeci dokaz, ovo ode u nepovrat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
aj dobro... šalio si se... nebitno...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: ThePhilosopher
Smile Smile Smile

no comment.
Znao sam da ti ne znas koje sve situacije pokriva rec "apologetika", to sam i rekao Masteru.

Citat
Covek pod nikom "nebitno" je rekao "svatih sta hoces da kazes" a to ni u kakvom obliku i formi ne predstavlja
nikakvo "pridruzivanje" nekom objasnjenju.
Objasnjenje " Kroz rec se definise postojanje, ali rec nije dokaz postojanja. " nije moje objasnjenje vec stvarnost
koju zna svako ko zna sta je stvarnost koja vazi za sve ljude. Ne postoji covek koji shvata postojanje bez reci koja to postojanje definise i ne postoji rec koja sluzi kao dokaz postojanja necega bilo kom coveku.

Citat
hint: obratiti paznju na smiley  Smile [1]
Moderatori su osobe koje treba da obrate paznju na tvoje "sale"
Citat
A sada neke komentare o dokazima, please  Smile  Smile . Za mlacenje prazne slame postoji odgovarajuca tema  Smile
[1] za one koji su nize inteligencije: :mgreen: smajli predstavlja salu  Smile
Moderatori su takodje osobe koje treba da obrate paznju na tvoj stav prema ostalim clanovima foruma koje
ti nazivas "oni koji su nize inteligencije. A sad cu na to da ih podsetim.  Smile
aj dobro... šalio si se... nebitno...
Nije se salio, vredjao je. On nema pravo da daje bilo kakve negativne komentare o meni, o onome sto ja kazem moze da govori sve sto je dozvoljeno pravilnikom.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Pa hteli to priznati ili ne, postoje ljudi sa vecom i manjom inteligencijom. I psihologija, kao nauka ima skalu inteligencije. Ako se nesto upucuje onima sa nizom, bez oznacavanja ko je taj na forumu, i opojasnjava im se nesto, ne vidim neceg loseg u tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Au, brate  Smile Ti si se bas vezao za ovaj forum cim mogu moje posalice (generickog tipa) da te povrede.  Smile Ajde izadji, prosetaj malo, nije sve u forumu.

I hajde za promenu procitaj jedan apologetski dokaz i kazi sta ne valja. Kreni od premisa do silogizma. Ja ne vidim dalju raspravu ako ne krenemo takvim putem... Ajde, pobij te dokaze, pokazi tu inteligenciju  Smile

Ja sam za svaki dao komentar, a samo si ti uvredjen da apologetika ne postoji  Smile

Ne budes li dao adekvatan (da ne kazem inteligentan komentar), rasprava nema smisla i povlacim se iz diskusije sa tobom.

over and out.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: nebitno
Međutim kad se malo odmakneš i pogledaš tekst u cjelini, nije baš najjasnije šta je cilj svih tih nabacanih rečenica...
To je zato sto je svaka ta recenica celina za sebe. Ja ovde ne pricam price nego objasnjavam sta je stvarnost koja vazi za tebe, mene, sve ostale. Ako u jednoj recenici kazes cinjenicu o paradajzu, a u drugoj recenici cinjenicu o svinjetini iako paradajz i svinjetina nisu deo jedne celine, te recenice su i dalje - istina.
Znaci jedino sto je bitno kod svih izjava je - da li su te izjave istina ili nisu.
Kada neko u onome sto sam ja rekao pronadje laz, trebalo bi da je lepo prezentuje, objasni i tada cu ja biti
lazov, a do tada .....
Citat: ThePhilosopher
Au, brate  Smile Ti si se bas vezao za ovaj forum cim mogu moje posalice (generickog tipa) da te povrede.  Smile Ajde izadji, prosetaj malo, nije sve u forumu.

I hajde za promenu procitaj jedan apologetski dokaz i kazi sta ne valja. Kreni od premisa do silogizma. Ja ne vidim dalju raspravu ako ne krenemo takvim putem... Ajde, pobij te dokaze, pokazi tu inteligenciju  Smile

Ja sam za svaki dao komentar, a samo si ti uvredjen da apologetika ne postoji  Smile

Ne budes li dao adekvatan (da ne kazem inteligentan komentar), rasprava nema smisla i povlacim se iz diskusije sa tobom.

over and out.
Nisam se vezo za ovaj forum, nego sam na ovom forumu samo kada moram na ovom forumu da budem.
Ti ne vredjas mene, ( nemam osecaj uvredjenosti ) nego koristim pravo clana foruma i razboritost moderatora da tebe nauci pameti i pravilu ponasanja koje tebe ne cini izuzetkom, posto tvoje ponasanje u cyber space-u
vapi za cyber space korekcijama da bi se dovelo na cyber space civilizacijsku normu.
Ja ti garantujem da u real life-u ti samnom ne bi mogao da komuniciras na nacin na koji samnom pokusavas da komuniciras u cyber space-u.
Apologetika nije nikakvo dokazivanje ni u kakvom obliku ili formi, apologetika je odbrana stava kada se radi o religijskoj apologetici onda clanovi neke religije brane stav koji ta religija zauzima.
U apologetici koju ja zastupam se brani stvarnost od uticaja lazi.
Odavno sam dao objasnjenje da se apologetikom nista ne dokazuje. Religija je sistem verovanja u postojanje superiornog bica. Kada bi religija imala dokaz da Bog postoji, religija bi prestala da postoji. Kada bi ljudi imali dokaz o postojanju Boga, ne bi niko mogao da veruje da Bog postoji.

Tvoja uslovljavanja zvuce ekstremno pateticno, posto u mom postojanju ne postoji segment u kojem ja razmisljam " sta ce sad ThePhilosopher da uradi ?  Smile "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG G2
@eyepheelYU
Koja rec je za tebe Bog? Jel su sve ili neka posebna?
Jesi li ti solipsista?
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 21:50:15 od nofx0023 »
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.