Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апологетика - докази за постојање Божије  (Pročitano 219655 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Hoces reci da ono sa linkova je neargumentovano ? Smiley Da ti ljudi nisu znali sta rade i da su bili nestrucni ? Onde Placebo efekat ne moze imati uticaja. Jer pojma nisu imali sta ce uslediti i kako bi trebali reagovati. Tesko je poverovati kako svi oni nisu uzimali u obzir Placebo efekat u donosenju zakljucka. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
Nemoj Light nemoj samo oko palceba da me diras da ti nebi objasjnjavao sta je placebo po zvanicnoj nauci i ono sto ja smatram sta je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Izvini, sam si pomenuo. Samo pitam. Jer mi zaista cudno, ako si vec covek od nauke, kako to da jednim istrazivanjima dajes prednost, dok druge podnistavas. Mislim da svaki ozbiljan naucni radnik koji se bavi naucnim radom, bi trebao da uzme ako ne sve, desi se da se ponekad nesto zaboravi, stvari, mogucnosti koje bi dale drugu sliku a samim time i zakljucak. Ovde je iznesen nedvosmislen zakljucak.

Jedan od primera jos je fizicar Fritz-Albert Popp. Ajnstajnov sticenik, covek koji je jos na koledzu pokupio sve zive tamosnje nagrade, kada je dirnuo u dogmu, izgubio je posao. A sada, to sta je uradio tokom svojih istrazivanja, potvrdjuju drugi. Koliko znam zadnji su to potvrdili japanci. Rec je o tome da dnk komunicira svetloscu.

I njega su neargumentovano odbacili, ali eto, na kraju ce ispasti da je bio u pravu.

Vec sam ti rekao:
Uvek sam spreman nesto novo nauciti. Zato, "pucaj". Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia Luvmya 520
a sto se tice Yu raspolazemo dovoljno sofisticiranim tehnikam da pratimo aktivaciju mozga.
Kakve veze ima "pracenje aktivacije mozga" sa postojanjem ili nepostojanjem svesti u tom mozgu ?
Kakva je "sofisticirana tehnologija" tebi potrebna da shvatis da je covek jedina vrsta na Zemlji koja ima svest pomocu koje je kreirala sve sto je kreirala ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
light ja pokusaam tebe u kvantnoj fizici da pratim.Ali trenutna klinicka istrazivanja neidu tebi u korist.
Sve se svodi na to da su duhovne sposobnosti coveka zapostavljena upra vo e to kraci put ilii pravi put ako hicete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Citat
Sve se svodi na to da su duhovne sposobnosti coveka zapostavljena upra vo e to kraci put ilii pravi put ako hicete.
Pa tako reci. Smiley Sada si mi jasan. Verovao ili ne, opet baba o ustipcima, kvantna fizika ne bezi od toga. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Jedna digresija. Potkrala mi se neistinitost. Gledam chat pa se zeznuh.

Ovde ...
Citat
Jedan od primera jos je fizicar Fritz-Albert Popp. Ajnstajnov sticenik, covek koji je jos na koledzu pokupio sve zive tamosnje nagrade, kada je dirnuo u dogmu, izgubio je posao.
... nije on bio Ajnstajnov sticenik, vec David Bohm. Isto fizicar. Sve ostalo napisano stoji.

Da samo pojasnim. David Bohm, fizicar i Karl Pribram, neuropsiholog, su na razlicitim krajevima sveta dosli do iste zamisli. Model hologramskog Univerzuma i da mozak radi po hologramskom principu.
Za vise:
http://forum.burek.com/holografski-svemir-t484756.html

Izvinjavam se za omasku.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2012, 01:50:19 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ligtht sreco i raosti moja to kliika nemoze da dokaze.
Govorimo ocigledno o razlicitim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Sony xperia
Reko bih duso moja, o veoma slicnim. Smiley Samo sa razlicitih brdasceta, bacamo oko na istu dolinu. Smiley

Znam, znam, o duhovnosti ces sada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.