Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mrzite WOW
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Анти-wow клан ~ Зашто мрзим wow?  (Pročitano 20146 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Nije ni to daleko od istine  Smile vazno je da smo samo mi agresivni, ostala gospoda su na nivou Smiley takodje smo otvorili temu sami protiv sebe  Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
...slusaj ja ti to iz iskustva kazem...ne igram wow..ali zato igram nesto drugo, slicnog tipa ..pa znam kakva je situacija Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 14:55:41 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Jasno, samo mi nije jasno sto mi to pricas  Smile Inace pretpostavljam da igras GW onda
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
ne ..lineage 2
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:03:59 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
ovde se diskutuje, ne vredja se, mada je atmosvera ko u skupstini pred izbore  

Занимљиво је за гледање. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne ..lineage 2

Razmisljao sam se da pocnem sa jos dva ortaka to da igram. Mnogo me privlaci koncept politike u toj igirici. Doveden je do savrsenstva. A i cinjenica da jednostavno mozes da ubijes od batina ko god da te iznervira Smiley

Sorry za off
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Citat
Sorry za off

Nista , navikli smo ..

Citat
Necemo da se prepucavamo o igrackom iskustvu. Ja sam peglao commodore 64 od svoje seste godine.
Naravno da necemo .. iako si to lepo spomenuo kako bi sebe pohvalio .. ti si rekao da mi nemamo pojma aKa nismo kompetentni da ocenjujemo ...

Citat
I reci mi jel u redu da neko pljuje po wow i njegovim igracima a nije upoznat sa istim.

Naravno , ja mogu da da izrazim svoje misljenje zasto ne volim wow .. ne moram da probam govno da bih shvatio da je neukusno ..

Citat
maj ti svoje misljenje, zabole mene plajvaz ali ne prodaj ga za mudrost kada to nije.

Ja prodajem za mudrost ... ? Meni se cini da si ti taj ko je malo promasio temu i hvali wow ...

Citat
"samo lupate" uvreda. Toliko cepidlacenje nisam ocekivao od tebe. A krajnje je validno napisano da lupetate kada likovi odvale nesto samo da bi kasnije shvatili da nisu u pravu

ni ja nisam ocekivao da cu morati da crtam svaku svoju rec kao sto sam ovde sa nekima ali to je i dalje uvredljiv termin ..
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:18:38 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да ли се неко јавља за реч? Smile

Народни посланик, WoW странке, Ironic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ti si pomenuo svoje igracko iskustvo na lep i diskretan nacin zasto ne bih i ja. Samo kazem da prepucavanje validnosti istog ne vodi nicemu.

Molim te ja nigde ne hvalim wow. Ja se protivim tome da se pljuje po necemu o cemu se malo zna. Cak i bez obzira na igracko iskustvo (ko zna neko mozda 12-15 godina igra samo pacman).

Nebulozan argument. Ne moars da probas govno da bi znao da je lose..... znaci ti po svom misljenju znas da je wow los, a misljenja si stekao kako, nisi igrao wow nego ga samo posmatras sa strane prepune predrasuda. Znaci kazem odigraj malo pa onda ceni. Ne vidis mene da postujem i pljujem po temama gde nisam kompetentan. Iako, oh da veoma, imam imsljenja o raznim temama ovde na ovom vleikom forumu za koje kada bih krajnje iskreno iznosio verovatno bih zavrsio na crnoj listi 3/4 clanova (mahom onih koji se gube po sex i kladionica forumima.....ocekujem flame) Znaci moj argument je, niste igrali wow, niste kompetentni da ga komentarisete, ni njega ni njegove posledice.

Uvredljiv termin je i kad nekome kazes hohstapleru pa se i ja dalje nasmejem ako me neko tako nazove. Cinizam i cepidlacenje ostavi za neke mladje ljude.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 15:29:32 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Сад ће папир да се јави за реплику... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.