Koja vam je fora sa ovom temom,mislim ok shvatamo da imate nesto protiv wowa i nas fanova( ),ali svejedno nemate razloga da svoju mrznju prema gore pomenutom iskazujete u posebnom topicu... Mada sa druge strane imate pravo da ga ne volite... Jedino sto mi je glupo je sto osudjujete igricu koju nikada niste probabli,moje misljenje je bilo slicno ali se naravno promenilo kada sam poceo da je igram... May the lights embrace you,good health long life (wow fanovi ce znati o cemu pricam)
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 20:53:04 od ukica »
Koja vam je fora sa ovom temom,mislim ok shvatamo da imate nesto protiv wowa i nas fanova( ),ali svejedno nemate razloga da svoju mrznju prema gore pomenutom iskazujete u posebnom topicu... Mada sa druge strane imate pravo da ga ne volite... Jedino sto mi je glupo je sto osudjujete igricu koju nikada niste probabli,moje misljenje je bilo slicno ali se naravno promenilo kada sam poceo da je igram... May the lights embrace you,good health long life (wow fanovi ce znati o cemu pricam)
Koja vam je fora sa ovom temom,mislim ok shvatamo da imate nesto protiv wowa i nas fanova( ),ali svejedno nemate razloga da svoju mrznju prema gore pomenutom iskazujete u posebnom topicu...
Vi svoju ljubav mozete da iskazujete na tri teme....fair-play...
Citat
Mada sa druge strane imate pravo da ga ne volite...
Sta je pisac hteo da kaze?
Citat
Jedino sto mi je glupo je sto osudjujete igricu koju nikada niste probabli,moje misljenje je bilo slicno ali se naravno promenilo kada sam poceo da je igram...
Slazem se sa YTP-om.Zar mora sve da se proba da bi se saznalo da je lose?
Citat
May the lights embrace you,good health long life.(wow fanovi ce znati o cemu pricam)