Pa dosad su vredjali samo ovi koji igraju wow ... a imaju svoju temu ...
Ne budi cinican. Imamo svoju temu pa nam je zabranjeno da postujemo ovde gde nas pljujete na sva usta? Ajde molim te.
Ovo su zapoceli ljudi isfrustrirani cinjenicom da je na ovom forumu medju gaming populacijom najzastupljeniji wow i kada se on prozme kroz sve teme, kao sto su funny screenshits ili ne znam sta vec onda se osete ko da ih je neko bocnuo u dupe.
Pa sta ako imamo svoju temu?
Lol, ko pobedjuje na anketi. Ovde glasaju ljudi koji nemaju pojma o igricama. Sta kazes da malo prosirimo ovu temu na zvanicne wow forume, posto je dobila ocenu na slobodnim diskusijama da je prosrimo na forume gde su ljudi malo kompatibilniji da pricaju o tome, ili mozda na neke gaming forume. Ajde ne zasmejavajte me, na poslu sam.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 14:25:30 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Ne budi cinican. Imamo svoju temu pa nam je zabranjeno da postujemo ovde gde nas pljujete na sva usta? Ajde molim te.
Malo si to licno shvatio ... ne bih ja bas trosio toliko vremena na ono sto smatram beznacajnim ... ja ovde dajem svoje misljenje protiv wow-a , kome se to ne svidja moze samo da cmizdri ...
Citat
Lol, ko pobedjuje na anketi. Ovde glasaju ljudi koji nemaju pojma o igricama.
Bitno da ti imas ... cepao sam arkade jos dok sam jedva dosezao joystick i dva tastera zbog prevelike visine ...
Citat
samo lupetate
Eto.. opet uvrede , da ste uspesni u normalnoj konverzaciji kao u wow-u i imate stvarne argumente mozda ne biste toliko vredjali druge... no , verovatno ste malo izgubili kontakt sa stvarnoscu ...
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 14:33:15 od yourtoiletpaper »
Pa dosad su vredjali samo ovi koji igraju wow ... a imaju svoju temu ...
Ovo su zapoceli ljudi isfrustrirani cinjenicom da je na ovom forumu medju gaming populacijom najzastupljeniji wow i kada se on prozme kroz sve teme, kao sto su funny screenshits ili ne znam sta vec onda se osete ko da ih je neko bocnuo u dupe.
a sta je funny u screenshotovima koje razumeju samo igraci wow-a?...onada otvorite temu "funny wow screenshots" pa se samo vi zabavljajte... i pre nego sto ospete paljbu po meni..nemam nista pritiv wow-a..sta vise igra je revolucionarna i donela je totalno novu dimeziju mmorpg igranja...ali bre preterali ste....na svim temama samo wow..Imate jednu pa se lepo druzite tamo i delite screenshotove..razmenjujte iskustva a isto tako i ne razuimem one koji otvaraju ovao glupave teme...bez argumenata ... ali morao sam da postujem
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 14:32:42 od orangeweed14 »
Ta treca nije aktivna nemoj da vredjas tudju inteligenciju.
@ orangeweed14
Funny Screenshots govori sama o sebi. Ako si citao tu temu videces da sam i tamo pljuvao po likovima koji postuju nesto sto je samo igracima wow-a smesno. A inace ako imam smesan screenshot iz wow-a koji bi bio smesan i drugima postovacu ga ehere i damn please.
@ yourtoiletpaper
Necemo da se prepucavamo o igrackom iskustvu. Ja sam peglao commodore 64 od svoje seste godine.
Naravno da imam pojma. I reci mi jel u redu da neko pljuje po wow i njegovim igracima a nije upoznat sa istim. Imaj ti svoje misljenje, zabole mene plajvaz ali ne prodaj ga za mudrost kada to nije.
"samo lupate" uvreda. Toliko cepidlacenje nisam ocekivao od tebe. A krajnje je validno napisano da lupetate kada likovi odvale nesto samo da bi kasnije shvatili da nisu u pravu