jaooooj,Gospode BOzee.....idi i ceprkaj po ranijim postovima-napisao sam tamo nekoliko razloga...i bio bih zahvalan da me posle ne pitas:a sto ovo?a kako ovo? mislim ocu da kazem-to je CIST ODGOVOR na ovo tvoje pitanje-a ako oces da posle diskutujes sa mnom u redu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- aha...znaci on se jos buni!bloodhoundu cemo napraviti posebnu kaznu...hehehehehehe...DOZIVOTNO BEZ WOWa!!!hehehehehe!!!!!!.......
Bilo je upuceno ytp, on mi je samo uleteo u post. A sto se njega tice...mrzi WoW igrace=direktno mene, neprijatelj sam mu...pa jesam li ustasa, jesam li ti zaklao porodicu ... pa skupa niste normalni ...od srca.
Jedno je ne voleti (i mozda cak imati objasnjenj za to) drugo je neobjasnjiva mrznja.
Mada o5 who gives a murloc.
JA ocu da budem deo izvrsnog odbora svetih branitelja WoW inache necu da se igram
I da, mogu li da predlozim da se ova tema konacno zakljuca/obrise jer pored sve moje neizmerne mudrosti nisam uspeo da proniknem u poentu njenog postojanja.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 02:02:09 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Nemam mogucnost preko moba da vidim da li je neko u medjuvremenu postovao... ytp i dalje prosipa svoje mudrosti koje verujem vecina i ne cita hkj ili hjk ne mogu da vidim trenutno rekao si vise puta razloge zbog kojih ne volis WoW, a nijedan validan zasto bi MRZEO nesto sto te u nijednom pogledu ne ugrozava.
Bilo je upuceno ytp, on mi je samo uleteo u post. A sto se njega tice...mrzi WoW igrace=direktno mene, neprijatelj sam mu...pa jesam li ustasa, jesam li ti zaklao porodicu ... pa skupa niste normalni ...od srca.
Ajde polako samo , nemoj da se uzbudjujes .. idi odigraj jedan quest ...
dobro-znaci kazem vam:JA,da JA!!!!HKJ!!!!sam dao NEKOLIKO objasnjenja i Ironic to zna i lepo smo prihvatili svacije misljenje i on postuje moje,a ja postujem njegovo misljenje i ja mislim da tako i treba da bude!!!! a sto se tice ovog ostalog-ja pokusavam da unesem malo sale jer je glupo da se svadjamo oko igrica-na BILO KOJOJ temi(ne samo WOW)...i ne znam sto me BOkac gleda...vidi...@!^!~ hmmmm....SHVATA-da,to je prava rec-kao da sam...vanzemlajac... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- vidi,vidi...sad se svi pobunili!....aahaaahaaa,pa ima sve da vam iskljucim struju u komsilucima pa da necete moci da igrate WOW!!!buahaha!!!a onda cu...onda cu...hmm... da iskljucim i sve servere...da...tako cu uraditi...