Strah i trepet tinejdz bucmastih klinaca sa dzozlucima ... ceremonijalno spaljivanje originalnih licenca i kopija igre cetvrtkom posle izvlacenja dobitnika interne tombole ..
@ytp Tesko je imati pretpostavke o WoW-u ako ga nikada nisi igrao...taj citat sto si pokupio sa neta ... sta si time hteo da postignes...nije nam stalo do misljenja nekog stranog debila iz cijih stavki se vidi da ili nije igrao wow ili je bio toliko glup da je shvati.
@all koji nisu probali wow, a postuju ovde da ga mrze
Punite poruke do personalizovanog avatara?
@onima koji poceli temu
Razumem da ne volite igru ili bilo sta drugo...ne volim ni ja mnogo stvari...ali da je mrzite smesno je na kvadrat. Da vas igra ne ugrozava direktno...probali ste, bili neuspesni pa vam je sada krivo.
aahhhaaa...doobro!dodajemo bloodhounda na spisak neprijatelja...
ko nam je jos tu?...Bokaca cemo da postedimo...ipak je on moderator... Samurai mi je nekako lik,pa se mislim...ali opet>>> pa,jbg-nas viteski kodeks kze da moramo i Samuraja da likvidiramo...zao mi je...
<- Draws upon the sacred power of WoW and holding his head up high into the oncoming winds of war he lifts his mighty runeblade and yells "DAJTE JOGURT"
Come oh ye faithless let me teach you the real meaning of power.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.