OZBILJNO: NE.zasto bih?(znaci BEZ ZEZANJA: NE) . a u sali...hehehe..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a,inace-ne,samo vam kazem da je "Put toljage"najbolji puut.......
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
@Bloodhound-cc...jaoj,eee... a cekaj-mislim sta bismo drugo pa pisali...(iako je nekad tesko-nije nemoguce>>>ne umes da razlikujes SALU od ozbiljnosti...sad verovatno ti mislis to za mene,ali ocu da kazem da ako postavim post tipa:"sve cu da vas istrebim..." to sigurno ne znaci da cu ja sad da se svadjam s tobom,znaci ne mislim ozbiljno... dobro-a koji je tvoj predlog za ovu temu?mislim svako ce terat(terati u smislu zadrzati-ne nametati...) svoje misljenje...
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 02:36:25 od hkj »