Deckonja ima ime hvala lepo. A to sto sam napisao je jedna jako cesta izreka koja se upotrebljava u anglo-saxonskom slengu i steta sto je ljudi tumache kao mrznju.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Aj chisto da pokusam da pokazem ljudima da mozda ja i nisam toliko Pro WoW koliko se pretstavljam.
Postoji mnogo stvari koje mrzim kod wow i eto malo da ih podelim sa vama. Naime svaka budala moze da je igra (dobro ovo nije problem samo kod wow vec kod svih mmo type igara) i naravno kad tad cete nabasati na jednu i taj dozivljaj ne da vam moze unistiti vas gaming dan nego da vam ogadi igricu za ceo zivot. Postoje nacini da ignorisete tako nesto ali kada se kroz igricu izrazi ljudska pohlepa i pokvarenost tome nema premca. To je recimo jedna losa strana wow-a ali opet nije karakteristicna samo za njega.
Druga, mozda i najozbiljnija stvar, je sto su ljudi nasli nacina da preko wow-a zaradjuju. Naravno sad bi neko rekao "Pa dobro i blizzard zaradjuje na wow-u pa sta" ali ovo su ljudi bukvalno koji svojim igranjem zaradjuju. Primera radi, nakupe brdo wow para i onda to prodaju ljudima za real life pare, ili jednostavno nabudze likove i onda to prodaju za kesh. Takva vrsta exploatisanja necega sto je napravljeno iskljucivo u svrhu zabave je meni odvratna.
Postoji jos dosta stvari koje mrzim (citaj: ne volim) u wow ali to su vec neke in game stvari koje ljude ne bi zanimalo. Mada then again, koga bole plajvaz i za ovo sto sam napisao do sad smorih se ( da od wow-a) pa rekoh malo da vezbam kucanje
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:51:21 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.