tja,MORALI SU da zaseru stvar i naprave MMORPG umesto da samo bude RPG... pitam se kako ce proci?dobro,mislim,ovde svaki MMORPG mora da se smara sto godina kao neumiruci brand,nego,kakav li ce biti u svetu? jer sto se tice strategije,prva je bila odlicna i popularna,ali svakim izdatim nastavkom i prodjenim mesecom sve je vise zamirala...bas cu da vidim kako ce izgledati(mislim hroji,likovi,mesta...) a strategija sama mi je bila odlicna...malo glomazne jedinice,ali ostalo sjajno...
Moram da spomenem onu "kartonsku" grafiku IRONIC svaka ti čast,potpuno se slažem stobom a ja mislim da je blizzard stavio takvu grafiku i zbog mnogo lujudi na ovom svetu koji i nemaju jake konfiguracije da podržavaju sve te ušminkane nove igre.
I ova izjava "WOW SMRDI" bruka si bolestan lik nikako to nemožeš da kažeš kada u potpisu imaš napisno "ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE"
I moram reći da se ja divim ironicu i njegovim postovima obožavam ih čitati toliko je obrazovan čovjek da vi nemožete protiv njega.kk
@hkj da malo razmisljas i da malo citas neke casopise poput sk uvideo bi da ce u buducnosti 80 % igara biti u MMOGPRG (jooooj kad bi izasao Star Wars Mmorpg ne bi ja video svetlost dana)
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.