Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mrzite WOW
da
ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Анти-wow клан ~ Зашто мрзим wow?  (Pročitano 20046 puta)
Zvezda u usponu

...667 - The neighbour of the beast...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1693
Zastava MML
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Omnia
on i ne pokusava da nabije nekom na nos niti tera nekog da igra ... samo govori zasto nije toliko lame igrati wow i da to nije nikakva droga ili sta vec ...

nije droga ali ja sam poznavao dva ortaka.......  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
on i ne pokusava da nabije nekom na nos niti tera nekog da igra ... samo govori zasto nije toliko lame igrati wow i da to nije nikakva droga ili sta vec ...

extremi uvek postoje. A ako smem da znam sta su ti tvoji bivsi ortaci radili pre nego sto su poceli da igraju wow? Ili bolje da parafraziram, kako su provodili svoje slobodno vreme?
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
@Ironic nisam ja zaludjenik za sportom, cak stavise i ja volim da posedim malo duze za kompom i da odigram neku igru ili da budem na netu  Smile

da se izjasnim ne volim wow jer mi se nesvidja tematika cele igre

Dok igras wow ne mozes da se povredis!

Ko je to rekao  Smile izgubis lika 70level i tresnes pesnicom u monitor i zvizne te struja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1693
Zastava MML
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Omnia

extremi uvek postoje. A ako smem da znam sta su ti tvoji bivsi ortaci radili pre nego sto su poceli da igraju wow? Ili bolje da parafraziram, kako su provodili svoje slobodno vreme?

...npr kao sav normalan svet, izlazili, zezali se, sport, RADILI ..... dovoljno?? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3120
Hvala Dr. Lift upravo si da najvalidniji argument od svih. Sasvim je u redu da ne volis nesto ako ti se sama tematika igrice ne svidja. Respect

A inace ne mozes da izgubis lvl 70 lika, bilo bi malo nebulozno. Ali postoje trenutci frustracije (licno iskustvo) kada jednostavno zapucas rukom zid pored sebe na malo pogresan nacin pa ti se prst malo iskrivi na stranu na koju majka priroda nije namenila.

@ DJoZ

A sada su prestali to sve? Cisto sumnjam.

Takodje sta znaci to "kao sav normalan svet" malo mi je stran taj izraz, mozes li mi dati preciznu definiciju termina "sav normalan svet"
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 14:05:57 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2

moj drug je trenirao samnom kosarku i odkako je poseo sa wow-om vise ga i nevidjam tako cesto napolju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1693
Zastava MML
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Omnia
Citat
@ DJoZ

A sada su prestali to sve? Cisto sumnjam

pa ja sigurno netju da ti ih dovodim na videlo..... samo iznosim chinjenice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ја сам своје рекао. Smile

Citat
da ce u buducnosti 80 % igara biti u MMOGPRG

MMO не MMORPG, јер неможеш правити само RPG-ове а изоставити све остале жанрове то је глупо и контрапродуктивно.
Имаш игру Aces High која је ММО симулација летења, онда имаш Planetside и WW2Online који су пуцачине (тимске наравно).Enemy Engaged 2 (хеликоптерска симулација) има мултиплејер који функционише слично једној ММО игри (играчи се каче на један сервер и онда учествују у динамичној кампањи).
Ја би искрено волео када би могао играти Hearts of Iron 2 против 100 играча (уместо само 5).

Иначе мени MMOFPS-ови добро излгедају, погледај на пример WW2 Online, буквално имаш фронт који се помера зависно од успешности акција које једна страна преузима и рат констатно траје, догфајтови, јуриши, специајлне операције, десанти, јебеш Battlefield.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1693
Zastava MML
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Omnia

moj drug je trenirao samnom kosarku i odkako je poseo sa wow-om vise ga i nevidjam tako cesto napolju

ma ja njih ni ne chujem fonom.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Ljudi ostavite wow, bavite se sportom. Wow ubija 
Smile

Od svih raspravki ovo je prava recenica  Smile

Sta ti nije jasno?

Ljudi ostavite wow, bavite se sportom. Wow ubija 

To pretpostavljam da znaci da svi oni koji igraju wow ne bave se sportom? Zelis li mozda da ti ukazem na cinjenicu da 30% igraca jednog od nasih najuspesnijih klubova americkog fudbala igraju wow?

Nemoj da mesas babe i zabe.Zar je isto kada profesionalni sportisti igraju wow i kada das detetu da igra wow umesto da se bavi sportom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.